2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah canım ya ne kadar güzel, bol bol güzel haber geldi bugün çok şükür :)
Dualarını bizden eksik etme, cuma ben de duyabileyim artık :dua:
Duyarsın inşallah canım biz bugün 6+6ydık. Sen de duyarsın inşallah :) benim gönlüm süreç boyunca hep ferahtı hiç kötü şeyler getirmedim aklıma, tüm arkadaşlar ferah olun güzel düşünün, inşallah herkes duysun kalp atışını :KK200:

Duyarsın inşallah canım biz bugün 6+6ydık. Sen de duyarsın inşallah :) benim gönlüm süreç boyunca hep ferahtı hiç kötü şeyler getirmedim aklıma, tüm arkadaşlar ferah olun güzel düşünün, inşallah herkes duysun kalp atışını :KK200:
Ben de ultrasona göre cuma 6+6 olucam nasipse. İçim hem ferah canım, her şeyin güzel olucağına inanıyorum :dua:

Kızlar minnagimi gördüm kalbinin atışını şükürler olsun ALLAH a:KK200::dua:herşey yolundaymış okadar güzel bir doktor denk geldimki için ferahladı :halay:(ama vajinal yolla net olarak gördük)

Hayırlı uğurlu olsun çok sevındım şimdi keyfini çıkarın inşallah: )
L luckyone11 benim sata göre nerdeyse 2 hafta geride ama doktor olumsuz hiç birden soylemedi onlarda net tarihini bilemiyorlar endişe etmeyin büyürler: )

Canım yine sordum doktora kesinlikle dedi ilk 4ay en azından,sonrası için immünoloji bölümüne danışmak isterdim ama malesef bu bölüm kapandı buralarda en yakın istanbulda var,doktor ön görürse çok fena olursam kullanırım galiba,bu kaşıntı felaket bişey en çok boğazım kaşınıyor ve hiç geçmiyor her an var
Canım ne kullanıyordun ? Desmont alıyordum ben .. benim çalıştığım hastane de var ben senin için de sorarım. Ama ben dün gittim b grubu antihistaminik allerjik ilaçları alabilirsiniz dedi.. ya bebek beni hiç etkilemiyor şu alerji olmasa çok rahatım. Benimde kaşıntı hat safhada ve alerjiye bağlı sinüzitim oluştu ilaç kullanmadığım sürece yıl boyu tekrar edecek.. İnan işe zor geldim hayattan bezmiş durumdayım

Maşallaahh rabbım kucağınıza almanızı nasipe tsin .
Darısı başımıza

Kizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
Maalesef doğru

Ben de 6+3te gitmiş olacağım. Sat a göre 6+7 canım. Bu arada kızlar haftaya uzun bi yolculuğa çıkacağız İzmirden. 6-7 saat. Her yerde uzun yolculuk yapılmamalı diyor? :KK43:
Allahın izniyle bişey olmaz canım,arkadaşların dediği gibi ara ara mola verip dinlenirsin,ilk hamileliğimde ilk aylar bende çıkmıştım uzun yola hemde otobüsle Allaha emanet yavrularımız
Dün doktor kontrolünde kalbini duyduk :) 6+2 dedi :) çok şükür bu hafta kan tahlili de vericem. Yalnız biz de kan uyuşmazlığı var. Var m böyle olan aranızda ?
gözünaydın canım çok sevindim,kan uyuşmazlığı oluyor bazı çiftlerde aşısı var bi kaç kez diye biliyorum sıkıntı deil yani

:KK200:Kızlarr
Hamd olsun kalp atışlarımızı duyduk bugün :KK68:
Eşim şimdiye kadar anlayamamıştı ama kalp atışını duyunca ikimiz De öyle duygulandık kiii :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepinize dua ediyorum :KK68:
Oh maşallah gözünüzaydın canım darısı bekleten herkese
Kizlar devlet hastanelerinde esler iceri alinmiyor diye yorumlar okudum. Dogru mu bu?
alınmıyor canım

Canım ne kullanıyordun ? Desmont alıyordum ben .. benim çalıştığım hastane de var ben senin için de sorarım. Ama ben dün gittim b grubu antihistaminik allerjik ilaçları alabilirsiniz dedi.. ya bebek beni hiç etkilemiyor şu alerji olmasa çok rahatım. Benimde kaşıntı hat safhada ve alerjiye bağlı sinüzitim oluştu ilaç kullanmadığım sürece yıl boyu tekrar edecek.. İnan işe zor geldim hayattan bezmiş durumdayım
Allah şifa versin canım ben evdeyim biraz daha dikkat ediyorum,çalışanlar için daha zor Allah yardımcın olsun,alecast ve foster kullanıyordum canım,çok sağol

Allah şifa versin canım ben evdeyim biraz daha dikkat ediyorum,çalışanlar için daha zor Allah yardımcın olsun,alecast ve foster kullanıyordum canım,çok sağol
Şimdi saraçoğlunun yazılarını okudum ama taze tere yemenin faydası olduğunu söylemiş. Bugun iş çıkışı alacağım bakalım nasıl olacak

Dün doktor kontrolünde kalbini duyduk :) 6+2 dedi :) çok şükür bu hafta kan tahlili de vericem. Yalnız biz de kan uyuşmazlığı var. Var m böyle olan aranızda ?

Maşallah, hayırlı olsun, karından mı dinlediniz peki?

:KK200:Kızlarr
Hamd olsun kalp atışlarımızı duyduk bugün :KK68:
Eşim şimdiye kadar anlayamamıştı ama kalp atışını duyunca ikimiz De öyle duygulandık kiii :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepinize dua ediyorum :KK68:

Hayırlı olsun :)) Kaç haftalık duydunuz?

Maalesef..

Bir kaç kere iğne olacakmışım gebelikte ve Doğum sonrası hemen. Ya da bebeğin kanı değişecekmiş anlattı baya. 4 hafta sonra kontrole gel dedi. Geçmez şimdi zaman. Darısı sağlıkla size
Çevremde kan uyuşmazlığı olup çocuğu olan iki aile var. İkisi de iğne olduğunu söylemişti. Çok sağlıklı çocukları var.

Burda kesinlikle yasak çünkü sıraya koyuyorlar bayanları biri muayene olurken 2si bekliyor bilgilerini veriyorlar,ne güzelmiş valla şanslıymışsın canım
Benim doktor tek tek alıyordu canım. Hatta kapıyı falan kilitliyordu ultrason da bakarken. Özele geçmiş malesef yine ona gitmeyi düşünüyordum. Sezeryan da dikiş izim falan kalmamıştı hiç.

Hayırlı uğurlu olsun çok sevındım şimdi keyfini çıkarın inşallah: )
L luckyone11 benim sata göre nerdeyse 2 hafta geride ama doktor olumsuz hiç birden soylemedi onlarda net tarihini bilemiyorlar endişe etmeyin büyürler: )
Hai balım senide bekliyoruz aramıza inşalla H cuma günü güzel haberlerle gelirsin :dua:birde takvimi ekle artik:anne:aklıma geldikçe kalbininatisini okadar mutlu oluyorum ki minnagimmmmm:KK200:

X