2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen canim sorun var demedi küçük olduğu için kesede küçük dedi ama vajinadan bakmak istedi korktum daha net gözükür dedi işte 10 gün sonra tekrar cagirdi
Anladım canım baktırsaymışsın keşke, içine dert etmezdin. Ama yine de korkma yani her şey yolunda görünüyo

Bunca sikintiya ragmen çocuğum iyidir inşallah, aldırmak da istemiyorum ,inşallah antidepresan Lara ve bunca strese rağmen sağlıklıdir.

Canm hayirdir bebektemi sıknti var bide babana ne oldu anlayamadim cok cok gecmis olsun insallah kotu bisey yoktur

Duydun mu tatlım bebeğinin kalp atışını. Aklımdaydın ve çok sevindim :)
Az az duydum canim cuma ama bendeki sikintilar bitmiyor kanamam basladi dun kahverengi pihti da oldu kucuk kucuk dr igne verdi proluton vurundum gecti suan kanama yok ama korkuyorum

Kızlar benim kalp atisi zayifti cuma daha kac haftalik oldugu bile belli olmayan beğegimin kalp atisini cok az duyduk benim hesaba gore cuma 7+0 di dun kanamam oldu yine drdaydim o da 7+0 dedi igne verdi vurundum kanamam gecti sizce sorun olmusmudur bebege dr kese duzgun yerinde ama altında kanama alani var dedi yani bende zaten mide bulantilarida baslamadi henuz sanirim bi problem var yoksa neden bu sorunlari yasayayim

Ah canim benim ayni sorunları inanki çoğumuz yasiyoruz galiba Allah yardimcimiz olsun umarim net duyariz en kisa zamanda

İnşallah iğne işe yarar ve üzülmezsin hiç. Mide bulantın inşallah hiçbir hamileliğinde yaşamazsın tatlım. Çok zor bir şey. Ne yediğinden ne içtiğinden bir şey anlıyorsun. Bugün gezmeye gidiyoruz diye zofer içmiştim onunla bile zorlandım. Her şey iyi olur inşallah

Ben de bugün annemlerdeyim, ilaç da içtim o yüzden biraz daha iyiyim. Çok ciddi öksürüğüm var ve beni çok zorluyor. Özellikle geceleri boğuluyorum. Boğazım yara oldu, karnım ağrıyor öksürüğüm çok olduğu dönemlerde.

O zaman sata göre 4+6 falandi ama Yumurtlama ya göre 3+6 demişti canim
İlk defa yumurtalamaya göre hesaplama duydum. Başka mesajlarınızı bilmiyorum yani tüp bebek mi ki doktorunuz yumurtlama tarihinizi biliyor.? Bebek büyüyünce bebeğin uyumlu olduğu haftaya bakarlar sat tarihi ile birlikte. Değişik geldi, merak ettim. Ama bir sorun olaydı mutlaka söylerdi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…