Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu ikisini aldım geldiler öyle güzeller ki 😍 junoma falan sererim dediim. Juno da geldi bu arada, bebimi içinde hayal ettim 😍
Hiç biri #reklamdeğil

Bayadır girememiştim eşimin babaannesi geçen hafta yoğun bakıma kaldırıldı pazar günü rahmetli oldu, bugün şöyle mesajlarınızı okuyayım dedim alışverişi tamamlananlar ne şanslı😁
Ben geçen ay daha çok şey almışım bu ara hiçbir şey almadığımı farkettim
Şunu sormak istiyorum ben küvet setini ayaklı olanlardan istiyorum kronik olarak sırtım ve belim çok ağrıdığı için ayakta yıkamak daha iyi gelir gibi geliyor bana, öneriniz var mı🥰

Kızlar yazan oldu mu takip edemedim.
Dalin şampuan e bebekte 3 al 2 öde.
Migros’ta da 90 tl ye gelıyor 2 li alımda.
Bir de araba olarak Kraft Kenya model nasıl.
Bılgısı olan alan var mı

Kızlar yazan oldu mu takip edemedim.
Dalin şampuan e bebekte 3 al 2 öde.
Migros’ta da 90 tl ye gelıyor 2 li alımda.
Bir de araba olarak Kraft Kenya model nasıl.
Bılgısı olan alan var mı
Ben alırken e bebekte dalinde %25 indirim vardı ordan aldım hepsini bir de şokta bunlar indirimdeydi bunları aldım. Ama yenidoğan için incia ya da mustela düşünüyorum bunu 6-7 aydan sonra kullanıcam. Burda bir arkadaşımız yenidoğanda Dalin kokusu rahatsız eder demişti

Eklentiler

• IMG_20241022_162209.jpg
    IMG_20241022_162209.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20241106_120207.jpg
    IMG_20241106_120207.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 12
Kizlar yatas juno yataga bakiyorum ama ben park yatak almak istiyorum onun icine mi yatiracagim gerek var mi almaya bur yandan almak istiyorum kusma vs icin ama nasil nereye koyacagim park yatak icine olur mu?

Ben alırken e bebekte dalinde %25 indirim vardı ordan aldım hepsini bir de şokta bunlar indirimdeydi bunları aldım. Ama yenidoğan için incia ya da mustela düşünüyorum bunu 6-7 aydan sonra kullanıcam. Burda bir arkadaşımız yenidoğanda Dalin kokusu rahatsız eder demişti
Yaaa öylemi teşekkürler canım bende öyle yaparım. 🙏🏻💖

X