- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
Kızlar ben bugün doktora gittim kontrol gününü kaçırmıyım belki kalbi duyarız dedik fakat işler karıştı,bebeği gördük çok şükür fakat bebek geriden geliyor,kalp sinyallerini aldık ama net değildi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi doktor ve düşük tehliken var dedi,şok oldum duyunca,bebek çok aşşağıdaymış yerleşimi fakat kese sağlıklı dedi,teselli verdi bak bebeği gördük üzülme dedi,gel de bana anlat,progestan başlıcam sabah akşam,ayakta durma fazla dedi,haftası o yüzden geri gözüküyor dedi,kendi haftasına yetişir falan dedi,öyle işte haftaya çarşamba çağırdı tekrar.çarşambadan sonra duruma göre hareket ederiz dedi
Çok teşekkür ederim kuzucum. Ah bi de hepimiz kalp atışını duysakcaniiiim gozunaydiiinnn :) insallah en kisa surede kalp atisini da duyarsin.
Bizlere de dua et. Bebisimi gorelim
Çok teşekkür ederim kuzucum. Ah bi de hepimiz kalp atışını duysakhepimize dua ediyorum canım inşallah bebişleri de görüceksiniz kalp atışlarını da duyucaz hepimiz senin kontrolün ne zaman canım
Canım hiç kötü düşünme boşuna üzüyosun kendini, sakin ol. Çarşamba günü güm güm kalp atışlarını duycaksıncarsamba gidicem canim ama oyle cok korkuyorum ki anlatamamumarim korktuklarim basima gelmez hayirlisiyla
6+5kacinci haftadasiniz ?
Merhaba, bizde de 5+4’te Cumartesi günü kese göründü fakat kalp atışı yoktu, normal değil mi acabaKızlar bugün doktora gittim 5+6 yim sadece kese göründü haftaya çarşamba tekrar çağırdı kalp atimi için. Ben gibi olan var mı geriden geliyor dedi
Canım hiç kötü düşünme boşuna üzüyosun kendini, sakin ol. Çarşamba günü güm güm kalp atışlarını duycaksın
Merhaba, benim doktorum da hamilelik öncesi rutin muayenede vajinal bakmıştı ama pozitifi gördükten sonra iki kez muayene oldum, onlarda vajinal bakmadı, karından bakalım dedi.Canım doktorum vajinal yapmıyor neden anlayamadım
Karndan görünmezse randevuyu ertelesem mi acaba?
Evet ben 3 doktora gittim 3üde aynısını söylemişti hiç korkma bence cnm Cuma duyarsın kalp atışlarını çok şanslısın bunu şakın unutma..Aaa gerçekten var mı öyle birsey daha mı gelişim yavaş oluyor belki de o yüzden kalp atışı alınamamıştır
O kadar kafama takmadıysamda üzülmedim diyemicem canım kalp atışı için gittik ve bebek çok aşşağılarda düşük tehliken var dedi ki ölçümleri bile zor aldı,bebiş 0,35 cm,sata göre 1 hafta geriden geliyor dedi aslında bu noktaya takılmadım,diğer çocuklarım hep önde gitmişlerdi olağan bi durum yani önde ve ya geride gitmesi çünkü ilerleyen zamanlarda toparlıyor, kanamalı bi akıntım yok,olursa gel dedi doktor bakalım Allah göstermesinCanım bunda üzülecek bi şey yok ki bi çok bebek geriden gelebiliyo ve düşük tehlikesi de herkeste olabiliyo, ben de progestana başlıyorum mesela bugün sabah akşam. Hem de hiçbir sebep yokken, açık kahve akıntı yüzünden. Moralini bozacak bi durum yok kuzum. Ultrasonda kaç haftalık görünüyo bebişin
şimdi daha iyiyim canım,ilk hetapta duyunca şok olduk şimdi iyiyim:)Sıkma canını canım ya. Bunlar gebeliğin ilk zamanları olağan seyler. Geçecek hepsi
6 haftada görrmemiştik,bugün gördük çok şükür canımKızlar 6 hftalıkken bebeği görememiştik, cuma günü tekrar gıdeceğim. Benım durumumda olan arkadaşlar vardı, bebeği görebilen var mı?
