2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geç döllenme olabilir. Kalbini ferah tut. Niye kötü düşünüyorsun. Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten. Sağlıkla doğsun

Kizlar benim bebegimin kalp atisi yok dedi dr sonra radyolojiye gonderdi orda da cokcl zayif 74 dediler haftasina da 6+1 ile uyumlu dediler ama ben 6+5im normalde galiba benimki kurtaj olcak heralde haftaya gel dedi ama
Canım hiç belli olmaz kendini toparlar bence, yani ultrasona göre 6+1 göründüğüne göre kalp atışının çok az olması normal bence, daha yeni başlamıştır belki. Biraz daha sabırla bekle ve çok dua et kuzum, benim de dualarım seninle

Rabbim acil şifalar vesin inşallah tez zamanda sizlere bağışlasın aminnn

çok zor bi süreç yaşamışssınız rabbim saglıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.

Bunu yaşayan çok oluyo canım geç döllenmeden kaynaklı oluyo çoğunlukla. Yani ortada olumsuz bi durum yok, geç döllendiği için geç büyüyodur içini ferah tut

Bunu yaşayan çok oluyo canım geç döllenmeden kaynaklı oluyo çoğunlukla. Yani ortada olumsuz bi durum yok, geç döllendiği için geç büyüyodur içini ferah tut
inşallah canım onca sıkıntıya reğmen tutunmaya çalışıyor sanırım bebişim, üst üste geldi herşey eşim işiz kaldı benim terfim açıklandı ama hamileliğim olumlu olursa nasıl sonuç verecek bakalım . Gerçi hiçbirşey önemli değil öncellik bebiş varsın terfim olumsuz etkilenmsin kısmetiyşe gelir önemli olan onun sağlıklı olması

Amin canim sagolasin ama dr cok zorladi yani vajinal baya 15 20 dk ugrasti oyle cok zayif aliyorum dedi bende bilmiyorum ki toparlar insallah hayirlisi olsun hakkımızda

Son düzenleme:
Yat dinlen dedi bol bol yatiyorum tv karsisinda belki toparlar diye

Eklentiler

• 15506501683555603746010118810528.jpg
    264,7 KB · Görüntüleme: 59
İnan ki kısmetiyle rızkıyla geliyolar canım. O konuları hiç kafana takma, inşallah onların hepsi yoluna girer. Bebişinin sağlığı yerinde olsun, güzelce büyüsün diğer her şey güzel gider zamanla

merhaba bayanlar bende aranızda plucam bundan sonraki süreçtei. en son bat tarihim 15 ocak. Ispartadayım ben su 5+1 günlük bebeğim..:)
hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına al inşallah.
seninle çok yakınız benim de 13 Ocakdı. ama sanıırm geç döllenme 4+0 çıkıyor ölçümlerde

canım pazartesi kaç haftalık oluyorsun acaba? çok yakınmışız:)kızlar beım yarın 5+2 dotor keseyi görmek için çağırdı?kalp atışı duyulurmu acaba erken mi?

hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına al inşallah.
seninle çok yakınız benim de 13 Ocakdı. ama sanıırm geç döllenme 4+0 çıkıyor ölçümlerde

olabilir cnm.. benım dah ölçüm yapmadı geçen hafta cuma kan verdim en son o yüzden bilmiyorum boyutunu.. ama olabilir geç dollenme ben kendımı bılıyorum 14.gün değil 18. gün yumurtlama oldu.. senınde benım gıbı bı durum olabılır.. dotor olcup yarın haftasını soylerse sana yazarım karsılastrıırız

Allah şifa versin canım size bağışlasın. Pozitif düşün, iyi olacak de hep. O süreci çok iyi bilirim. Allah güç versin. İyi haberler alırsın inşaAllah.

Hayırlı olsun canım. Amiin hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…