2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu arada cok garip bir olay yasiyorum ben simdi ben 11 subattan beri hastanede yatiyorum. Once dr. Biz hic sana ikiz dedik mi dedi. Bende hayir demediniz ama ben israrla ikiz olacagini dusunuyorum dedim. Sonra bana bebegin 6.5 haftalarda oldugu soyledi kesenin yaninda bir kese daha var sanki ama kanama alani da olabilir dedi. 2 gun sonra tekrar ultrasyona alindim gel vajinal bakalim kesinlestirelim dedi. Ve yine tek bebek digeri kanama alaniymis dedi. Bu hafta carsamba gunu ozel hastaneye gittim bir firsatini bulup parayi elden vererek 3 boyutlu ayrintili ultrasyona girdim orada ise tek bebek saglam fakat kanamanin arkasinda bir kese daha var kanamani o yapiyor dediler. Ama burada da 6+4 dediler. Yani ozel hastaneye gore ben bugun 7 haftalik oldum. Devlet hastanesine gore 8 haftaligim. Simdi hangisinin ultrasyonunu baz alacagimi sasirdim. Bir yanim diyor devlette o bozulan bebek mi olculdu acaba. Diyorum ama devlette kesin olarak ikiz demedi. Ultrasyondan ultrasyona 1 hafta fark eder mi?

Belki hala umut vardır bebeğin için canım, hala ikiz annesisindir belki
Ayyy insallah Allahim agzindan isitsin insallah. Bu bozulan keseyle birlikte 4 melegimi kaybetmis oluyorum. Allahim bana iki bebek sevincini yasatir insallah cuma gununu ip ile cekiyorum. Sanirim pazartesi de devlette ultrasyona girerim

Bu arada cok garip bir olay yasiyorum ben simdi ben 11 subattan beri hastanede yatiyorum. Once dr. Biz hic sana ikiz dedik mi dedi. Bende hayir demediniz ama ben israrla ikiz olacagini dusunuyorum dedim. Sonra bana bebegin 6.5 haftalarda oldugu soyledi kesenin yaninda bir kese daha var sanki ama kanama alani da olabilir dedi. 2 gun sonra tekrar ultrasyona alindim gel vajinal bakalim kesinlestirelim dedi. Ve yine tek bebek digeri kanama alaniymis dedi. Bu hafta carsamba gunu ozel hastaneye gittim bir firsatini bulup parayi elden vererek 3 boyutlu ayrintili ultrasyona girdim orada ise tek bebek saglam fakat kanamanin arkasinda bir kese daha var kanamani o yapiyor dediler. Ama burada da 6+4 dediler. Yani ozel hastaneye gore ben bugun 7 haftalik oldum. Devlet hastanesine gore 8 haftaligim. Simdi hangisinin ultrasyonunu baz alacagimi sasirdim. Bir yanim diyor devlette o bozulan bebek mi olculdu acaba. Diyorum ama devlette kesin olarak ikiz demedi. Ultrasyondan ultrasyona 1 hafta fark eder mi?
Kese ölçümleri farklı çıkabiliyo canım, ayrıca kese boyutu önden ya da geriden geliyo olabiliyo. Asıl ölçümler bebek ortaya çıkınca oluyo, o zaman tam net haftanı biliyosun. Senin gerçi haftan ilerlemiş artık bebeği ölçüyolardır, bebeği ölçerek çok fark çıkar mı bilmiyorum

Ayyy insallah Allahim agzindan isitsin insallah. Bu bozulan keseyle birlikte 4 melegimi kaybetmis oluyorum. Allahim bana iki bebek sevincini yasatir insallah cuma gununu ip ile cekiyorum. Sanirim pazartesi de devlette ultrasyona girerim
İnşallah Allahım gönlüne göre versin, ikiz bebişlerin çok sağlıklı olsun inşallah canım :dua:

Slm kizlar.ben de tup bebek 6.demememde dun pozitivi gordum.ama cok korkuyorum cunku 3.denemede de pozitiv olmustu sonra da kalp atisini duyamadik.simdi de kalp atisini duyana kadar cok tedirginim.kendi hesaplarima gore 4+2haftalik hamileyim.dr.beni ultrasyon icin 6+5 olacagimda randevu verdi ama kalbi duymak icin 7 hafta olmak gerekmiyor mu?benim kafam karisti:110:

Selam kızlar, nasip olursa ben de ekim sonuna anne olacağım. Tüp bebek tedavisi ile 3. denemede pozitifi gördük. Bugün beta değerim de artmış. Sizleri takipteyim, inşallah her şey yolunda gider, beraber bebeklerimizi büyütürüz :KK200:
Maşallah canım hayırlı olsun bebişin. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :dua:

Slm kizlar.ben de tup bebek 6.demememde dun pozitivi gordum.ama cok korkuyorum cunku 3.denemede de pozitiv olmustu sonra da kalp atisini duyamadik.simdi de kalp atisini duyana kadar cok tedirginim.kendi hesaplarima gore 4+2haftalik hamileyim.dr.beni ultrasyon icin 6+5 olacagimda randevu verdi ama kalbi duymak icin 7 hafta olmak gerekmiyor mu?benim kafam karisti:110:
Hayırlı olsun bebeğin canım. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah :dua: Kalp atışları 6.haftadan itibaren duyulmaya başlıyo canım. Ben 6+1 de karından usg ile çok rahat duydum çok şükür :dua: yani sen de rahat duyarsın o gün diye düşünüyorum

