2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah im babamı torunlarına,karnimdakine bağışla nolur nolur Allah im. Kızlar çok sağolun iyileşecek inşallah.
İnşallah iyileşecek canım,ben de seni çok iyi anlarım benim babam da 3kez ameliyat oldu,Allah yaşatmasın bir daha,Allahın izniyle baban da iyi olacak

Insallah canim insllah çok güzel bir duygu gözyaşlarına engel olamıyor insan 1. 2. Farketmez ufacık bir can var senle atan
Evet muhteşem bi duygu karnında bi canlı taşıdığını bilmek bile, kalp atışı nasıl harika bi duygudur

Kızlar minnagimi gördüm kalbinin atışını şükürler olsun ALLAH aherşey yolundaymış okadar güzel bir doktor denk geldimki için ferahladı (ama vajinal yolla net olarak gördük)
Gözünaydın canım,çok sevindim kuzum darısı hepiciğimize,maşallah size

Bu arada doktoruma sordurdum progestanı sadece geceleri alacağımı söylemiş akıntı renklenirse sabah akşam devam edecekmişim

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabınıı A AloeeVeraa cuma günü kaçta randevun? Sen kaçıncı haftandaydın?
Gönlümüzü ferah tutun sizinle miniyi biz mesleğiniz bende korkmuştum doktor faciadan sonra ama her ay düzenli adet ve yumurtlama zamanınız duzenli ise sorun yoktur ikinci gebeligim olduğu halde çok heyecanlandım unutmuşum

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabınıı A AloeeVeraa cuma günü kaçta randevun? Sen kaçıncı haftandaydın?
Normalde bugün 5+6 yım sata göre canım ama bebiş önce 4 gün önden gidiyodu sonra 5 gün önden gitmeye başladı, yani ultrasona göre bugün 6+4 üm herhalde, cuma da ultrasona göre 6+6 olucak canım. Randevu saatini yarın alıcam canım

Ben de 6+3te gitmiş olacağım. Sat a göre 6+7 canım. Bu arada kızlar haftaya uzun bi yolculuğa çıkacağız İzmirden. 6-7 saat. Her yerde uzun yolculuk yapılmamalı diyor?

Ben de 6+3te gitmiş olacağım. Sat a göre 6+7 canım. Bu arada kızlar haftaya uzun bi yolculuğa çıkacağız İzmirden. 6-7 saat. Her yerde uzun yolculuk yapılmamalı diyor?
Uzun yılculuk sırasında yarım saatte 1 saatte bir ayağa kalkıp dolaşmanız gerekiyor .
Bende geçen gebeliğimde 5+4 gibi izmire gitmek zorunda kaldım doktorum ancak kendı arabanızla yatarak ve sürekli mola vererek gidersen izin verebilirim dedi ..

Anladım canım.
sen doktoruna sor yine canım ama benim bildiğim her molada kalk ve yürü bol bol kan dolaşım yapsın, hatta kendi arabanızla gidiyosanız daha sık mola verin ve yürü canım. O zaman bi sıkıntı olmaz

bende bende gazman gibi dolaşıyorum ortalıkta

Dün doktor kontrolünde kalbini duyduk :) 6+2 dedi :) çok şükür bu hafta kan tahlili de vericem. Yalnız biz de kan uyuşmazlığı var. Var m böyle olan aranızda ?
Oyy maşallah canım, bize de nasip olsun inşallah cuma günü
Kan uyuşmazlığı konusunda bi bilgim yok canım, önemli bi konu doktorun gerekli bilgiyi verir

Oyy maşallah canım, bize de nasip olsun inşallah cuma günü
Kan uyuşmazlığı konusunda bi bilgim yok canım, önemli bi konu doktorun gerekli bilgiyi verir

Bir kaç kere iğne olacakmışım gebelikte ve Doğum sonrası hemen. Ya da bebeğin kanı değişecekmiş anlattı baya. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. Geçmez şimdi zaman. Darısı sağlıkla size

Bir kaç kere iğne olacakmışım gebelikte ve Doğum sonrası hemen. Ya da bebeğin kanı değişecekmiş anlattı baya. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. Geçmez şimdi zaman. Darısı sağlıkla size
Evet iğne yapılıyomuş bi kaç kez canım.
Amiin inşallah sabırsızlıkla cumayı bekliyorum

Maşallah canım ya ne kadar güzel, bol bol güzel haber geldi bugün çok şükür :)
Dualarını bizden eksik etme, cuma ben de duyabileyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…