2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayni bende oyleyim. Dun basladi benim de. Arada zeytin atiyorum agzima biraz bastiriyor. Insallah bu kadarla kalir da artmaz.
Bu arada bizim gunlerimiz bayagi yakın galiba. Ayni gun dogum yapabiliriz

Canım su an tek olduğunu söylemek icin bile erken gibi kalp atışı duyulmadı çünkü bi hayırlısı ile duyulsun da. Sizin icin de hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

Aaa gerçekten var mı öyle birsey daha mı gelişim yavaş oluyor belki de o yüzden kalp atışı alınamamıştır

Cuma günü 7 olmuş olacak duyarız insallah teşekkür ederim

Merhaba medipol Hastanesi Elif hanım var tavsiye edebileceğim

Bence normaldir canım ama sen yine de fırsat buldukça hep dinlen. Benim de belim çok sık ağrıyo, dinlenmeye çalışıyorum

Benim de dün başladı mide bulantım çok şiddetli değil ama az da olsa var. Yeme içmemi engellemiyor ama bir garip rahatsız edici his var. Sabah yok ama öğle yemeğinden sonra başlıyor
Benim de aynen öyle canım midemde bi rahatsızlık hissi var içi karışık gibi, yenek yiyebiliyorum Allahtan. Ama benim tam tersi sabah hiçbir şey yemek istemiyorum sonradan iştahım açılıyo öğleden sonra

Ayni bende oyleyim. Dun basladi benim de. Arada zeytin atiyorum agzima biraz bastiriyor. Insallah bu kadarla kalir da artmaz.
Bu arada bizim gunlerimiz bayagi yakın galiba. Ayni gun dogum yapabiliriz
Aynen canımcım benim doğum tarihi de 17 ekim görünüyo, ultrason ölçümüne göre de 13 ekim görünüyo. Belki aynı gün bile doğurabiliriz

Merhaba kızlar. Bende de aşırı halsizlik var. Kalktığımda başım falan dönüyor. Oğlum da oyun bekliyor yazık. İlk zamanlar geçseydi bir hayırlısıyla. İlerleyen zamanlar daha rahat oluyor

Benim iştahım hep açık sabah erken uyanıyorum açlıktan

Dün akşam 7de yemek yedim altı üstü salata nohut bir bardak da ayran. Öldüm şişkinlikten mideme tosun oturdu sanki bugün en son 2de çorba salata yedim. Bir kase yoğurt yedim. Çok acıkırsam süt içicem yoksa midemin şişliğinden uyuyamıyorum

Ben dün ilk kez folik asit almıştım çok kötüydüm bugün içmedim;( gayet iyiydim ne bulantı ne halsizlik ilgisi yoktur ama yarın içip deniycem eğer devam ederse doktorla görüşücem
Bu hafta yeni kontroller yeni haberler gelicek inşallah geçen salı günü gitmiştim doktora 4 hafta kese gözüktü haftaya gel tekrar dedi bu hafta cumaya kadar beklemek istiyorum

Merhaba kızlar. Bende de aşırı halsizlik var. Kalktığımda başım falan dönüyor. Oğlum da oyun bekliyor yazık. İlk zamanlar geçseydi bir hayırlısıyla. İlerleyen zamanlar daha rahat oluyor
Canım sanki belirtiler artıyo ben kendimde öyle hissediyorum. Ben de çok halsizleştim, arada başım dönüyo, mide bulantım var 3 gündür, göğüslerimin ağrısı arttı, ara ara yoklayan kasık ve bel ağrıları... yok yok resmen ya, bi ben mi böyle oldum aniden diye düşünüyorum demek ki hepimizde bu aralar artıyo bazı şeyler

İyi düşünmüşsün canım, çok yemek de rahatsız ediyo gerçekten. Garip şeymiş hamilelik, yesen rahatsızsın yemesen açsın :)

İyi düşünmüşsün canım, çok yemek de rahatsız ediyo gerçekten. Garip şeymiş hamilelik, yesen rahatsızsın yemesen açsın :)
Aynen öyle çok sevdiğim şeyleri bile rahatsız olmamak için yemiyorum. Normal zamanda diyetteyken falan olsaydık böyle

Merhaba arkadaşlar geçen salı doktor randevum vardı hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza vaktim oldukça takip etmeye çalışıyorum.
Ben de bazı arkadaşlar gibi yesem bir dert yemesem bi dert durumundayım bakalım nasıl devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…