Selam kızlar, nasip olursa ben de ekim sonuna anne olacağım. Tüp bebek tedavisi ile 3. denemede pozitifi gördük. Bugün beta değerim de artmış. Sizleri takipteyim, inşallah her şey yolunda gider, beraber bebeklerimizi büyütürüz :KK200:

Hoşgeldin, hamileliğin hayırlı olsun :anneadayı: ben de tüp bebek tedavisi ile hamileyim. inşallah sağlıkla ilerler ve kucağımıza alırız hepimiz :KK200:

Ben bugün gittim doktora sata göre 6+1 günlük keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı. Bence kişiden kişiye fark ediyor inşallah sen kontrole gittiğinde duyarsın. Ben de 15 gün sonra duyayım inşallah , heyecanla bekliyorum :)

6+3 ten sonra doktorlar kalp atşını duymak istiyor eğer normal zamanda döllendiyse ..
Bende şuan gebeyim 5+4 bende 6+5 te kalp atışı için gidicem rabbım inşallah hayırlı haberlerle gelmemiiz nasip eder

Ben bugün gittim doktora sata göre 6+1 günlük keseyi gördük çok şükür ama kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı. Bence kişiden kişiye fark ediyor inşallah sen kontrole gittiğinde duyarsın. Ben de 15 gün sonra duyayım inşallah , heyecanla bekliyorum :)
Senın doktorda çok geç çağırmıs yaa :)
Geç döllenmemı canım sanın ?
Benım ilk gebeliğimde her hafta kontrole çağırdı benı dktorum .
İlk rahim kalınlaşmasına baktı , sonra kese +bebek sonra kalp atışı orda sıkıntı oldu ve sonlandı maalesef ..

Şimdi yne tekrar tekrar çağırcak diye hiç gitmedim . Direk 6+5 te ilk muayeneye gidicem :)

Senın doktorda çok geç çağırmıs yaa :)
Geç döllenmemı canım sanın ?
Benım ilk gebeliğimde her hafta kontrole çağırdı benı dktorum .
İlk rahim kalınlaşmasına baktı , sonra kese +bebek sonra kalp atışı orda sıkıntı oldu ve sonlandı maalesef ..

Şimdi yne tekrar tekrar çağırcak diye hiç gitmedim . Direk 6+5 te ilk muayeneye gidicem :)

Tüp bebek tedavisi benim, biraz küçük galiba kese haftasına göre o yüzden 15 gün bence :) o zaman artık kesenin büyümesi ve kalp atışını görmemiz lazım dedi. Devam etme şansı da %50 ama pozitif düşün dedi. Bence %50 yine güzel bir ihtimal inşallah devam edecek ama tedirgin olmuyor da değilim yani, karmaşık duygular içindeyim :)

Tüp bebek tedavisi benim, biraz küçük galiba kese haftasına göre o yüzden 15 gün bence :) o zaman artık kesenin büyümesi ve kalp atışını görmemiz lazım dedi. Devam etme şansı da %50 ama pozitif düşün dedi. Bence %50 yine güzel bir ihtimal inşallah devam edecek ama tedirgin olmuyor da değilim yani, karmaşık duygular içindeyim :)
Her daim olumlu düşün :)
Ağlasanda sızlasan rabbım ne derse o olucak o yüzden kahrolmaya gerek yok . Hem bebekleride huzursuz ediyor .
15 gün nedir ki göz kapayana kadar geçer .
Ben doktor kontrolune geri sayıyorum bugun itibari ile 7 gün kaldı :)
Sana da sayalım . :)

Her daim olumlu düşün :)
Ağlasanda sızlasan rabbım ne derse o olucak o yüzden kahrolmaya gerek yok . Hem bebekleride huzursuz ediyor .
15 gün nedir ki göz kapayana kadar geçer .
Ben doktor kontrolune geri sayıyorum bugun itibari ile 7 gün kaldı :)
Sana da sayalım . :)

Geri sayım daha da heyecanlandırmaz mı :) deneyelim bakalım kontrol günümü saymazsak 13 gün var :)

Ccanim idrar engeksiyonunda benim kuzenimin bebeklerinden birini suyu geldi 6 aylik dogum yapti.. erken dogum sebebi enfeksiyon ara mutlaka doktorun tabi rahatsiz ediceksin gerektiginde
Allah göstermesin canım,inan ki çok korktuğum bi durum şu enfeksiyon,yarın mesaj yazıp bi soracam yinede
yani gerçekten fark oluyor cihazlarda bende bizzat yaşamıştım diğer gebeliklerimde,bunda tek doktora gidicem dedim ama devletede gitmek var aklımda

Selam canım,hoşgeldin hayırlı olsun,inş çok güzel gider hamilelik süreçlerimiz,tabi ki hepberaber:KK200:
Hoşgeldin canım öncelikle hayırlı olsun,inş rahatlıkla duyacaksın bebeğinin kalbini:KK200:
Merhaba hanımlar bende dün hamile olduğumu öğrendim pazartesi kan testi yaptıracağım . 5 yıl sonra tekrardan bu heyecanı yasamak çok güzel :)
hoşgeldin canım,hayırlısıyla kucağınada alırsın inş,heyecanı beraber yaşarız umarım:KK200:

X