2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Adet sancısı normal ama lekelenme için doktora gidilmesi taraftarıyım zaten siz gitmişsiniz bir problem yok demiş eğer akıntı yoğunlaşırsa yada kanamaya dönüşürse mutlaka acile gidin kontrol gününü beklemeden.
Kalp atışı içinde henüz çok erken daha 10.haftaya kadar duymayan var. Benim bugün 7.haftam daha duymadım malesef cuma günü inşallah.

selam kizlar hamile olanlari tebrik ediyorum olmaya calisanlara kolay gelsin. kizlar ben 31 ocakta 3. gun embroyosu transferi oldum 11 subatta kan degerim 365 cikti tahmini olarak suan 5. haftanin icindeyim ve kese ve kalp atisi tarihimi bekliyorum. ama hicbir belirtim yok goguslerimde normal birsey hissetmiyorun buda beni korkutuyor sizlerde nasil oldu cevap verirseniz sevinirim

Selam kızlar hayırlı akşamlar.
Herkesin gebeliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bende ekim annesiyim nasipse ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum
Hoş geldin canıım, hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah sıkıntıların da bir an önce geçsin ve rahat bi hamilelik geçir

Endişe etme canım bebeğin yeri normalmiş. Akıntın için progestan vermedi mi? Kalp sesi için de henüz erken daha yeni yeni başlıyodur zaten kalp atışı. Toparlar hiç merak etme

Merhaba canım. Her bünyede farklı olur. Endişe etme. Değerin yükselecek aramıza katılacaksın. Sağlıkla gelsin bebeğin

saribaykus canim Rabbim yardimcin olsun insallah guzel haberler yazarsin buraya..
Tuba kelebek canim hayirli olsun hamisligin stres yapma herkeste farklidir brlirtiler
Insallah herkes bebisini sagsalim kucagina alir birbirimize dua edelim

sinhuscum simdi nasilsiniz? cok cook gecmis olsun, Allah yardimciniz olsun, insallah bebegin simsiki tutunmustur sana uzulme. Hadi gel bize guzel haberler ver canim. Aklim sende.

evet benimde 8 ekim. Hayirli ve saglikli olur insallah hepimizin bebekleri de. ♡
Ben tam 6+0da gitmistim doktora (hatta acile) , yine kesemi gördük.
Doktor vajinal bakarsak bebeği görürüz muhtemelen dedi ama ben istemedim, şimdi de tutuştum ya boşsa diye Allah korusun.

Canım o kadar üzüldüm ki kıyamam size dualarım sizinle, adını kullanarak dua edicem hep sana. İnşallah bebişin sımsıkı tutunacak ve her şey normale dönecek. Sen yeter ki moralini yüksek tutmaya çalış. Allahım bir an önce şifalar versin kuzum

Merhaba canıım bebişin hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah belirtiler biraz zaman geçince daha çok ortaya çıkıyo, bende öyle oldu şahsen, pek bi şeyim yoktu şu 4-5 gündür arttı ve hepsi üst üste gelmeye başladı. Bence normal bi durum hiç korkma

Çok geçmiş olsun, rabbim muhafaza etsin inşallah..

Kızlar dün sağlık ocağında tahlil yapıldı, çıkmış, hcg 18019, 5+7 bugün, normal mi? Kalp atışı duymanın hcg ile alakası var mı?

bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum. Benim 5+0da 10 bin kusurdu. Keseyi gorduk. 6+0da gittim, bebegi goremedik. bende hcgyle bebegi gormeyi dogru orantili sanmistim, husran ve korkuyla dondum eve. İnsallah sen hemen gorur ve duyarsin. Beklemek cok zor.

Kızlar dün sağlık ocağında tahlil yapıldı, çıkmış, hcg 18019, 5+7 bugün, normal mi? Kalp atışı duymanın hcg ile alakası var mı?
Bu konuda bi bilgim yok canım. Haftasıyla ilgili sanırım kalp atışı. Yani en az 5-6 gün bekle canım sonra insanın içi içini yiyiyo neden duymadım diye

Hoş geldin canıım, hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah sıkıntıların da bir an önce geçsin ve rahat bi hamilelik geçir

Hoşbuldum canım amiiin inşallah herkese rahat bir hamilelik geçirmesini ve sağlıkla kucağına almasını dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…