2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen canim sorun var demedi küçük olduğu için kesede küçük dedi ama vajinadan bakmak istedi korktum daha net gözükür dedi işte 10 gün sonra tekrar cagirdi
Anladım canım baktırsaymışsın keşke, içine dert etmezdin. Ama yine de korkma yani her şey yolunda görünüyo

Bunca sikintiya ragmen çocuğum iyidir inşallah, aldırmak da istemiyorum ,inşallah antidepresan Lara ve bunca strese rağmen sağlıklıdir.

Canm hayirdir bebektemi sıknti var bide babana ne oldu anlayamadim cok cok gecmis olsun insallah kotu bisey yoktur

3ED62AF0-79E6-4A90-8C2B-8BE16497CCF1.jpeg

Duydun mu tatlım bebeğinin kalp atışını. Aklımdaydın ve çok sevindim :)
Az az duydum canim cuma ama bendeki sikintilar bitmiyor kanamam basladi dun kahverengi pihti da oldu kucuk kucuk dr igne verdi proluton vurundum gecti suan kanama yok ama korkuyorum

Kızlar benim kalp atisi zayifti cuma daha kac haftalik oldugu bile belli olmayan beğegimin kalp atisini cok az duyduk benim hesaba gore cuma 7+0 di dun kanamam oldu yine drdaydim o da 7+0 dedi igne verdi vurundum kanamam gecti sizce sorun olmusmudur bebege dr kese duzgun yerinde ama altında kanama alani var dedi yani bende zaten mide bulantilarida baslamadi henuz sanirim bi problem var yoksa neden bu sorunlari yasayayim

Herkese merhabalar
Benim sat 11 Ocak ve geçen hafta ultrasonda bir şey göremedik doktor olumlu hiç bir şey söylemedi bir hafta bekleyeceğiz dedi
Korkuyorum ilk gebeliğimde de kalp atışı duyamadık kürtaj oldum
Allah nasip ederse inşallah bu sefer kalp atışını duyarız:)
Bugün saat 17.00 da randevum var duaya ihtiyacım var
Kanımda pıhtılaşma var kan sulandırıcı verdi doktor hap alıyorum günde bir defa . Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bizlere de nasip etsin inş da sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım
Ah canim benim ayni sorunları inanki çoğumuz yasiyoruz galiba :KK43: Allah yardimcimiz olsun umarim net duyariz en kisa zamanda

Kızlar benim kalp atisi zayifti cuma daha kac haftalik oldugu bile belli olmayan beğegimin kalp atisini cok az duyduk benim hesaba gore cuma 7+0 di dun kanamam oldu yine drdaydim o da 7+0 dedi igne verdi vurundum kanamam gecti sizce sorun olmusmudur bebege dr kese duzgun yerinde ama altında kanama alani var dedi yani bende zaten mide bulantilarida baslamadi henuz sanirim bi problem var yoksa neden bu sorunlari yasayayim
İnşallah iğne işe yarar ve üzülmezsin hiç. Mide bulantın inşallah hiçbir hamileliğinde yaşamazsın tatlım. Çok zor bir şey. Ne yediğinden ne içtiğinden bir şey anlıyorsun. Bugün gezmeye gidiyoruz diye zofer içmiştim onunla bile zorlandım. Her şey iyi olur inşallah

Ah kuzum yediğin birşeyden mi oldu acaba,bende çok korkuyorum seninle aynı alerjik sorunlarımız,boğazım hala aynı gerçi hep aynı sürekli kaşınıyor,Allah şifa versin canım,tez zamanda iyi olursun inşallah dualarımdasın tabi ki:KK200:
gebelikte enfeksiyon daha tehlikeli olduğu için ilaç vermiştir doktorun bence kullanmalısın,benimde karnım gurulduyor ve karnıma ağrı giriyor dünden beri malesef ayıptır söylemesi ishal olmuşum,nişastalı su leblebi falan denedim muz yiyorum geçmedi hala,sanada çok geçmiş olsun:KK200:

tamam canım bilgiler eksik,yaş şehir başlangıç kilosu

ben 2gün kullandım aman Allahım o neydi öyle ,günde bi sefere düşürdü dr gece vajinal alıyorum şimdi daha rahatım,tabi dr nasıl önerdiyse öyle kullan ben kötü olduğumu söyledim kullanımı değiştirdik

İşte tüm merakım bu,4yaşında oğlum doğana kadar 5olacak yani normal istiyorum dr konuştum şimdiden,her dr yapmıyormuş benimki sıkıntı olmadığı sürece tabi ki normsl yaparsın dedi zaman gösterecek
merhaba canım hayırlı olsun,muhakkak bebeğin seni hissediyor ve sağlıkla ilerleyecek,gözünaydın tekrar:anneadayı:

maşallah canım gözünaydınnn:KK200:

hayırlı olsun canım,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,belirtiler geliyor gidiyor,benim göğüs hassasiyetim hala devam,baya baya büyüdüler:KK23:bel ağrısı yorulursam çok oluyor

sağol canım dün akşam keyifsizdim çok buraya giremedim,bugünde annemlerdeyim uyudum yine:)sen nasılsın kuzum

Amin canım,iyi düşün iyi olsun,baban sağlığına kavuşacak inşallah
gözünaydın canım,ne güzel pozifif düşüncen bebeğinede yansıyacak ve sağlıkla doğacak:emir_bebek:
Ben de bugün annemlerdeyim, ilaç da içtim o yüzden biraz daha iyiyim. Çok ciddi öksürüğüm var ve beni çok zorluyor. Özellikle geceleri boğuluyorum. Boğazım yara oldu, karnım ağrıyor öksürüğüm çok olduğu dönemlerde.

O zaman sata göre 4+6 falandi ama Yumurtlama ya göre 3+6 demişti canim
İlk defa yumurtalamaya göre hesaplama duydum. Başka mesajlarınızı bilmiyorum yani tüp bebek mi ki doktorunuz yumurtlama tarihinizi biliyor.? Bebek büyüyünce bebeğin uyumlu olduğu haftaya bakarlar sat tarihi ile birlikte. Değişik geldi, merak ettim. Ama bir sorun olaydı mutlaka söylerdi doktor.

X