Amin arkadaşım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımızaOyy maşallah yahayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza da alırsınız
Kaç haftalıktı bebeğin kalp atışı duyulmuş ben de ona göre tahmin yürütmeye çalışayım
Teşekkürler sizinde hayırlı olsun 6 hafta 5 günlüktu duyduğumda şunu da söyleyeyim vajinal muayene ileOo maşallah hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :) kaç günlük iken kalp atışını gördünüz
Kızlar birşey soracağım lutfen cevaplayınben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi
Hoş geldin canıım, hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahSelam kızlar hayırlı akşamlar.
Herkesin gebeliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bende ekim annesiyim nasipse ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum
Endişe etme canım bebeğin yeri normalmiş. Akıntın için progestan vermedi mi? Kalp sesi için de henüz erken daha yeni yeni başlıyodur zaten kalp atışı. Toparlar hiç merak etmeKızlar birşey soracağım lutfen cevaplayınben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi
Merhaba canım. Her bünyede farklı olur. Endişe etme. Değerin yükselecek aramıza katılacaksın. Sağlıkla gelsin bebeğinselam kizlar hamile olanlari tebrik ediyorum olmaya calisanlara kolay gelsin. kizlar ben 31 ocakta 3. gun embroyosu transferi oldum 11 subatta kan degerim 365 cikti tahmini olarak suan 5. haftanin icindeyim ve kese ve kalp atisi tarihimi bekliyorum. ama hicbir belirtim yok goguslerimde normal birsey hissetmiyorun buda beni korkutuyor sizlerde nasil oldu cevap verirseniz sevinirim
Kizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
Hoşbuldum gerçekten öyle sanırım canım :)
Ben tüp bebekle hamile kaldığım için zorlandım sanırım bu kadar ona buluyorum.
Geçen hafta yolk kesesini gördüm canım bu cuma günü de kalp atışlarını duyacağım nasipse
Aynı zamanız sanırım sen gördün mü?
Teşekkürler sizinde hayırlı olsun 6 hafta 5 günlüktu duyduğumda şunu da söyleyeyim vajinal muayene ile
Canım o kadar üzüldüm ki kıyamam sizeKizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
Merhaba canıım bebişin hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahselam kizlar hamile olanlari tebrik ediyorum olmaya calisanlara kolay gelsin. kizlar ben 31 ocakta 3. gun embroyosu transferi oldum 11 subatta kan degerim 365 cikti tahmini olarak suan 5. haftanin icindeyim ve kese ve kalp atisi tarihimi bekliyorum. ama hicbir belirtim yok goguslerimde normal birsey hissetmiyorun buda beni korkutuyor sizlerde nasil oldu cevap verirseniz sevinirim
Kizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
Kızlar dün sağlık ocağında tahlil yapıldı, çıkmış, hcg 18019, 5+7 bugün, normal mi? Kalp atışı duymanın hcg ile alakası var mı?
Bu konuda bi bilgim yok canım. Haftasıyla ilgili sanırım kalp atışı. Yani en az 5-6 gün bekle canım sonra insanın içi içini yiyiyo neden duymadım diyeKızlar dün sağlık ocağında tahlil yapıldı, çıkmış, hcg 18019, 5+7 bugün, normal mi? Kalp atışı duymanın hcg ile alakası var mı?
Hoş geldin canıım, hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahsıkıntıların da bir an önce geçsin ve rahat bi hamilelik geçir