- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Hiç korkma kuzum biraz dikkatli olursan düşük sıkıntın olmaz 2-3 hafta kendine dikkat et çok ayakta kalma yavaş yavaş yukarı çıkar. Ayrıca bebeğinin boyu gayet iyi görünüyo. Bize bugün ultrason kağıdı vermedi ama ölçtü bebeği 1.78mm gibi bi şey dedi bebişin boyuna, sizinki 3.50mm demek ki. Sata göre kaç haftalıksın, ultrasonda kaç çıktı canımO kadar kafama takmadıysamda üzülmedim diyemicem canım kalp atışı için gittik ve bebek çok aşşağılarda düşük tehliken var dedi ki ölçümleri bile zor aldı,bebiş 0,35 cm,sata göre 1 hafta geriden geliyor dedi aslında bu noktaya takılmadım,diğer çocuklarım hep önde gitmişlerdi olağan bi durum yani önde ve ya geride gitmesi çünkü ilerleyen zamanlarda toparlıyor, kanamalı bi akıntım yok,olursa gel dedi doktor bakalım Allah göstermesin
şimdi daha iyiyim canım,ilk hetapta duyunca şok olduk şimdi iyiyim:)
6 haftada görrmemiştik,bugün gördük çok şükür canım
Aynen stres çok önemliymiş,kafamı dağıttım çok şükür,ilacımı yarın alıcam,çok sağol canım
İnş sağol canım,su içerken ben de zorlanmaya başladım geçecek bu günler belki 1 ay sonra başka şeyler konuşacaz
Sağol canım,dikkat edicem biraz daha,kendi annem kardeşim var ama şu an gripliler,çocuklarım var hatta canım
Allah iyiliğini versincanım
evet çocuklarım var canım,kv çağırmam da annemler az iyileşsin ya da kızkardeşim var bekar o gelecek,çok sağol canım Allaha emanet minnaklarımız
Canım benim de iştahım normal aslında ama bazen bazı şeylerden çok tiksiniyorum aniden midem kalkıyo sonra çabuk geçiyo. Halsizlik desen bende de var, yatmıyorum ama eskisi gibi hızlı değilim yoruluyorum sanki, sonra akşam işte bu saatlerde de çok uykum geliyo ve tv izlerken uyuyakalıyorumArkadaşlar google a yazınca bile kalp atışı en erken 8 haftada duyulabilir neden boşuna endişeleniyorsunuzBlackkcat sakın korkma doktorlar ilaç yazmak ve hastaneye sık sık gitmemiz için türlü oyunlarda en güvendiğiniz bile Allah’a emanet bebeğin çok yormamaya çalış kendiniz yinede yurtdışında 8 haftadan önce hamile gözüyle bile bakmıyorlar bizler erken öğrendiğimiz için şanssızız Aşlah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize. Ben dün iyiydim bugün yine aynı yerimden kalkamıyorrum kemiklerim bacaklarım inanılmaz ağrıyor yemek yapamıyorum ama yiyebiliyorum: ) midem bulanmıyor ama hayattan zevk almaz duruma geldim iyice uyku sağlıksız yiyecekler vs yumurtayı görmeye bile dayanamıyorum bu durumda olan varmı? Eşim doktora gidelim diyor normaldir diye düşünüyorum
inşallah sıkıntılı zamanların çarçabuk geçer allah ferahlık versinO kadar kafama takmadıysamda üzülmedim diyemicem canım kalp atışı için gittik ve bebek çok aşşağılarda düşük tehliken var dedi ki ölçümleri bile zor aldı,bebiş 0,35 cm,sata göre 1 hafta geriden geliyor dedi aslında bu noktaya takılmadım,diğer çocuklarım hep önde gitmişlerdi olağan bi durum yani önde ve ya geride gitmesi çünkü ilerleyen zamanlarda toparlıyor, kanamalı bi akıntım yok,olursa gel dedi doktor bakalım Allah göstermesin
