Benimde 4+1 beta 209,6 kuzumTabi tabi doktoruma da sordum kasiklarim cok agriyi diye.. e olcak o kadar bebek olusucak orda kolay mi dedi guldu:) zaten sonraki hafta gecti bu arada benim 4+2 beta gcg 241 di
Ins cnm hepimiz sag saglim bebislerimizi kycagimiza almamiz nasip olur.AminBen bugün gittim doktora sata göre 6+1 günlük keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı. Bence kişiden kişiye fark ediyor inşallah sen kontrole gittiğinde duyarsın. Ben de 15 gün sonra duyayım inşallah , heyecanla bekliyorum :)
Amin cnm ins.6+3 ten sonra doktorlar kalp atşını duymak istiyor eğer normal zamanda döllendiyse ..
Bende şuan gebeyim 5+4 bende 6+5 te kalp atışı için gidicem rabbım inşallah hayırlı haberlerle gelmemiiz nasip eder
Allah göstermesin canım,inan ki çok korktuğum bi durum şu enfeksiyon,yarın mesaj yazıp bi soracam yinede
yani gerçekten fark oluyor cihazlarda bende bizzat yaşamıştım diğer gebeliklerimde,bunda tek doktora gidicem dedim ama devletede gitmek var aklımda
Selam canım,hoşgeldin hayırlı olsun,inş çok güzel gider hamilelik süreçlerimiz,tabi ki hepberaber
Hoşgeldin canım öncelikle hayırlı olsun,inş rahatlıkla duyacaksın bebeğinin kalbini
hoşgeldin canım,hayırlısıyla kucağınada alırsın inş,heyecanı beraber yaşarız umarım
Maşallah canım hayırlı olsun bebişin. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Hoşgeldin, hamileliğin hayırlı olsunben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim. inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız hepimiz
Teşekkürler kızlar, hoşbuldumSelam canım,hoşgeldin hayırlı olsun,inş çok güzel gider hamilelik süreçlerimiz,tabi ki hepberaber
Hoşgeldin canım öncelikle hayırlı olsun,inş rahatlıkla duyacaksın bebeğinin kalbini
hoşgeldin canım,hayırlısıyla kucağınada alırsın inş,heyecanı beraber yaşarız umarım
Tüp bebekte böyle çağırıyorlar bana da 6+6 da git dedi merkez en doğru zamanTüp bebek tedavisi benim, biraz küçük galiba kese haftasına göre o yüzden 15 gün bence :) o zaman artık kesenin büyümesi ve kalp atışını görmemiz lazım dedi. Devam etme şansı da %50 ama pozitif düşün dedi. Bence %50 yine güzel bir ihtimal inşallah devam edecek ama tedirgin olmuyor da değilim yani, karmaşık duygular içindeyim :)
Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin, hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallahMerhaba arkadaşlar bende 5+6 yım henüz, son adet tarihim 14 ocakiki yıl sonra ilk gebeliğim allah herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bir önceki hastanın verileri kalmış olabilir mi?Günaydın kızlar ultrason fotoğrafını yüklemistim daha önce aklıma takılan kağıdın yanında 18 hafta 4 gün yazıyo tarihte 7. Ay makinenin ayarlarından olabilirmi bugün sifirlandim 5+0 oldu
Bir önceki hastanın verileri kalmış olabilir
Bilmiyorum ki canım cumartesi tekrar gidecem inşaallah sorun yoktur
Ona takılma canım yanlış bi tarih belli ki. Senden önce muayene olan birinin bilgileri kalmış olabilir. Ama senin keseni ölçerken senin tarihini ve haftanı hesaplamalıydı doktorGünaydın kızlar ultrason fotoğrafını yüklemistim daha önce aklıma takılan kağıdın yanında 18 hafta 4 gün yazıyo tarihte 7. Ay makinenin ayarlarından olabilirmi bugün sifirlandim 5+0 oldu
O zaman sata göre 4+6 falandi ama Yumurtlama ya göre 3+6 demişti canimOna takılma canım yanlış bi tarih belli ki. Senden önce muayene olan birinin bilgileri kalmış olabilir. Ama senin keseni ölçerken senin tarihini ve haftanı hesaplamalıydı doktor
Merhaba hoşgeldin .Merhaba arkadaşlar bende 5+6 yım henüz, son adet tarihim 14 ocakiki yıl sonra ilk gebeliğim allah herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canım gebelik hesaplanırken hep sattan hesaplanır öncelikle, sonra bebek ortaya çıktıkça bebek ölçülür o zaman satla uyumlu mu değil mi o söylenir. Yani sata göre biraz küçük mü demek istedi onu anlamadım ama yumurtlamaya göre hesaplaması yanlış. Bi sorun olsa da söylerdi zaten doktorunO zaman sata göre 4+6 falandi ama Yumurtlama ya göre 3+6 demişti canim
Amin teşekkür ederimMerhaba hoşgeldin .
Rabbım kucagına almayı nasip etsin inşallah
Aynen canim sorun var demedi küçük olduğu için kesede küçük dedi ama vajinadan bakmak istedi korktum daha net gözükür dedi işte 10 gün sonra tekrar cagirdiCanım gebelik hesaplanırken hep sattan hesaplanır öncelikle, sonra bebek ortaya çıktıkça bebek ölçülür o zaman satla uyumlu mu değil mi o söylenir. Yani sata göre biraz küçük mü demek istedi onu anlamadım ama yumurtlamaya göre hesaplaması yanlış. Bi sorun olsa da söylerdi zaten doktorun