2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnş sayımız artar ve çok iyi dost oluruz. Ben 2016 eylül anneleri grubundaydim hala görüşüyoruz beraber büyüttük bebeklerimizi
İnş canım,bende 2014 haziran grubundanım hala görüşüyoruz ve bazımız buluşyoruzçok güzel anılar biriktirdik burada da beraber oluruz ımarım sonuna kadar

Geçen ayki denememizde ilişki sonrası uzanmadım yumurtlamadan 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası 2 denemeydi. Ama bu ay uzandım ve yine iki deneme şansımız oldu. Kısmet bakalım. Oğlum eylül doğumlu aynı ay olsun istemiştim kısmet artık bakalım ne zaman gelecek minnoşlar..

Ay inanmıyorum hem de baya geçmiş ya, adetlerin düzenliyse bu bebiş göstergesi kesin, test yap artık canım

cogunlukla duzenli canim. yani soyle soyleyeyim 2 yilda 2 kez duzensiz olmustur sadece sukur.
en fazla iki uc gun oynar galiba.

adeti de gectim de, gunlerdir devam eden kasik agrim ve gogus uclarimda aci var. bunlar baya umutlandiriyor beni.insallah yanilmam. Hayirla ve saglikla kavusalim hepimizde yavrularimiza.

İnşallah canım benim ya ama senin durumun iyice umut verici. Ne zaman test yapıcaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…