2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yapmadim:KK17: az daha bekleyeyim diyorum:KK42: ya 31inde ya da 1inde gelmesi gerekiyordu:KK73:
Çok güzel baya geçmiş :halay:
yaa benimde sat 1 ocak, eger hamileysem pes pese olcak insallah:KK19:
ya ne güzel ama inşallah

Blackkcat Blackkcat kese ortalama olarak ne zaman gozukuyor ve kalp atisi ne zaman duyuluyor? :KK49:
canım kese 4+5te gözükmedi bende,en garanti 5.haftadan sonra berhcg 7000 lerdeyken gerçi vajinal ultrasonda daha erken gözükür,kalp atışlarıda 5.haftadan sonra ortalama tabi ki döllenmeye göre değişiyor:KK200:

Çok güzel baya geçmiş :halay:
ya ne güzel ama inşallah

canım kese 4+5te gözükmedi bende,en garanti 5.haftadan sonra berhcg 7000 lerdeyken gerçi vajinal ultrasonda daha erken gözükür,kalp atışlarıda 5.haftadan sonra ortalama tabi ki döllenmeye göre değişiyor:KK200:

cevaplarin, ilgin, samimiyetin icin cok cooook tesekkurler canim :KK19::KK200:

Günaydın kuzular. Gebelik belirtileri kaçıncı haftada başlar? İlk kızımda sanki 6 haftalıkken başladı ama hatırlamıyorum da size sorayım dedim

Kızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi

Eklentiler

• PhotoGrid_1549275075061.png
    PhotoGrid_1549275075061.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 60
Kızlar üstteki 2 şubattaki ovulasyon testim alttaki az önce yaptığım. Bat 7 şubat 3 gün var herhalde. Koyulaşma var sanki, off çok stres yaptım. Gebelik testi yarın sabah ilk idrarla mı yapayım? Aslında testi yaptığım idrarı atmadım duruyo ama yaklaşık 15 dk dır bekliyo onunla yapılmaz dimi
ay canım hamilesin galiba :)))) bilemedim bekleyen idrarla olur mu ki , bence çok su içmediysen tekrardan yap, bekleyenle yapma bence

Canım sende gebelik var gibi seni merak ettiğim için geldim gruba bi bakayım dedim:KK25:

benim de 1 haftam var bu yumurta kitleri ile en az ne kadarken öğreniliyor acaba
Canım ben ilk 5 gün kala yaptım ikisinin koyuluğu eşite yakındı. Bugün 3 kala yaptım bariz ikisi kopkuyu ve gebelik yaptım hemen. Pozitif sonuç :) çok korkuyorum ama

Canım ben ilk 5 gün kala yaptım ikisinin koyuluğu eşite yakındı. Bugün 3 kala yaptım bariz ikisi kopkuyu ve gebelik yaptım hemen. Pozitif sonuç :) çok korkuyorum ama
O korku hepimizde var ama korkma, kötüyü çağırmayalım iyi düşünsün iyi olsun hepimiz için de , kalp atışlarını duyana kadar

cevaplarin, ilgin, samimiyetin icin cok cooook tesekkurler canim :KK19::KK200:
:KK5:rica ederim:KK36:

Günaydın kuzular. Gebelik belirtileri kaçıncı haftada başlar? İlk kızımda sanki 6 haftalıkken başladı ama hatırlamıyorum da size sorayım dedim
herkesin ki farklı oluyor benim ilk çocuğumda hiç bi belirtim yoktu ikincisinde 4.haftada koku hassasiyetiyle başladı,şuanda da koku hassasiyetim var ve göğüslerim baya büyüdü acıyolar

resmen var gibi canım çok koyulaşma olmuş:KK37:ben olsam yapardım ki yapmışsın
:anneadayı:
Kızlaarrr gebelik testimmm çok heyecanlıyımmm çok korkuyorummm ağlıyorummm
yaaaaa hamilesin kuzummmm:nazar:çok çok çoook sevindim ne güzel bi haber iyi ki yaptın canım,hayırlı olsun inş hep beraberiz buralarda:rolleyes::KK73::KK71:

Ayyyy maşallaah canım ağla ağla ben de öyle olmuştum bi gülmüştüm bi ağlamıştım. Rabbim hayırla tamamlamanı nasip etsin çok sevindimm :)))
Amiin canım benim ya tek duam hepimiz sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı

O korku hepimizde var ama korkma, kötüyü çağırmayalım iyi düşünsün iyi olsun hepimiz için de , kalp atışlarını duyana kadar
Evet artık iyi düşünüyorum canım. Malesef başımdan olumsuz sonuçlanan bi gebelik geçti. Bu Allahın izniyle çok güzel olucak ve sağlıkla gelicek yavrularımız

X