Ah kuzum yediğin birşeyden mi oldu acaba,bende çok korkuyorum seninle aynı alerjik sorunlarımız,boğazım hala aynı gerçi hep aynı sürekli kaşınıyor,Allah şifa versin canım,tez zamanda iyi olursun inşallah dualarımdasın tabi ki
gebelikte enfeksiyon daha tehlikeli olduğu için ilaç vermiştir doktorun bence kullanmalısın,benimde karnım gurulduyor ve karnıma ağrı giriyor dünden beri malesef ayıptır söylemesi ishal olmuşum,nişastalı su leblebi falan denedim muz yiyorum geçmedi hala,sanada çok geçmiş olsun
tamam canım bilgiler eksik,yaş şehir başlangıç kilosu
ben 2gün kullandım aman Allahım o neydi öyle ,günde bi sefere düşürdü dr gece vajinal alıyorum şimdi daha rahatım,tabi dr nasıl önerdiyse öyle kullan ben kötü olduğumu söyledim kullanımı değiştirdik
İşte tüm merakım bu,4yaşında oğlum doğana kadar 5olacak yani normal istiyorum dr konuştum şimdiden,her dr yapmıyormuş benimki sıkıntı olmadığı sürece tabi ki normsl yaparsın dedi zaman gösterecek
merhaba canım hayırlı olsun,muhakkak bebeğin seni hissediyor ve sağlıkla ilerleyecek,gözünaydın tekrar
maşallah canım gözünaydınnn
hayırlı olsun canım,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,belirtiler geliyor gidiyor,benim göğüs hassasiyetim hala devam,baya baya büyüdüler
bel ağrısı yorulursam çok oluyor
sağol canım dün akşam keyifsizdim çok buraya giremedim,bugünde annemlerdeyim uyudum yine:)sen nasılsın kuzum
Amin canım,iyi düşün iyi olsun,baban sağlığına kavuşacak inşallah
gözünaydın canım,ne güzel pozifif düşüncen bebeğinede yansıyacak ve sağlıkla doğacak