- 8 Ağustos 2023
- 5.167
- 4.889
- Konu Sahibi elektroforez
- #17.641
Evet kuzum bekletmiştim birazben alırken avantajlı değildi o ben de böyle almıştım senin şansına iyi olmuş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum bekletmiştim birazben alırken avantajlı değildi o ben de böyle almıştım senin şansına iyi olmuş :)
Araba konusunda benim de yardima ihtiyacim var yaa karar veremiyorumKızlar yazan oldu mu takip edemedim.
Dalin şampuan e bebekte 3 al 2 öde.
Migros’ta da 90 tl ye gelıyor 2 li alımda.
Bir de araba olarak Kraft Kenya model nasıl.
Bılgısı olan alan var mı
İstanbulda genel olarak bu fiyatlarda sanırım belki daha uyguna bulan olmuştur yazarlarFiyatı biraz pahalı geldi ama ona gidicem büyük ihtimalle
Ben alırken e bebekte dalinde %25 indirim vardı ordan aldım hepsini bir de şokta bunlar indirimdeydi bunları aldım. Ama yenidoğan için incia ya da mustela düşünüyorum bunu 6-7 aydan sonra kullanıcam. Burda bir arkadaşımız yenidoğanda Dalin kokusu rahatsız eder demiştiKızlar yazan oldu mu takip edemedim.
Dalin şampuan e bebekte 3 al 2 öde.
Migros’ta da 90 tl ye gelıyor 2 li alımda.
Bir de araba olarak Kraft Kenya model nasıl.
Bılgısı olan alan var mı
Juno yu her yere koyabiliyorsunuz park yatağa da olurKizlar yatas juno yataga bakiyorum ama ben park yatak almak istiyorum onun icine mi yatiracagim gerek var mi almaya bur yandan almak istiyorum kusma vs icin ama nasil nereye koyacagim park yatak icine olur mu?
Yaaa öylemi teşekkürler canım bende öyle yaparım.Ben alırken e bebekte dalinde %25 indirim vardı ordan aldım hepsini bir de şokta bunlar indirimdeydi bunları aldım. Ama yenidoğan için incia ya da mustela düşünüyorum bunu 6-7 aydan sonra kullanıcam. Burda bir arkadaşımız yenidoğanda Dalin kokusu rahatsız eder demişti
Cok tesekkur ederim oyleyse alayim hemenJuno yu her yere koyabiliyorsunuz park yatağa da olur
Anne yanı yerine juno olur mu?Juno yu her yere koyabiliyorsunuz park yatağa da olur
Benim bildiğime göre anne yanı döşeği yerine junoyu kullanıyoruz başta yani junoda uyutup anne yanının yada park yatağın içine koyulabilirAnne yanı yerine juno olur mu?
Anladım canım bende bakayım bi olmazsaBenim bildiğime göre anne yanı döşeği yerine junoyu kullanıyoruz başta yani junoda uyutup anne yanının yada park yatağın içine koyulabilir
Park yatağı kanz aldım ben, eleleyi de övüyorlar amaKizlarrr yardım lutfen anne yani ve park yatak marka onerilerinizi alabilir miyim ?