2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yeterli canım artışı görmeleri yetiyo. Senin de güzel artmış maşallah. Çarşambaya kesin görünür kese

Kızlar bugün progestani fitil olarak aldim valla rahatladim mahvolduydum kaç gündür leke falan da gelmiyo basim dönmedi basim ağrımadı
Ben hiç ağızdan almadım canım ama çok fark ediyomuş. Doktor bana ağızdan alırsan yataktan kalkamazsın demişti

İkinci kontrole kaçıncı haftanızda çağırdılar ? Benim sanırım 10 haftalık olacak
Bana bi sorun olmadığı sürece 11-12.hafta gibi gel dedi canım. Ama sen dayanamazsın biliyorum dedi, dayanamazsan bi kere daha gel o arada dedi. Ben de 9.hafta gibi gidiyim diyorum sonra 12.haftada giderim

Bana bi sorun olmadığı sürece 11-12.hafta gibi gel dedi canım. Ama sen dayanamazsın biliyorum dedi, dayanamazsan bi kere daha gel o arada dedi. Ben de 9.hafta gibi gidiyim diyorum sonra 12.haftada giderim

Bende 19 Mart a randevu almayı düşünüyorum. İçerde neler oluyor merak ediyorum gerçekten :) kasık ağrılarım azaldı nerdeyse yok. midem hassaslaştı özellikle açlıkta.
Ama onun dışında belirti de yok, senin nasıl gidiyor ?

Bende sordum şimdilik olmaz dedi şu tehlikeli haftalarımı bi atlatayım da,maşallah canım sana inş bizlerinde geçer bulantıları

Benim bulantılarım arttı canım ya. Önceden hafifti, şimdi 3 gündür şiddetli bulantılarım var kötü yaptı beni. Arada kasık ağrım oluyo ama dediğin gibi azaldı. Uyku sorunum biter gibi olmuştu o da 2-3 gündür yine arttı, acayip uykum geliyo

Merhaba bende araniza yeni katildim kismetse bende ekim abnesi olacagim. Ikiz gebelik fakat kesenin birisi bozulmus. Diger bebek saglikli
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun. Bebişinin birine üzüldüm ama hayırlısı Allahtan canım, diğeri hep sağlıklı olsun inşallah

Bende kullandım o progestonu ama bende hiç yan etki yapmadı :)
Beyaz top gibi değil mi ilaç
Evet canım o. Şu an bana da yapmıyo bi şey, vajinal kullanıyorum. Ama ağızdan alınca kötü oluyomuş herkes

Evet canım o. Şu an bana da yapmıyo bi şey, vajinal kullanıyorum. Ama ağızdan alınca kötü oluyomuş herkes
Ben ağızdan almıştım . 3 günde lekelenmemi kesmişti .
Sonra bebeğin kalbı durunca bırakmıştım .
İnşallah birdaha gerek duymayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…