- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
insallah biri ben olurum
İnşallah isteyen herkes olsun .Ben çok karıştım neden bilmiyorum ama ruh halim de tıpkı burcum gibi gelgit :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah biri ben olurum
Simdi ilk gebelik ultrason kagidina baktim adetim 1 hafta gecmis kese ve ufacik bebegi gormustu doktor ama kadin cok iyi doktordu 9 haftalik cinsiyet demisti bana ama simdi uzak yere gitmis ona gidemicem
Selamlar ! Bir güzel haber de benden sat10 ocak silik çizgiyle farkettim değer 60 çıktı
Teşekkürler darısı tüm bekleyenlerr sağlıklainşallah...hayirli olsunnnnnn:))))
Selamlar ! Bir güzel haber de benden sat10 ocak silik çizgiyle farkettim değer 60 çıktı
Canım merhaba benim de sat 10 ocak hala test yapmadım negatifi görücem diye korkuyorum sanırım. Maşallah değerin çok güzel çıkmış bat ne zamandı? Bir de belirtilerin neler öğrenebilir miyimSelamlar ! Bir güzel haber de benden sat10 ocak silik çizgiyle farkettim değer 60 çıktı
Merhaba benim de bat 11 şubat . Bu ay iki birliktelik oldu malum tatilden dolayı fırsat olmadı yumurtlama günüm 5 gün geçti hala bir şans var mı sizce
Canım merhaba benim de sat 10 ocak hala test yapmadım negatifi görücem diye korkuyorum sanırım. Maşallah değerin çok güzel çıkmış bat ne zamandı? Bir de belirtilerin neler öğrenebilir miyim
Döllenme ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Erken döllenme olunca adete yakın hem idrar testinde hem de hcgde fark ediyor.Kizlar aklima bi sey takildi, adetin ne kadar sure gectigiyle mi ilgili bthcg? Yoksa dollenme oldugu andan itibaren mi?
Benim gibi dongusu uzun olanlar icin cok zormus yaa bu olaylar...
merhaba canım,sat 29 aralık canım,şu an takvime göre 5ekim doğum tarihi diyor,5+2 olmak üzereyimaysenazimcim merhaba. sat baslangicin ne zamandi peki? ve ne kadarlik hamilesin?
Sat 29 aralık benimde,28 günde bir olurum,baby 5ekim doğacak diyor hesaplayıcılar25 ocakti benim 27 gunde bir olunca satta 30 aralikti 6 ekimde dogum gozukuyor yakiniz galiba
hadi inşallahBu hafta sonuna kadar yeni hamile haberleri alırız :)
evet konu sahibi kazen,aklımdaydı ben açayım diyordum baktım kazen açmışOnu ancak kazen yapabilir sanırım yani konuyu o açtığı icin :)
vavvv hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaSelamlar ! Bir güzel haber de benden sat10 ocak silik çizgiyle farkettim değer 60 çıktı
Canım senin regli geçti di misende var mi belirti aloecum?
Hepsi birbiriyle bağlantılı canım. Döngün uzunsa yumurtalama da biraz geç oluyodur. Yerleşme olunca beta hcg salgılanmaya başlanıyo. Yani döllenmeden sonra 8-10 gün sonrası gibi hcg salgılanır canım. Bu da demek oluyo ki en erken bata 5 gün kala gibi sonuç çıkabilir. Tabi kişiden kişiye değişiyo bat geçtikten sonra ancak pozitifi görenler bile oluyoKizlar aklima bi sey takildi, adetin ne kadar sure gectigiyle mi ilgili bthcg? Yoksa dollenme oldugu andan itibaren mi?
Canım 31 ocaktan beri kasıklarımda batma ve dolgunluk var belim de ağrıyo. Başka bi belirtim yok ama psikolojik de olabilir bunlar. Bat 7 şubat bekliyorum bakalım sabırlasende var mi belirti aloecum?
Beklemek çok zor oluyor yaCanım 31 ocaktan beri kasıklarımda batma ve dolgunluk var belim de ağrıyo. Başka bi belirtim yok ama psikolojik de olabilir bunlar. Bat 7 şubat bekliyorum bakalım sabırla
Ah canım hem de ne zor. Senin bat ne zamanBeklemek çok zor oluyor ya
Elbette beklemede kalalım inş canımMerhaba benim de bat 11 şubat . Bu ay iki birliktelik oldu malum tatilden dolayı fırsat olmadı yumurtlama günüm 5 gün geçti hala bir şans var mı sizce
canım yumurtlama döngüsüyle ve döllenmeyele alakalı bir durum ne kadar geç yumurtlanırsa o kadar geç döllenme olur,ya işte birazda Allah ne zaman ol derse oluyor işteKizlar aklima bi sey takildi, adetin ne kadar sure gectigiyle mi ilgili bthcg? Yoksa dollenme oldugu andan itibaren mi?
Vuhuuuuvvv az kalmışCanım 31 ocaktan beri kasıklarımda batma ve dolgunluk var belim de ağrıyo. Başka bi belirtim yok ama psikolojik de olabilir bunlar. Bat 7 şubat bekliyorum bakalım sabırla