2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ins cnm hepimiz sag saglim bebislerimizi kycagimiza almamiz nasip olur.Amin

Cok saol cnm ins hepimizin yuzu guler ins

Bunca sikintiya ragmen çocuğum iyidir inşallah, aldırmak da istemiyorum ,inşallah antidepresan Lara ve bunca strese rağmen sağlıklıdir.

Maşallah canım hayırlı olsun bebişin. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Hoşgeldin, hamileliğin hayırlı olsun ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim. inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız hepimiz

Teşekkürler kızlar, hoşbuldum

Tüp bebekte böyle çağırıyorlar bana da 6+6 da git dedi merkez en doğru zaman

Merhaba arkadaşlar bende 5+6 yım henüz, son adet tarihim 14 ocak iki yıl sonra ilk gebeliğim allah herkese sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Merhaba canım hayırlı olsun bebeğin, hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

Günaydın kızlar ultrason fotoğrafını yüklemistim daha önce aklıma takılan kağıdın yanında 18 hafta 4 gün yazıyo tarihte 7. Ay makinenin ayarlarından olabilirmi bugün sifirlandim 5+0 oldu

Eklentiler

• 2019-02-23 21.56.37.jpg
    384,2 KB · Görüntüleme: 65
Günaydın kızlar ultrason fotoğrafını yüklemistim daha önce aklıma takılan kağıdın yanında 18 hafta 4 gün yazıyo tarihte 7. Ay makinenin ayarlarından olabilirmi bugün sifirlandim 5+0 oldu
Bir önceki hastanın verileri kalmış olabilir mi?

Ona takılma canım yanlış bi tarih belli ki. Senden önce muayene olan birinin bilgileri kalmış olabilir. Ama senin keseni ölçerken senin tarihini ve haftanı hesaplamalıydı doktor

Ona takılma canım yanlış bi tarih belli ki. Senden önce muayene olan birinin bilgileri kalmış olabilir. Ama senin keseni ölçerken senin tarihini ve haftanı hesaplamalıydı doktor
O zaman sata göre 4+6 falandi ama Yumurtlama ya göre 3+6 demişti canim

O zaman sata göre 4+6 falandi ama Yumurtlama ya göre 3+6 demişti canim
Canım gebelik hesaplanırken hep sattan hesaplanır öncelikle, sonra bebek ortaya çıktıkça bebek ölçülür o zaman satla uyumlu mu değil mi o söylenir. Yani sata göre biraz küçük mü demek istedi onu anlamadım ama yumurtlamaya göre hesaplaması yanlış. Bi sorun olsa da söylerdi zaten doktorun

Aynen canim sorun var demedi küçük olduğu için kesede küçük dedi ama vajinadan bakmak istedi korktum daha net gözükür dedi işte 10 gün sonra tekrar cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…