2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladım canım o zaman hiç sorun etme bence her şey yolunda görünüyo. Yakında duyucaz hepimiz pıt pıtları

C
Canim insallah bidahakine duyarsin 8 de bile duyan var guzel seyler guzel seyler olsun

Canım Allahın izniyle bebişin tutunur sana sakın üzülüp stres yapma dikkat et kendine kuzu ilacını düzenli al sadece

Kizlar size bisey soracagm
Ben hamile oldugumu bilmiyordm
Doktor alttan kontrol etti batta ufak bi kistin var dedi
Oysa o bebekmis
Sizce bebek bi zarar gormuşmudr
Baya sknti yaptim
Canım bende vajinal baktırdım normal bi durum bebeğe zararı yok dedi doktorum ama burda okumuştum düşük riski olanlar baktırmıyomuş

Sana dr kalp atisi kese ve yolk sac icin ne dedi tam olarak
Kese var, bebek görünmedi ve kalp atısıda yok dogal olarak. Yolk sac ne demek tam olarak bılmıyorum ama herhangı bırsey demedı. Bebek gec buyuyor olabılır, bır hafta sonra kontrol edelım dedı. O zamanda olmazsa anormalmiş

Merhaba canım. Hayırlı olsun görmüşsün bebişi. Beni yanlış anlama ama vajinal muayene yaptırdığın için kahverengi akıntı oluyor bence . Önceki hamileliğimde olmuştu o yüzden bir daha yaptırmadım ben

Çok şükür bebişi gördüm canım bi de kalp atışını duysam çok rahatlıycam belki etkisi olmuştur canım ama hafta sonu normale döndü akıntım, mesela bugünde vajinal bakıldı ama akıntım daha da normal şeffaf gibi beyaz gibi, daha ilaç da kullanmadım yarın başlıycam. Haklı olabilirsin belki etkisi oluyodur canım ama ne biliyim bana sakıncalı gelmiyo hiç. Mesela daha kese bile görünmeden bana doktor karından bakmıştı rahim kalın güzel falan dedi, bi de alttan bakalım dedi. O zaman sağda hafif sıvı olduğu görüldü kasık ağrısı yapar akıntı yapar sana dedi. Karından baktığımızda hiçbir şey yoktu

caniiiim gozunaydiiinnn :) insallah en kisa surede kalp atisini da duyarsin.
Bizlere de dua et. Bebisimi gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…