Aynen stres çok önemliymiş,kafamı dağıttım çok şükür,ilacımı yarın alıcam,çok sağol canımCanım Allahın izniyle bebişin tutunur sana sakın üzülüp stres yapma dikkat et kendine kuzu ilacını düzenli al sadece
İnş sağol canım,su içerken ben de zorlanmaya başladım geçecek bu günler belki 1 ay sonra başka şeyler konuşacazBlackkcat tatlim sende bol bol su ic yat dinlen vitaminlerini ilaclarini aksatma duzelir hersey kotu bisey yok Allahin izniyle
Sağol canım,dikkat edicem biraz daha,kendi annem kardeşim var ama şu an gripliler,çocuklarım var hatta canımBlackkcat stres yapma dinlenmeye çalış bakalım. Yardımına gelebilecek birileri var mı. Çocuğun da vardı galiba senin
Allah iyiliğini versindvtb acaba neden hic yorum yazmayip surekli begeniyorsunuz yazilari merak ettim :/ :) yazacak yer bulamadim buraya yaziyorum.
evet çocuklarım var canım,kv çağırmam da annemler az iyileşsin ya da kızkardeşim var bekar o gelecek,çok sağol canım Allaha emanet minnaklarımızcanimmm gozunaydin, insallah en kisa surede kalbide duyarsiniz. Dikkat et kendine, insallah hicbi seycik olmaz endiselenme. Allah korur bebislerimizi. ♡
Sanirim cocugunda vardi senin, ailelerden bi tarafi cagirin, hic yorma kendini. Bi sure idare etsinler bizi :) Tekrardan cook hayirli olsun yavrucugun♡♡♡♡
Merhaba,dvtb gün içerisinde yoğun olduğundan geç okuyabiliyor genelde yazılanları, başka bir forumdan da arkadaşız kendisiyle.
Canim bende 6+1 de alamadim atış bende carsamba gidicem tekrar inslalah duyariz ama bana doktor daha kucuk duyulmaz demisti seninki neden duyulmasi lazim dedi ki yani anlamiyorum herkes basla bisi söylüyor
Insallah canim umarim hepimiz anne oluruz 2019 da. Zaten bebek anne karninda olduyse yada kalbj durduysa buyumesi geriye gidiyormis büzüşüyormus yani drlar keseye normal dediyse haftasiyla uyumluysa bence iyi birsey bu bende bugun biraz daha rahatim dun onceki gun kafayı yemek uzereydimBende bugün şey düşündüm 6+1 ile uyumlu dedi ve günüm gerçekten 6+1 di demek ki bebek büyüyor aksi bir şey olsa bebek büyümesi olmaz 4 5 haftada kalırdı bugün böyle içimi rahatlattım bende. İnsallah sizde Çarşamba duyarsınız
11 Ekim sizde öyle mi harika çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
benim doktor randevum 7+3e denk geliyor kalp atışı için gidicem doktor 10 gün sonra gel demişti keseyi görünce haftasonuna denk geldiği için 10. gün mecbur 25inde gidicem sizin doktor randevunuz ne zaman ve kalp atışı için mi gidiceksinizBende bugün şey düşündüm 6+1 ile uyumlu dedi ve günüm gerçekten 6+1 di demek ki bebek büyüyor aksi bir şey olsa bebek büyümesi olmaz 4 5 haftada kalırdı bugün böyle içimi rahatlattım bende. İnsallah sizde Çarşamba duyarsınız
Insallah canim umarim hepimiz anne oluruz 2019 da. Zaten bebek anne karninda olduyse yada kalbj durduysa buyumesi geriye gidiyormis büzüşüyormus yani drlar keseye normal dediyse haftasiyla uyumluysa bence iyi birsey bu bende bugun biraz daha rahatim dun onceki gun kafayı yemek uzereydim
Estağfurullah canım, ne demek, hiç önemli değiltamam canim bende pimpiriklendim de bir suru begeni gelip durunca
Ozur dilerim