2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hiç korkma kuzum biraz dikkatli olursan düşük sıkıntın olmaz 2-3 hafta kendine dikkat et çok ayakta kalma yavaş yavaş yukarı çıkar. Ayrıca bebeğinin boyu gayet iyi görünüyo. Bize bugün ultrason kağıdı vermedi ama ölçtü bebeği 1.78mm gibi bi şey dedi bebişin boyuna, sizinki 3.50mm demek ki. Sata göre kaç haftalıksın, ultrasonda kaç çıktı canım

Canım benim de iştahım normal aslında ama bazen bazı şeylerden çok tiksiniyorum aniden midem kalkıyo sonra çabuk geçiyo. Halsizlik desen bende de var, yatmıyorum ama eskisi gibi hızlı değilim yoruluyorum sanki, sonra akşam işte bu saatlerde de çok uykum geliyo ve tv izlerken uyuyakalıyorum

inşallah sıkıntılı zamanların çarçabuk geçer allah ferahlık versin

Süper cnm cok sevindim hersey yolunda cok şükür Cuma günü ikimizde güzel haberler ile geliriz insallah

Cuma günü baya kalabalık bi doktor kontrolümüz olacak insallah hepimiz güzel haberler ile geliriz

Canım hiç üzülme şakın rabbim korusun meleğini bence o sıkı sıkı tutunup annesi ile kalacak Çarşamba güzel haberlerini alacağız inanıyorum

Hayırlısıyla cuma günü hepimiz bomba gibi buraları coşturacak haberlerle gelicez canım ben inanıyorum

7+0 olacağım Cuma günü kısmetse umarım duyarız

Evet aslında haklısın canım,çok erken öğrendim bende reglime 5gün vardı,halsizim fazlasıyla,geçecek canım ilk 3aydan sonra daha normal oluyor her şey,çok sağol canım
7+2 sata göre,ultrasonda 6+2 çıktı,buna çok takılmadım ilerleyen zamanda değişir çünkü.kendime daha dikkat etmem lazım farkındayım,gerçekten dikkat edemedim şimdiye kadar,çok sağol canım
inşallah sıkıntılı zamanların çarçabuk geçer allah ferahlık versin
inş canım,amin Allah razı olsun

Canım hiç üzülme şakın rabbim korusun meleğini bence o sıkı sıkı tutunup annesi ile kalacak Çarşamba güzel haberlerini alacağız inanıyorum
amin hepimizinkini canım,bu cuma sizlerden alalım güzel haberleri inşallah,haftaya çarşamba daha çok var düşünmek istemiyorum çok sağol canım

Ben de bugün ultrasonda 6+2 çıktım ve o zaman senin bebişinin boyu falan çok çok iyi bu duruma göre. İçini ferah tut canım bence her şey yolunda

Kızlar bu arada bebek sağ tarafa yapışık duruyordu,kızmıydı öyle olunca:)))
Bak bunu ben de merak ettim :) çünkü alttan baktı doktor ve o yüzden ekranda sola yapışık görünüyodu bebiş ama alttan okduğu için ters görünüyomuş yani sağa yapışık oluyo herhalde canım, bakalım ne cinsiyetlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…