- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Anladım canım o zaman hiç sorun etme bence her şey yolunda görünüyo. Yakında duyucaz hepimiz pıt pıtlarıEvet karından bakmisti bebek olusmaya baslamis demisti oyle dedigine gore görmüştür heralde yolk saci falan henuz erken kalp atisi icin demisti duyulmamisti zaten kalp atisi vaginal belki duyulur ama gerek yok dedi keske ısrar etseydim ama devlet hastanesiydi israr etmedim bakmazlar diye
Bazrn kist cococugu besliyomus canim olsaydi dr soylerdi heralde dimi sikinti yapma insallah bisey olmazKizlar size bisey soracagm
Ben hamile oldugumu bilmiyordm
Doktor alttan kontrol etti batta ufak bi kistin var dedi
Oysa o bebekmis
Sizce bebek bi zarar gormuşmudr
Baya sknti yaptim
Hadi insallah olucak olucak olucakkkk :)Anladım canım o zaman hiç sorun etme bence her şey yolunda görünüyo. Yakında duyucaz hepimiz pıt pıtları
Canim insallah bidahakine duyarsin 8 de bile duyan var guzel seyler guzel seyler olsunEvet karından bakmisti bebek olusmaya baslamis demisti oyle dedigine gore görmüştür heralde yolk saci falan henuz erken kalp atisi icin demisti duyulmamisti zaten kalp atisi vaginal belki duyulur ama gerek yok dedi keske ısrar etseydim ama devlet hastanesiydi israr etmedim bakmazlar diye
Canım Allahın izniyle bebişin tutunur sana sakın üzülüp stres yapma dikkat et kendine kuzu ilacını düzenli al sadeceKızlar ben bugün doktora gittim kontrol gününü kaçırmıyım belki kalbi duyarız dedik fakat işler karıştı,bebeği gördük çok şükür fakat bebek geriden geliyor,kalp sinyallerini aldık ama net değildi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi doktor ve düşük tehliken var dedi,şok oldum duyunca,bebek çok aşşağıdaymış yerleşimi fakat kese sağlıklı dedi,teselli verdi bak bebeği gördük üzülme dedi,gel de bana anlat,progestan başlıcam sabah akşam,ayakta durma fazla dedi,haftası o yüzden geri gözüküyor dedi,kendi haftasına yetişir falan dedi,öyle işte haftaya çarşamba çağırdı tekrar.çarşambadan sonra duruma göre hareket ederiz dedi
Hayirli olsun canimKIzlarrr test yaptrdım hamıleymısım
Canım bende vajinal baktırdım normal bi durum bebeğe zararı yok dedi doktorum ama burda okumuştum düşük riski olanlar baktırmıyomuşKizlar size bisey soracagm
Ben hamile oldugumu bilmiyordm
Doktor alttan kontrol etti batta ufak bi kistin var dedi
Oysa o bebekmis
Sizce bebek bi zarar gormuşmudr
Baya sknti yaptim
Hayırlısı olsn ınsallah guzel haberler alır almaz bızede haber ver rabbım gonlune gore versınGozinaydon canim darisi bana insallah yarin alicam tahlil sonuclari bugun 3. Gunum ne gelen var ne giden hayirlisi olsun hepimuzin hakkinda
Cok tsk ederim allah razı olsunHayirli olsun canim
Bende aynı durumdayım. Bulantımda yok. Beklıyorum ama umudumuzu kaybetmeyelımBak sen boyle soyledin simdi icim rahatladi bende 6+1de duymadim cok uzgun mutsuzdumbende bulanti falanda yok iyice umudumu kesmistim umut oldun bana tesekkurler
Bugün 6+5 sata göre.Bizde goremedik canim 6 da sen 6+ kacsin
Sana dr kalp atisi kese ve yolk sac icin ne dedi tam olarakBende aynı durumdayım. Bulantımda yok. Beklıyorum ama umudumuzu kaybetmeyelım
Kese var, bebek görünmedi ve kalp atısıda yok dogal olarak. Yolk sac ne demek tam olarak bılmıyorum ama herhangı bırsey demedı. Bebek gec buyuyor olabılır, bır hafta sonra kontrol edelım dedı. O zamanda olmazsa anormalmişSana dr kalp atisi kese ve yolk sac icin ne dedi tam olarak
Merhaba canım. Hayırlı olsun görmüşsün bebişi. Beni yanlış anlama ama vajinal muayene yaptırdığın için kahverengi akıntı oluyor bence . Önceki hamileliğimde olmuştu o yüzden bir daha yaptırmadım benRica ederim canım ya erken zaten daha. 7.haftaya yakın duyuluyo zaten çoğu kişinin. Bugün mesela benim de vajinal baktı doktorum 6+2 çıktık ultrasona göre ama kalbini duyamadık çok aşırı gazım varmış doktor emin olamadı şu an kalbinden. İnşallah en yakın zamanda hepimiz duyucaz canım
Çok şükür bebişi gördüm canım bi de kalp atışını duysam çok rahatlıycamMerhaba canım. Hayırlı olsun görmüşsün bebişi. Beni yanlış anlama ama vajinal muayene yaptırdığın için kahverengi akıntı oluyor bence . Önceki hamileliğimde olmuştu o yüzden bir daha yaptırmadım ben
Çok şükür bebişi gördüm canım bi de kalp atışını duysam çok rahatlıycambelki etkisi olmuştur canım ama hafta sonu normale döndü akıntım, mesela bugünde vajinal bakıldı ama akıntım daha da normal şeffaf gibi beyaz gibi, daha ilaç da kullanmadım yarın başlıycam. Haklı olabilirsin belki etkisi oluyodur canım ama ne biliyim bana sakıncalı gelmiyo hiç. Mesela daha kese bile görünmeden bana doktor karından bakmıştı rahim kalın güzel falan dedi, bi de alttan bakalım dedi. O zaman sağda hafif sıvı olduğu görüldü kasık ağrısı yapar akıntı yapar sana dedi. Karından baktığımızda hiçbir şey yoktu
Kese var, bebek görünmedi ve kalp atısıda yok dogal olarak. Yolk sac ne demek tam olarak bılmıyorum ama herhangı bırsey demedı. Bebek gec buyuyor olabılır, bır hafta sonra kontrol edelım dedı. O zamanda olmazsa anormalmiş