- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Yeterli canım artışı görmeleri yetiyo. Senin de güzel artmış maşallah. Çarşambaya kesin görünür keseMerhaba kızlar..Ekim ayı ortak noktasıyla bir şey sormak istiyorum size..
Benim bat günü kan testi 151 çıktı,iki gün sonra tekrarladim ve 509 çıktı.Doktor değer artışını beğendi,çarşamba günü gel ultrasonla görmüş oluruz dedi.Yani iki kere kan testi yaptırdım yalnızca.Yeterlidir dimi?
5+1im şuan..
Ben hiç ağızdan almadım canım ama çok fark ediyomuş. Doktor bana ağızdan alırsan yataktan kalkamazsın demiştiKızlar bugün progestani fitil olarak aldim valla rahatladim mahvolduydum kaç gündür leke falan da gelmiyo basim dönmedi basim ağrımadı
Caniimm çok sağolYeterli canım artışı görmeleri yetiyo. Senin de güzel artmış maşallah. Çarşambaya kesin görünür kese
Bana bi sorun olmadığı sürece 11-12.hafta gibi gel dedi canım. Ama sen dayanamazsın biliyorum dedi, dayanamazsan bi kere daha gel o arada dedi. Ben de 9.hafta gibi gidiyim diyorum sonra 12.haftada giderimİkinci kontrole kaçıncı haftanızda çağırdılar ? Benim sanırım 10 haftalık olacak
Bana bi sorun olmadığı sürece 11-12.hafta gibi gel dedi canım. Ama sen dayanamazsın biliyorum dedi, dayanamazsan bi kere daha gel o arada dedi. Ben de 9.hafta gibi gidiyim diyorum sonra 12.haftada giderim
Bende kullandım o progestonu ama bende hiç yan etki yapmadı :)Ben hiç ağızdan almadım canım ama çok fark ediyomuş. Doktor bana ağızdan alırsan yataktan kalkamazsın demişti
Aa meraba hoşgeldinMerhaba bende araniza yeni katildim kismetse bende ekim abnesi olacagim. Ikiz gebelik fakat kesenin birisi bozulmus. Diger bebek saglikli
Bende sordum şimdilik olmaz dedi şu tehlikeli haftalarımı bi atlatayım da,maşallah canım sana inş bizlerinde geçer bulantılarıBu arada yürüyüş olayını sordum yarım saat çok hafif tempoda yapabilirsin dedi. Bende herhangi bir risk yok herkes egzersizi doktoruna danışsın bence daha sağlıklı olur.
Bendeki bulantı tiksinme belirtileri 2 gün önce geçti hiç biri kalmadı şükür. Bir dahada geri gelmez umarım.
Amin canimAa meraba hoşgeldin
Konuna yorum yaparken doğum tarihine bakmadım .
İnşalah sağlıkla kavusuruz evlatlarımıza
Tamam canım çok sağolSu içmeye decam et bol bol canım. 1-2 güne güne düzelmezse doktora gitmekte fayda var
Merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsunMerhaba bende araniza yeni katildim kismetse bende ekim abnesi olacagim. Ikiz gebelik fakat kesenin birisi bozulmus. Diger bebek saglikli
Benim bulantılarım arttı canım ya. Önceden hafifti, şimdi 3 gündür şiddetli bulantılarım var kötü yaptı beni. Arada kasık ağrım oluyo ama dediğin gibi azaldı. Uyku sorunum biter gibi olmuştu o da 2-3 gündür yine arttı, acayip uykum geliyoBende 19 Mart a randevu almayı düşünüyorum. İçerde neler oluyor merak ediyorum gerçekten :) kasık ağrılarım azaldı nerdeyse yok. midem hassaslaştı özellikle açlıkta.
Ama onun dışında belirti de yok, senin nasıl gidiyor ?
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun. Bebişinin birine üzüldüm ama hayırlısı Allahtan canım, diğeri hep sağlıklı olsun inşallahMerhaba bende araniza yeni katildim kismetse bende ekim abnesi olacagim. Ikiz gebelik fakat kesenin birisi bozulmus. Diger bebek saglikli
Evet canım o. Şu an bana da yapmıyo bi şey, vajinal kullanıyorum. Ama ağızdan alınca kötü oluyomuş herkesBende kullandım o progestonu ama bende hiç yan etki yapmadı :)
Beyaz top gibi değil mi ilaç
Insallah ama nedense hala ikiz bebegimin olacagini dusunuyorum. Sonradan 3. bebek ortaya cikmazsa sasirmayacagimMerhaba canım hoş geldin hayırlı olsun. Bebişinin birine üzüldüm ama hayırlısı Allahtan canım, diğeri hep sağlıklı olsun inşallah
Ben ağızdan almıştım . 3 günde lekelenmemi kesmişti .Evet canım o. Şu an bana da yapmıyo bi şey, vajinal kullanıyorum. Ama ağızdan alınca kötü oluyomuş herkes
Ccanim idrar engeksiyonunda benim kuzenimin bebeklerinden birini suyu geldi 6 aylik dogum yapti.. erken dogum sebebi enfeksiyon ara mutlaka doktorun tabi rahatsiz ediceksin gerektigindeYarında bi kendimi takip edeyim bakalım olmazsa ararım,progestan için 2 kez aradım da çekindim şimdi,su içiyorum şu an bol bol
Belki hala umut vardır bebeğin için canım, hala ikiz annesisindir belkiInsallah ama nedense hala ikiz bebegimin olacagini dusunuyorum. Sonradan 3. bebek ortaya cikmazsa sasirmayacagim