- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
Ayni bende oyleyim. Dun basladi benim de. Arada zeytin atiyorum agzima biraz bastiriyor. Insallah bu kadarla kalir da artmaz.Ah canım beniim ben de hep bulantım yok diye gezerdim ortalıkta. 3 gündür bulantım var kusmuyorum ama midem sanki hep havada her an çıkcak gibi. Dün iyiydim bugün yine bulantım var. Ama az çok bi şeyler yiyorum yine de
Tebrik ederim canim hayirli bir sekilde kucagina alirsin bebislerini.ailede varmi ikiz bebek
Kıyamam ya bana da ilk ikiz dediler hem şok oldum hem çok sevindim so ra malesef kesenin biri kayboldu
Oysa ne kadar alışmıştım ikiz fikrine :)
Emin ol çok seveceksin çok iyi gelecek sana :)
İnşallah sağlıkla devam eder .. ama şuan henüz kesin değil bence çevrene şuan ikiz olduğunu söyleme çünkü herşey olabilir senin içim diyorum
Harikasını:)) bebek de Kanada vatandaşı oluyor değil mi?Biz ikimizde kanada da okumaya geldik . üniversitesi de tanistik. Buraya da yerleştik. Evet hala burdayiz
İkiz bebek ne kaa güzel bir duygu yaa bende ikiz hamilelik geçirdim ne yazıkki kaybettim ama rabbim bidaha yaşatır o duyguyu inş sendr Cuma günü duyarsın kalp sesini inş ikiz olduğu için gelişimleri diğer hamileliklerden daha yavaş oluyor
ikiz bebek fikri bile beni heyecanlandırıyor ikiz annelerinin çok şanslı olduğunu düşünüyorum
Merhaba canım hayırlı olsun bebeğinhoşgeldin aramıza Allah gönlüne göre versin inşallah
Canım baya kayıpların olmuş çok üzüldümHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,imtihan dünyası işte,Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek inş iyi şeyler düşün iyi olsun
Canım hayırlı olsun inş Cuma günü ikisinde jslp atışını duyarsınçok heyean verici bi durum ikiz ikiz olmasada inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,cuma günü dinlersiniz kalp atışlarını 6+0da biz de duymadık kalp atışını canım ama kesenin sağlıklı olduğunu söyledi seninde öyle canını sıkma hiç
Evet ama biz eşimle de vatandasiz zaten. Uzun suredir burdayız ikimizdeHarikasını:)) bebek de Kanada vatandaşı oluyor değil mi?
Arkadaşlar merhaba hepinize bende 5.5 haftalık hamileyim.. Medipol Mega Bağcılar hastanesi Derya Yaşar hanıma gidiyorum. Fakat doktor hakkında pek fazla bilgi edinemedim.. Aranızda ismini duymuş olan, ya da hastası olan, başka hastahane tavsiyesi olacak olan var mı? Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız??
Bence normaldir canım ama sen yine de fırsat buldukça hep dinlen. Benim de belim çok sık ağrıyo, dinlenmeye çalışıyorumKızlar benim battan bir hafta önce regl olucakmışım gibi karın ve bel ağrım vardı. Bu iki ağrı hiç geçmedi. Karnımın alt kısmı hep ağrıyor yani ani sancı gibi değil arada bir gelmiyor sürekli var. Uzanınca diniyor ayağa kalktığım gibi gene hissediyorum niye acaba bilen var mı
Benim de aynen öyle canım midemde bi rahatsızlık hissi var içi karışık gibi, yenek yiyebiliyorum Allahtan. Ama benim tam tersi sabah hiçbir şey yemek istemiyorum sonradan iştahım açılıyo öğleden sonraBenim de dün başladı mide bulantım çok şiddetli değil ama az da olsa var. Yeme içmemi engellemiyor ama bir garip rahatsız edici his var. Sabah yok ama öğle yemeğinden sonra başlıyor
Aynen canımcım benim doğum tarihi de 17 ekim görünüyo, ultrason ölçümüne göre de 13 ekim görünüyo. Belki aynı gün bile doğurabilirizAyni bende oyleyim. Dun basladi benim de. Arada zeytin atiyorum agzima biraz bastiriyor. Insallah bu kadarla kalir da artmaz.
Bu arada bizim gunlerimiz bayagi yakın galiba. Ayni gun dogum yapabiliriz
Benim iştahım hep açık sabah erken uyanıyorum açlıktanBenim de aynen öyle canım midemde bi rahatsızlık hissi var içi karışık gibi, yenek yiyebiliyorum Allahtan. Ama benim tam tersi sabah hiçbir şey yemek istemiyorum sonradan iştahım açılıyo öğleden sonra
Canım sanki belirtiler artıyo ben kendimde öyle hissediyorum. Ben de çok halsizleştim, arada başım dönüyo, mide bulantım var 3 gündür, göğüslerimin ağrısı arttı, ara ara yoklayan kasık ve bel ağrıları... yok yok resmen ya, bi ben mi böyle oldum aniden diye düşünüyorum demek ki hepimizde bu aralar artıyo bazı şeylerMerhaba kızlar. Bende de aşırı halsizlik var. Kalktığımda başım falan dönüyor. Oğlum da oyun bekliyor yazık. İlk zamanlar geçseydi bir hayırlısıyla. İlerleyen zamanlar daha rahat oluyor
İyi düşünmüşsün canım, çok yemek de rahatsız ediyo gerçekten. Garip şeymiş hamilelik, yesen rahatsızsın yemesen açsın :)Benim iştahım hep açık sabah erken uyanıyorum açlıktan
Dün akşam 7de yemek yedim altı üstü salata nohut bir bardak da ayran. Öldüm şişkinlikten mideme tosun oturdu sankibugün en son 2de çorba salata yedim. Bir kase yoğurt yedim. Çok acıkırsam süt içicem yoksa midemin şişliğinden uyuyamıyorum
Aynen öyle çok sevdiğim şeyleri bile rahatsız olmamak için yemiyorum. Normal zamanda diyetteyken falan olsaydık böyleİyi düşünmüşsün canım, çok yemek de rahatsız ediyo gerçekten. Garip şeymiş hamilelik, yesen rahatsızsın yemesen açsın :)