2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Simdi ilk gebelik ultrason kagidina baktim adetim 1 hafta gecmis kese ve ufacik bebegi gormustu doktor ama kadin cok iyi doktordu 9 haftalik cinsiyet demisti bana ama simdi uzak yere gitmis ona gidemicem

adetin ne kadar gectigi falan onemli mi? Yoksa sadece sat baslangici mi onemli?
Eger hamileysem pes pese dogum yapacagiz gibi:)))

Merhaba benim de bat 11 şubat . Bu ay iki birliktelik oldu malum tatilden dolayı fırsat olmadı yumurtlama günüm 5 gün geçti hala bir şans var mı sizce

Selamlar ! Bir güzel haber de benden sat10 ocak silik çizgiyle farkettim değer 60 çıktı
Canım merhaba benim de sat 10 ocak hala test yapmadım negatifi görücem diye korkuyorum sanırım. Maşallah değerin çok güzel çıkmış bat ne zamandı? Bir de belirtilerin neler öğrenebilir miyim

Kizlar aklima bi sey takildi, adetin ne kadar sure gectigiyle mi ilgili bthcg? Yoksa dollenme oldugu andan itibaren mi?
Benim gibi dongusu uzun olanlar icin cok zormus yaa bu olaylar...
Döllenme ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Erken döllenme olunca adete yakın hem idrar testinde hem de hcgde fark ediyor.

aysenazimcim merhaba. sat baslangicin ne zamandi peki? ve ne kadarlik hamilesin?
merhaba canım,sat 29 aralık canım,şu an takvime göre 5ekim doğum tarihi diyor,5+2 olmak üzereyim

25 ocakti benim 27 gunde bir olunca satta 30 aralikti 6 ekimde dogum gozukuyor yakiniz galiba
Sat 29 aralık benimde,28 günde bir olurum,baby 5ekim doğacak diyor hesaplayıcılar
Bu hafta sonuna kadar yeni hamile haberleri alırız :)
hadi inşallah

Onu ancak kazen yapabilir sanırım yani konuyu o açtığı icin :)
evet konu sahibi kazen,aklımdaydı ben açayım diyordum baktım kazen açmış

Selamlar ! Bir güzel haber de benden sat10 ocak silik çizgiyle farkettim değer 60 çıktı
vavvv hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

Kizlar aklima bi sey takildi, adetin ne kadar sure gectigiyle mi ilgili bthcg? Yoksa dollenme oldugu andan itibaren mi?
Hepsi birbiriyle bağlantılı canım. Döngün uzunsa yumurtalama da biraz geç oluyodur. Yerleşme olunca beta hcg salgılanmaya başlanıyo. Yani döllenmeden sonra 8-10 gün sonrası gibi hcg salgılanır canım. Bu da demek oluyo ki en erken bata 5 gün kala gibi sonuç çıkabilir. Tabi kişiden kişiye değişiyo bat geçtikten sonra ancak pozitifi görenler bile oluyo

Merhaba benim de bat 11 şubat . Bu ay iki birliktelik oldu malum tatilden dolayı fırsat olmadı yumurtlama günüm 5 gün geçti hala bir şans var mı sizce
Elbette beklemede kalalım inş canım
canım yumurtlama döngüsüyle ve döllenmeyele alakalı bir durum ne kadar geç yumurtlanırsa o kadar geç döllenme olur,ya işte birazda Allah ne zaman ol derse oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…