2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
kizlar bir resim yukledim litfen yardimci olur musunuz doktor kesede bebegi goremedigini soyledi peki kesenin icinde gorunen ne biliyor musunuz ?
Kesenin içindeki yolk sac canım yemek kesesi yani. Bu boş gebelik olmadığını gösteriyo. Belki de bebek henüz oluşmamıştır canım kaç haftalıksın?

Kanama önemli bi durum canım ama bi çok kişi yaşıyo ve düzeliyo. Moralini bozma ve hep dinlen yat canım. Bi daha ki kontrole kadar her şey düzelir inşallah

lola82 tatlım ben 6+4 tüm doktor kalp atışını dinlemek için erken dedi, bebekler olumsuz etkilenebiliyormuş çünkü. Ama onlar baktıklarında çoğu zaman görebiliyorlar. Yalnız kişiden kişiye de değişiyor. Kimi bebiş daha önden gidiyor kimisi biraz daha sakin oluyor. İnşallah her şey güzel olur. İçini ferah tutmaya çalış.

Tatlım, inşallah çok iyi olursunuz. Ölçümler doktordan doktora değişiyor.bebek büyüdükçe göreceksin inşallah. Ben 2. Hamileliğimde hem özele hem devlete gidiyordum, karar vereöemiştim nerede doğum yapacağıma. Özeldeki doktor son ayımda bebeğimin büyük olduğunu, doğuma kadar 4 kiloyu geçeveğini normal doğumun riskli olabileceğini söylemişti. Devletteki bebeğimin normal olduğunu, doğumda da normal kiloda olacağını, normal doğum için sorun olmayacağını söylemişti. Yani doktorun belirlediği iki çizgi arasını ölçtüğü için cihaz, doktora göre de değişiyor.

Sayfadaki anketin sonuçlarına baktınız mı? Daha çok kız bebek oylamışlar :) kız bebek senesi mi.acaba bu sene :)

Bayanlar bende gecen hafta kasik ve mide agrisi vardi. Bikac gundur kayboldu.. sdece gogus agrisi kaldi mide bulantisi falan hic yok hicbi sikayetimde yok.. buda beni korkutuyo acaba bebgin olusumuna bisey olmamistir demi?

Sayfadaki anketin sonuçlarına baktınız mı? Daha çok kız bebek oylamışlar :) kız bebek senesi mi.acaba bu sene :)
Toplamda üç oy var ikisi kız biri erkek. Bundan genelleme yapılamaz. Hem cinsiyet senesi diye bir şey olmaz oran ortalama yarı yarıya olur.

Normal yoldan oldu söyle anlatıyım doktor 3+6 uyumlu dedi normalde sata göre 1 hafta geride dedi yumurtlamaya göre demedi doktor benim adetin 8.günü yumurtam catladi erken oldu yani o bakımdan onu baz aldım

Normal yoldan oldu söyle anlatıyım doktor 3+6 uyumlu dedi normalde sata göre 1 hafta geride dedi yumurtlamaya göre demedi doktor benim adetin 8.günü yumurtam catladi erken oldu yani o bakımdan onu baz aldım
Anladım, inşallah her şey çok güzel olur. Ağrısız, sızısız, mide bulantısız, her şeyin yolunda olduğu bir gebeliğinde sonunda mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)

ins canim cok tesekkur ederim cevabin icin ama benimki tup bebek 31 ocakta 3. gun embroyusuydu gec gorunmesi normal mi sence

Benim de tüp bebek 29 ocakta 5.gün embriyosu transfer edildi. Dün ilk muayenemi oldum sadece kese ve içinde beyaz bişey göründü. 15 gün sonra gidicem tekrar benim 10.gün betahcg 52 çıkmıştı doktorum o yüzden gebeliğin devam etme şansı %50 dedi. Ben de hafta içi başka doktora daha gitsem mi diyorum

Canım geçmiş olsun bak bana umut oldun şimdi
Ben de kese gözükmedi doktor beklesekde değişmez bu saatten sonra oluşmaz gibi şeyler söyledi kendi düşer diye düşünüyorum dedi düşmezse operasyon ile alacak.
Sende pıhtılaşma var mı bu ilk mi senin?
Benim ikinci gebeliğim yarın başka doktora daha gitcem

Sırf bhcg ye göre mi %50 şans verdi? Ek takviye kullanıyor musun ? Eger için rahat edecek ise bir doktordan daha görüş al tabi.

Sırf bhcg ye göre mi %50 şans verdi? Ek takviye kullanıyor musun ? Eger için rahat edecek ise bir doktordan daha görüş al tabi.

Evet sadece bhcg üzerinden böyle bi yorum yaptı biz ilk testin 100 ün üzerinde olmasını isteriz dedi, benim de kafam karıştı. Başka doktora gideyim diyorum eşimde sabret 15 gün diyor. İnşallah sağlıklı bi şekilde devam eder hamileliğim ve hepimizin inşallah

İki gün sonra tekrar test yaptırdınız öyle değil mi? Ondaki artışın anlamlı mıydı? Progesteron kullanıyor musun? Tüp bebek konularına gözattıysan betaları senin gibi olan ve gebeliği sağlıklı ilerleyen üyeler vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…