Bekliyormuydunuz peki,belki döllenme yeni oluyordur ya da yerleşiyordur,tekrarlayın testi en iyisi bence,hakkınızda hayırlısı olsunNormalde bugun adet olmam lazımdı olmadım bı kac gun ınce test yaptım negatıf cıktı 2 gun once kahve akıntım oldu 1 defa sonra normal akıntılarım oldu ama bgn cok yogundu bırı bana neler oldugunu soylesın lutfen
O zaman inş vardır canım,yarın da yapsan belki çıkar ama en iyisi BetaHcg yaptırmak bence sabah en yakın asm ya da hastane yaptırınİstıyorum hemde cok olabılırmı acaba ne zaman test yapsam kesın sonuc alabılırm
Ayyy ikizlerde olur ne güzel olur hemdeBenim de üçüzleri oylayasım var
Benzer şeyler yaşıyoruz canım uyku hali hep var ama akşam yemeğinden sonra daha çok oluyo bendeAynen bendede oyle sabah canim birsey istemiyor midem kotu gibi haksizlik uyku halide var ama aksam iyiyim
Hadi dönüşünde bizede bildir,inş vardır canımAy ınsallah vardır yarın gıdıcem rabbım herkese nasıp eder ınsallah
Normalde bugun adet olmam lazımdı olmadım bı kac gun ınce test yaptım negatıf cıktı 2 gun once kahve akıntım oldu 1 defa sonra normal akıntılarım oldu ama bgn cok yogundu bırı bana neler oldugunu soylesın lutfen
Ben de rüyamda üçüz gördümBenim de üçüzleri oylayasım var
Gunaydin insallah canımGÜNAYDINNNNNN kızlar güzel haberlerle dolsun taşsın buralar bugün de inşallahhhhh
Günaydın canıım hep güzel haberler alalım inşallahGÜNAYDINNNNNN kızlar güzel haberlerle dolsun taşsın buralar bugün de inşallahhhhh
Ben de öyle bir şey yok da Allah kolaylık versin yaKuzular günaydınnn güzel bi hafta olsun hepimiz için
Bulantılar nasıl gidiyor arkadaşlar benim çok çok azaldı anlık bulanıp geçiyor bu sabah hiç olmadı çok şükür.
Yalnız şu allerjik astım beni öldürüyor.. ciddi anlamda çıkdırmak üzereyim.. nefes alamıyorum uyuyamıyorum
Burnum tamamen tıkalı ve hiçbirşey açmıyor.
Boğazım mideme kadar kaşınıyor deli gibi.. kulaklarım ve damağım şiş baş ağrısıyla da hayattan soğumuş durumdayım...resmen hapiste gibiyim
Benim gibi allerjik astım, allerjik riniti olan var mı?
Günaydın canıım. Mide bulantıları bende şu an inişli çıkışlı. Dün çok bulanıyodu, bugün gayet iyiyim şimdilik.Kuzular günaydınnn güzel bi hafta olsun hepimiz için
Bulantılar nasıl gidiyor arkadaşlar benim çok çok azaldı anlık bulanıp geçiyor bu sabah hiç olmadı çok şükür.
Yalnız şu allerjik astım beni öldürüyor.. ciddi anlamda çıkdırmak üzereyim.. nefes alamıyorum uyuyamıyorum
Burnum tamamen tıkalı ve hiçbirşey açmıyor.
Boğazım mideme kadar kaşınıyor deli gibi.. kulaklarım ve damağım şiş baş ağrısıyla da hayattan soğumuş durumdayım...resmen hapiste gibiyim
Benim gibi allerjik astım, allerjik riniti olan var mı?