Bana hic boyuyla alakali bisi demedi dr bende sormak aklima gelmedi carsamba gidince sorayim bari
Notmaldir bence canım, zaten daha çok minikler ve tam ölçüm olmuyo, yani özellikle bebişlerin boylarında yanılma payı olabilir şu süreçte. Keseler büyüdü artık onlar pek yanlış sonuç vermezBizim doktor 6+1 dedi 0,567 mm gibi birsey ölçtü ama kalp atışına takıldığım icin boyuna bakmadım normaldir sanırım
Notmaldir bence canım, zaten daha çok minikler ve tam ölçüm olmuyo, yani özellikle bebişlerin boylarında yanılma payı olabilir şu süreçte. Keseler büyüdü artık onlar pek yanlış sonuç vermez
Evet canım şu an en büyük derdimiz bu, hayırlısıyla duyucaz hepimizAynen 30 haftadan sonra kilo boy daha önemli şimdi bi güzel pıtpıt duyalım da.
Sen kizmi istiyodun canimKızlar bu arada bebek sağ tarafa yapışık duruyordu,kızmıydı öyle olunca:)))
İnşallah canımmA AloeeVeraa maşaAllah çok sevindim büyümüş bebiş geçen devamıda gelir inşallah bende cuma gideceğim haberler getiririm inş.
o şehir efsanesi. Usg probuyla kesenin hangi tarafından baktığına göre bebeğin pozisyonu değişebilir. Şöyle somut örnek vereyim; elinde bir yumuta var karşıdan bakarsan oval görürsün ama yumurtanın tepesinden veya sivri tarafından bakarsan o oval yumurta yuvarlak oluverir.Kızlar bu arada bebek sağ tarafa yapışık duruyordu,kızmıydı öyle olunca:)))
Geçenlerde bu muhabbet dönmüştü:)))işin eğlence kısmı bizimki,ben ilk defa bu hamileliğimde duydum böyle birşey,bencede mantık almıyor zaten:)))o şehir efsanesi. Usg probuyla kesenin hangi tarafından baktığına göre bebeğin pozisyonu değişebilir. Şöyle somut örnek vereyim; elinde bir yumuta var karşıdan bakarsan oval görürsün ama yumurtanın tepesinden veya sivri tarafından bakarsan o oval yumurta yuvarlak oluverir.
Bi kızım ve oğlum var hiç farketmez canımSen kizmi istiyodun canim
Selam kızlar hayırlı akşamlar.
Herkesin gebeliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bende ekim annesiyim nasipse ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum
hos geldin sari baykuscum. Dogum tarihi 8 ekim olcak olanlar perisan benim anladigimbenimde 8 ekim ve perisanlarin konvoyunda bayrak tasiyordum bu hafta bi tik daha toparladim Allahtan. İnsallah kolaylikla atlatiriz.
Bebegini gordun mu peki?
Kizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
Kizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
AynenAynıyız senle :) bende Salı gideceğim