- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
11 şubat canımAh canım hem de ne zor. Senin bat ne zaman
Az kaldı ama çok korkuyorum sonuç olumsuzsa diyeVuhuuuuvvv az kalmış
Ne kadar güzel ya, inşallah hep birlikte şu grupta olmak nasip olur canımİnş sayımız artar ve çok iyi dost oluruz. Ben 2016 eylül anneleri grubundaydim hala görüşüyoruz beraber büyüttük bebeklerimizi
Senin de artık az kalmış canım. Hayırlı ve pozitif sonuç al inşallah :)11 şubat canım
InşAllah canım, seninkini de en kısa zamanda duyarız.Senin de artık az kalmış canım. Hayırlı ve pozitif sonuç al inşallah :)
İnş canım,bende 2014 haziran grubundanım hala görüşüyoruz ve bazımız buluşyoruzİnş sayımız artar ve çok iyi dost oluruz. Ben 2016 eylül anneleri grubundaydim hala görüşüyoruz beraber büyüttük bebeklerimizi
Canım senin regli geçti di mi
Eee test yapmadın mı kuzumevet gecti, hala gelen giden yok
Eee test yapmadın mı kuzum
Sabah yap varsa elinde test, ya çok heyecanlıııııyapmadimaz daha bekleyeyim diyorum ya 31inde ya da 1inde gelmesi gerekiyordu
merhaba canım,sat 29 aralık canım,şu an takvime göre 5ekim doğum tarihi diyor,5+2 olmak üzereyim
Sabah yap varsa elinde test, ya çok heyecanlııııı
Amiin inşallah canımInşAllah canım, seninkini de en kısa zamanda duyarız.
Kız sen test yapsana nasıl duruyosuun :)evet gecti, hala gelen giden yok
Ay inanmıyorum hem de baya geçmiş ya, adetlerin düzenliyse bu bebiş göstergesi kesin, test yap artık canımyapmadimaz daha bekleyeyim diyorum ya 31inde ya da 1inde gelmesi gerekiyordu
Ay inanmıyorum hem de baya geçmiş ya, adetlerin düzenliyse bu bebiş göstergesi kesin, test yap artık canım
İnşallah canım benim ya ama senin durumun iyice umut verici. Ne zaman test yapıcaksın :)cogunlukla duzenli canim.yani soyle soyleyeyim 2 yilda 2 kez duzensiz olmustur sadece sukur.
en fazla iki uc gun oynar galiba.
adeti de gectim de, gunlerdir devam eden kasik agrim ve gogus uclarimda aci var. bunlar baya umutlandiriyor beni.insallah yanilmam. Hayirla ve saglikla kavusalim hepimizde yavrularimiza.