- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Çok teşekkür ederim canım, artık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, tüm isteyenlere nasip olsunyaaaaaa çok mutlu oldummm hadi gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım, artık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, tüm isteyenlere nasip olsunyaaaaaa çok mutlu oldummm hadi gözün aydın canım
Ayy inşallah hep burd oluruz beraber canımm :)rica ederim
herkesin ki farklı oluyor benim ilk çocuğumda hiç bi belirtim yoktu ikincisinde 4.haftada koku hassasiyetiyle başladı,şuanda da koku hassasiyetim var ve göğüslerim baya büyüdü acıyolar
resmen var gibi canım çok koyulaşma olmuşben olsam yapardım ki yapmışsın
yaaaaa hamilesin kuzummmmçok çok çoook sevindim ne güzel bi haber iyi ki yaptın canım,hayırlı olsun inş hep beraberiz buralarda
Canım benim 2. Hamilelik kasıklarda yanma aşırı gaz göğüste hassasiyetle anladım. Hatta 1 hafta fln sonra test yaptım silikti.bat 8 şubat gelmedi henüz çok erken farkettim dr da şaşırdı ilk seferde tutmş demk şükür... inş tutunur da... çarş yine kan vericemCanım merhaba benim de sat 10 ocak hala test yapmadım negatifi görücem diye korkuyorum sanırım. Maşallah değerin çok güzel çıkmış bat ne zamandı? Bir de belirtilerin neler öğrenebilir miyim
Yarın sabah doktor randevum vardı,iptal ettirdim cumartesiye aldım,cumartesi tam 6hafta bitiyor yani 7ye giricem inşallah kese kalp hepsini görebilirizzaman nasıl geçecek bilmiyorum
Kızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz
Bence gebelik var insallah yaniltmaz yumurtlamadigina gore bosuna koyulasmaz yarimsaatlik idrarla yapiliyirdu ama gec kaldim bunu yazmak icin :) yarin sabah bi yapi derim ben
Yaaa sende bi test yapsan gunun gecmis hadi yapta gel :))adetin ne kadar gectigi falan onemli mi? Yoksa sadece sat baslangici mi onemli?
Eger hamileysem pes pese dogum yapacagiz gibi:)))
Iyi yaptin sen erteledikce benimde gidesim gelmiyorr :) senin c.tesi benim pazar bitiyor bugun gidim bi dedim korktm gene vazgectim bakalim ne zaman dayanamayip gidicez :)Yarın sabah doktor randevum vardı,iptal ettirdim cumartesiye aldım,cumartesi tam 6hafta bitiyor yani 7ye giricem inşallah kese kalp hepsini görebilirizzaman nasıl geçecek bilmiyorum
Ayyyy yapmissin buralari gormemisim gozun ayfin ceok sevindmKızlaarrr gebelik testimmm çok heyecanlıyımmm çok korkuyorummm ağlıyorummm
güzel düşün güzel olsun ekim annesi :) hamileler kervanına hoşgeldin :)Evet artık iyi düşünüyorum canım. Malesef başımdan olumsuz sonuçlanan bi gebelik geçti. Bu Allahın izniyle çok güzel olucak ve sağlıkla gelicek yavrularımız
Benim de bi tane sonlanan gebeliğim var canım az çok hissettim sanki ben de hamile olduğumu. Benim de bat 7 şubat, 31 ocaktan beri kasık ve bel ağrım üzeimde bi halsizlik var. Çok şükür test pozitif çıktı. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanım benim 2. Hamilelik kasıklarda yanma aşırı gaz göğüste hassasiyetle anladım. Hatta 1 hafta fln sonra test yaptım silikti.bat 8 şubat gelmedi henüz çok erken farkettim dr da şaşırdı ilk seferde tutmş demk şükür... inş tutunur da... çarş yine kan vericem
Kan yarın sabah vericem canım ben de 70-80 çıkar diye düşündüm bakalım kaç çıkcak :)A AloeeVeraa hayırlı olsunnnn canım hamilesin değerlerimiz aynı muhtemelen 120-200 fln çıkar
Hayırlı olsun canımCanım benim 2. Hamilelik kasıklarda yanma aşırı gaz göğüste hassasiyetle anladım. Hatta 1 hafta fln sonra test yaptım silikti.bat 8 şubat gelmedi henüz çok erken farkettim dr da şaşırdı ilk seferde tutmş demk şükür... inş tutunur da... çarş yine kan vericem
amin hepimi inş,hep tedirginimhaklısın canım beklemek zor, kalp atışı kesesi cinsiyeti derken 9 ay geçiyor sağlıkla kucağına alırsın inşAllah içini hep ferah tut
iyi hadi beraber dayanalımikimizde pıtoıtları duyalım gidinceIyi yaptin sen erteledikce benimde gidesim gelmiyorr :) senin c.tesi benim pazar bitiyor bugun gidim bi dedim korktm gene vazgectim bakalim ne zaman dayanamayip gidicez :)
Çoook teşekkür ederim canımm, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıAyyyy yapmissin buralari gormemisim gozun ayfin ceok sevindm
Ayy canım öğrenmişsin sen de :) çook teşekkür ederimm, sizin de dualarınızla çok şükür pozitifi gördüm ama çok heyecanlıyım. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsingüzel düşün güzel olsun ekim annesi :) hamileler kervanına hoşgeldin :)
Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin bebişinnnnKızlaarrr gebelik testimmm çok heyecanlıyımmm çok korkuyorummm ağlıyorummm
Ay bende Perşembe ye aldım bakalım nolcak:) inş duyarım ya. Geven hafta cars 5+1 çıktı ultrasondaYarın sabah doktor randevum vardı,iptal ettirdim cumartesiye aldım,cumartesi tam 6hafta bitiyor yani 7ye giricem inşallah kese kalp hepsini görebilirizzaman nasıl geçecek bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canımm amiiinn :)Hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin bebişinnnn
Kızlaarrr gebelik testimmm çok heyecanlıyımmm çok korkuyorummm ağlıyorummm