şimdi daha iyiyim canım,ilk hetapta duyunca şok olduk şimdi iyiyim:)
6 haftada görrmemiştik,bugün gördük çok şükür canım
Aynen stres çok önemliymiş,kafamı dağıttım çok şükür,ilacımı yarın alıcam,çok sağol canım
İnş sağol canım,su içerken ben de zorlanmaya başladım geçecek bu günler belki 1 ay sonra başka şeyler konuşacaz
Sağol canım,dikkat edicem biraz daha,kendi annem kardeşim var ama şu an gripliler,çocuklarım var hatta canım
Allah iyiliğini versincanım
evet çocuklarım var canım,kv çağırmam da annemler az iyileşsin ya da kızkardeşim var bekar o gelecek,çok sağol canım Allaha emanet minnaklarımız
Şimdi geldim doktordan canım :) vajinal muayene oldum yine, açık kahverengi akıntının bi nedeni yokmuş yerleşmedendir dedi çünkü kesenin yeri çok güzel en yukarda düşük riskin yok, kanama alanın yok dedi. İçimiz rahat olsun diye progestan kullanalım 10 gün dedi. Bu arada yolk sac ı ve bebişimizi gördük kızlar :) 4 gün önden gidiyodu farkı 5 çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü çok aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten bugün duymamız zor bi ihtimaldi yine cuma gel kalp atışı için dedi. Benden haberler bunlar kızlar
KIzlarrr test yaptrdım hamıleymısım
Beni de aynı çağırdı canım. Aslında bugün Sat a göre 6+2 olmalıyım ama doktor farklı rakam verdi. 5 + 6 dedi. Cuma günü gel kalp atışı için dedi. Yani 6+3de kalp atışı için çağırdı anlamadım
Kızlar ben bugün doktora gittim kontrol gününü kaçırmıyım belki kalbi duyarız dedik fakat işler karıştı,bebeği gördük çok şükür fakat bebek geriden geliyor,kalp sinyallerini aldık ama net değildi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi doktor ve düşük tehliken var dedi,şok oldum duyunca,bebek çok aşşağıdaymış yerleşimi fakat kese sağlıklı dedi,teselli verdi bak bebeği gördük üzülme dedi,gel de bana anlat,progestan başlıcam sabah akşam,ayakta durma fazla dedi,haftası o yüzden geri gözüküyor dedi,kendi haftasına yetişir falan dedi,öyle işte haftaya çarşamba çağırdı tekrar.çarşambadan sonra duruma göre hareket ederiz dedi
Amiin canım ya inşallah cuma çok güzel haberlerle gelelimSüper cnm cok sevindim hersey yolunda cok şükür Cuma günü ikimizde güzel haberler ile geliriz insallah
Hayırlısıyla cuma günü hepimiz bomba gibi buraları coşturacak haberlerle gelicez canım ben inanıyorumO OZSER0801 A AloeeVeraa cuma sizdende bendede güzel haberler getirelim benim ferden geliyordu toparlamıştır inşallah 4 hafta dedi gününü bile söylemedi sat ile hesaplayamıyorum onun için : ( bakalım ne çıkıcak
Evet ben 3 doktora gittim 3üde aynısını söylemişti hiç korkma bence cnm Cuma duyarsın kalp atışlarını çok şanslısın bunu şakın unutma..
