2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canım pazartesi kaç haftalık oluyorsun acaba? çok yakınmışız:)kızlar beım yarın 5+2 dotor keseyi görmek için çağırdı?kalp atışı duyulurmu acaba erken mi?
Keseyi rahat görürsünüz ama kalp atışı daha duyulmaz canım çünkü bebiş henüz oluşmaz 1 hafta 10 gün sonra da kalp atışı için gidersin

ne güzel ekim annaleri çoğalıyor. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

tamam canım

Hoşgeldin canım hayırlı olsun,canım bende 1 hafta geriden geliyorum ama bunun bi sıkıntı olmadığınınsöyledi doktorum,ileride haftalarına yetişirler diye düşünüyorum,bundan önceki hamileliğimde de önde gidiyorduk yani normal şeyler canım ki dr sıkıntı görmemiş zaten
merhaba bayanlar bende aranızda plucam bundan sonraki süreçtei. en son bat tarihim 15 ocak. Ispartadayım ben su 5+1 günlük bebeğim..:)
Merhaba,hoşgeldin canım,bebrğin hayırlı olsun sağlıcakla alırsın inş kucağına
hoşgeldin canım hayırlı olsun,ekliycem müsait olunca

Y benimde için içimi kemiriyor daha kalp atışlarını dahi duymadım gece uykularım kaçtı resmen stresten yap kalbi atamasa ya dursa binbircesit şey geliyor Rabbim korusun dua edin banada

ya inan benimde normalde hamilelik cok uyku yapar bende ama aklımda sürekli sorular uykularım kaçtı

İdrarın ilk idrar olması gerekmiyor benim bildigim kdarı ile ama aclık gerekiyor kan icin.
Temas etmezsin hastande bir yere ama hastanede versen iyi olur onların maximum yarım saat de labarouvar ortamında olması gerekiyor diye biliyorum

süper bunlar güzel haber insallah komple kanaman bitip rahata erersiniz bir an evvel.
Çalışıyor muydun normalde canım?

Hanımlar konu açtım da bana yardımcı olun lütfen kesemin gelişmediğini söyledi doktor bir hafta sonra gelişmez ise kürtaj dedi çok endişeliyim nolur yardım edin

son adet tarihin neydi ki?
Belki geç döllenmedir. 2 defa kontrole gittin de bu 2 kontrol arasında mı gelişme olmadı acaba

Canım çok almışsın aman dikkat et daha uzun bir maraton var önümüzde :)
Sen allerji ilaçlarını kullanmayı düşünüyor musın?
Bugun doktora gittiğimde kullanayım diy ceğim bakalım ne diyecek.. uyku filan kalmadı bende kaşımaktan

Kızlar minnagimi gördüm kalbinin atışını şükürler olsun ALLAH aherşey yolundaymış okadar güzel bir doktor denk geldimki için ferahladı (ama vajinal yolla net olarak gördük)
Ayy maşallah canım ya dua et bizlere, ben de cuma günü görebileyim artık

Kızlar minnagimi gördüm kalbinin atışını şükürler olsun ALLAH aherşey yolundaymış okadar güzel bir doktor denk geldimki için ferahladı (ama vajinal yolla net olarak gördük)
Bu arada ultrasona göre kaç haftalık görünüyo canım, yani ne zaman görmüş oldunuz kalp atışını

Canım yine sordum doktora kesinlikle dedi ilk 4ay en azından,sonrası için immünoloji bölümüne danışmak isterdim ama malesef bu bölüm kapandı buralarda en yakın istanbulda var,doktor ön görürse çok fena olursam kullanırım galiba,bu kaşıntı felaket bişey en çok boğazım kaşınıyor ve hiç geçmiyor her an var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…