2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bunda üzülecek bi şey yok ki bi çok bebek geriden gelebiliyo ve düşük tehlikesi de herkeste olabiliyo, ben de progestana başlıyorum mesela bugün sabah akşam. Hem de hiçbir sebep yokken, açık kahve akıntı yüzünden. Moralini bozacak bi durum yok kuzum. Ultrasonda kaç haftalık görünüyo bebişin

Benimde belli başlı bi sıkıntım yoktu,kalp için gitmiştik neyse beklemeye devam gerçi kalbi kısmen duyduk,sinyalleri net alamadık dedi doktor

Amiin canım hepimiz hemen duyalım inşallah

Kalp atışı önce görülüyor daha sonra mı duyuluyor doktor görüyorum ben dedi ama acilde olduğum için mi dinletmedi ya da daha sonra mı duyulacak

Amin sağol canım,Allaha emanet bebeklerimiz,hiçbir şey olmayacak insnıyorum Allahın izniyle,sağol canım

Kizlar size bisey soracagm
Ben hamile oldugumu bilmiyordm
Doktor alttan kontrol etti batta ufak bi kistin var dedi
Oysa o bebekmis
Sizce bebek bi zarar gormuşmudr
Baya sknti yaptim
Canım alttan ultrason bebeğe zarar vermez ki aksine onu net görmeni sağlar. İçin rahat olsun ama doktorunun kist ve kese ayrımını yapamamasına biraz şaşırdım

Kalp atışı önce görülüyor daha sonra mı duyuluyor doktor görüyorum ben dedi ama acilde olduğum için mi dinletmedi ya da daha sonra mı duyulacak
Kalp atışını duymak için kızılötesi dalga gönderiyorlar bu da embriyoda ekstra ısıya ve gerilime sebep oluyor. O yüzden çok minikken dinletmez doktorlar ama usg de parıltı şeklinde kalp atışı görülür.

Sıkma canını canım ya. Bunlar gebeliğin ilk zamanları olağan seyler. Geçecek hepsi

Kızlar 6 hftalıkken bebeği görememiştik, cuma günü tekrar gıdeceğim. Benım durumumda olan arkadaşlar vardı, bebeği görebilen var mı?

Sen bilirsin kuzum. Benim de cuma ultrasona göre 6+6 olucak demek ki, gidicem bakalım inşallah duyarız. Vajinal yaptırırsan duyma ihtimalin yüksek canım ama karından usg için 2-3 daha bekle
Bak sen boyle soyledin simdi icim rahatladi bende 6+1de duymadim cok uzgun mutsuzdum bende bulanti falanda yok iyice umudumu kesmistim umut oldun bana tesekkurler

Bak sen boyle soyledin simdi icim rahatladi bende 6+1de duymadim cok uzgun mutsuzdum bende bulanti falanda yok iyice umudumu kesmistim umut oldun bana tesekkurler
Rica ederim canım ya erken zaten daha. 7.haftaya yakın duyuluyo zaten çoğu kişinin. Bugün mesela benim de vajinal baktı doktorum 6+2 çıktık ultrasona göre ama kalbini duyamadık çok aşırı gazım varmış doktor emin olamadı şu an kalbinden. İnşallah en yakın zamanda hepimiz duyucaz canım

Ay suan yanimda olsaydin operdim yanaklarindan :) bana sanki dunyayi bağışladın iyice psikolojim bozulmusti benim umudu kestiydim

Ay suan yanimda olsaydin operdim yanaklarindan :) bana sanki dunyayi bağışladın iyice psikolojim bozulmusti benim umudu kestiydim
Ay öp tabi :) ne demek canım doğruları söylüyorum.
Usg karından yapılmıştı senin dimi canım? Bebeği ve yolk sac ı karından görebilmiş miydiniz

Benim çubukta kesmiyo artık çubuktan tiksindim limon yiyorum bende bide turşu

Ya ınanın hala ınanmıyorum kalbım bogazımda atıyo gıbı yerınden cıkıcak ay cok tarıfsız duygular ıcerısındeyım rabbım herkese nasıp etsın cok cok cok mutluyum
Gozinaydon canim darisi bana insallah yarin alicam tahlil sonuclari bugun 3. Gunum ne gelen var ne giden hayirlisi olsun hepimuzin hakkinda

Ay öp tabi :) ne demek canım doğruları söylüyorum.
Usg karından yapılmıştı senin dimi canım? Bebeği ve yolk sac ı karından görebilmiş miydiniz
Evet karından bakmisti bebek olusmaya baslamis demisti oyle dedigine gore görmüştür heralde yolk saci falan henuz erken kalp atisi icin demisti duyulmamisti zaten kalp atisi vaginal belki duyulur ama gerek yok dedi keske ısrar etseydim ama devlet hastanesiydi israr etmedim bakmazlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…