benim doktor randevum 7+3e denk geliyor kalp atışı için gidicem doktor 10 gün sonra gel demişti keseyi görünce haftasonuna denk geldiği için 10. gün mecbur 25inde gidicem sizin doktor randevunuz ne zaman ve kalp atışı için mi gidiceksiniz
Evet aslında haklısın canım,çok erken öğrendim bende reglime 5gün vardı,halsizim fazlasıyla,geçecek canım ilk 3aydan sonra daha normal oluyor her şey,çok sağol canımArkadaşlar google a yazınca bile kalp atışı en erken 8 haftada duyulabilir neden boşuna endişeleniyorsunuzBlackkcat sakın korkma doktorlar ilaç yazmak ve hastaneye sık sık gitmemiz için türlü oyunlarda en güvendiğiniz bile Allah’a emanet bebeğin çok yormamaya çalış kendiniz yinede yurtdışında 8 haftadan önce hamile gözüyle bile bakmıyorlar bizler erken öğrendiğimiz için şanssızız Aşlah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin hepimize. Ben dün iyiydim bugün yine aynı yerimden kalkamıyorrum kemiklerim bacaklarım inanılmaz ağrıyor yemek yapamıyorum ama yiyebiliyorum: ) midem bulanmıyor ama hayattan zevk almaz duruma geldim iyice uyku sağlıksız yiyecekler vs yumurtayı görmeye bile dayanamıyorum bu durumda olan varmı? Eşim doktora gidelim diyor normaldir diye düşünüyorum
7+2 sata göre,ultrasonda 6+2 çıktı,buna çok takılmadım ilerleyen zamanda değişir çünkü.kendime daha dikkat etmem lazım farkındayım,gerçekten dikkat edemedim şimdiye kadar,çok sağol canımHiç korkma kuzum biraz dikkatli olursan düşük sıkıntın olmaz 2-3 hafta kendine dikkat et çok ayakta kalma yavaş yavaş yukarı çıkar. Ayrıca bebeğinin boyu gayet iyi görünüyo. Bize bugün ultrason kağıdı vermedi ama ölçtü bebeği 1.78mm gibi bi şey dedi bebişin boyuna, sizinki 3.50mm demek ki. Sata göre kaç haftalıksın, ultrasonda kaç çıktı canım
inş canım,amin Allah razı olsuninşallah sıkıntılı zamanların çarçabuk geçer allah ferahlık versin
amin hepimizinkini canım,bu cuma sizlerden alalım güzel haberleri inşallah,haftaya çarşamba daha çok var düşünmek istemiyorum çok sağol canımCanım hiç üzülme şakın rabbim korusun meleğini bence o sıkı sıkı tutunup annesi ile kalacak Çarşamba güzel haberlerini alacağız inanıyorum
Hayırlısıyla cuma günü hepimiz bomba gibi buraları coşturacak haberlerle gelicez canım ben inanıyorum
Kızlar bu arada bebek sağ tarafa yapışık duruyordu,kızmıydı öyle olunca:)))
Ben de bugün ultrasonda 6+2 çıktım ve o zaman senin bebişinin boyu falan çok çok iyi bu duruma göre. İçini ferah tut canım bence her şey yolundaEvet aslında haklısın canım,çok erken öğrendim bende reglime 5gün vardı,halsizim fazlasıyla,geçecek canım ilk 3aydan sonra daha normal oluyor her şey,çok sağol canım
7+2 sata göre,ultrasonda 6+2 çıktı,buna çok takılmadım ilerleyen zamanda değişir çünkü.kendime daha dikkat etmem lazım farkındayım,gerçekten dikkat edemedim şimdiye kadar,çok sağol canım
inş canım,amin Allah razı olsun
amin hepimizinkini canım,bu cuma sizlerden alalım güzel haberleri inşallah,haftaya çarşamba daha çok var düşünmek istemiyorum çok sağol canım
Bana hic boyuyla alakali bisi demedi dr bende sormak aklima gelmedi carsamba gidince sorayim bariBizim doktor 6+1 dedi 0,567 mm gibi birsey ölçtü ama kalp atışına takıldığım icin boyuna bakmadım normaldir sanırım
Bak bunu ben de merak ettim :) çünkü alttan baktı doktor ve o yüzden ekranda sola yapışık görünüyodu bebiş ama alttan okduğu için ters görünüyomuş yani sağa yapışık oluyo herhalde canım, bakalım ne cinsiyetlerimiz :)Kızlar bu arada bebek sağ tarafa yapışık duruyordu,kızmıydı öyle olunca:)))