- Konu Sahibi elektroforez
- #35.601
Benim kızım da küvezde kaldı maalesef,orada şırınga ile vermişler .Kakasını iki kez çok mukuslu yaptı ama diğerleri normaldi .Fıskırır tarzda bir iki kez oldu ,diğerleri içince çıkarma ,sonradan ekşimek gibi kusma ama sayısı gün içinde çok fazla olmaya başladı.Bir de kıvranıyor ,kaka yapamıyor aralığı arttı .Sürekli ağzına bir şeyler geliyor .Hıckırık bitmiyor.Teşekkür ederim sizede öok geçmiş olsun. Bende cok hastanede yattım bebeğimi kucağıma bile alamadım o sürecte mama verildi. Emziremediğim sağamadığım zamanlarda mama verdik. Kusması devam etti ama kakasında bi değişiklik olmadı. Kakada kan ciddi birşey süt alerjisininde süphelenilmesinin sebeplerinden aslında inşallah cıkmaz. Benim oğlum kustuğunda fışkırır derecede kusuyordu. Öyle normal bi kusma değildi yani. Birde bizde bu hatayı yapıyorduk. Kustuktan sonra midesi boşaldı aç ağlıyor diye hemen tekrar besliyorduk. Bu yapılmayacakmış. 45 dk 1 saat sonra falan tekrar yedirmemiz gerekiyormus.
İşte doyup doymadığını hiç anlamıyorum ben ,az emiyor ,uykuları bozuldu emip uyurdu .Şimdi yine uyuyor ama çok kısa kısa .Atak haftası mı diyorum da bilemiyorum ondan mı başka mı sebebi ?