- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.187
Ben gideli iki hafta olacak bilerek bekledimSalı benim de randevu var. Geçen hafta gitmiştim haftaya gel dedi bakalım bebek görünecek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gideli iki hafta olacak bilerek bekledimSalı benim de randevu var. Geçen hafta gitmiştim haftaya gel dedi bakalım bebek görünecek mi
Seninle doğum tarihimiz aynı canım, ama benim ultrasonda 4 gün önde çıktı yani şu an 6+0 büyük ihtimalle. Yarın bi doktora gidicem ama kalbini duyar mıyız bilmiyorum, asıl randevum cumaya zatenBenim de salı gunu randevum var.doktor kalbini duyamayız o zaman dedi ama hala umudum var inşallah duyarız kalbini
Evet en iyiis hic takmamak. Milletin agzi torba degil. Sismansan sisman diyolar, zayifsan zayif. Biri de cikip sen boyle guzelsin demez.Yaaa çok tatlısın gerçekten tam flimlere konu olacak cinsten bende senin yaşadıklarını zayıflık yönünden çektim diyetisyenlere gittim neler neler karanlıkta oturup yemek mi yemedim benimde yakın bi arkadaşım bana senınle kim evlenecek ellesen ele gelmezsin baksan göze gelmssin demişti o zaman çok üzülmüştüm ozamanlar 47 kiloydum kilo aldım güzelliştim mesleğimi elime aldım yakışıklıda koca yaptım herkes şok tabi hepsi orda burda sürünüyo laf edenler çok şükür halimize ah o millet varya dilleri kopasıcalar boşver biz mutluyuz huzurluyuz ya o bize yeter sende en iyisini yapmışsın gezcen tozcan tabi sinirlendim şimdi eski günleri hatırlayınca peki yabancı kültürle biriyle evlenmek nasıl bi duygu
Benim göğüsler taş gibi oldu çok ağlıyor.. sanki regl olacakmışım gibiKızlar sizde göğüste dolgunluk varmı benim ara da ağrısı geçiyo sisligi iniyor gibi sabah vardı suan yok gibi
Sabah sert ağrıyordu üstüne yatınca bile ama suan azaldı sanki kötü bişey değildir inşallah demiBenim göğüsler taş gibi oldu çok ağlıyor.. sanki regl olacakmışım gibi
Hem hassas hem dolgunluk var ama ben bunu daha çok kullandığım progesterona bağlıyorumKızlar sizde göğüste dolgunluk varmı benim ara da ağrısı geçiyo sisligi iniyor gibi sabah vardı suan yok gibi
Hikayeniz çok hoş maşallah:) nasıl tanıştınız peki? Sen burdan o Bangladeş ten? Bir de şu an orda mı yaşıyorsunuz?Evet en iyiis hic takmamak. Milletin agzi torba degil. Sismansan sisman diyolar, zayifsan zayif. Biri de cikip sen boyle guzelsin demez.
Bangladesli biriyle evli olmak biraz zor biraz da eglenceli. Tabi bazi konularda dikkatli olmak, saygiyla yaklasmak lazim. Bi de benim eşim dindar bi musluman ve ben cok inancli biri degilim. Ama birbirimizden hic bir seyi saklamayarak ve birbirimize zaman vererek uyusmayi sagliyoruz.
Biz ilk evleneceğimiz zaman da herkes bize yapmayin etmeyin anlasamazsiniz demisti. Ailelerimiz bile karsi cikti. Gerci onun ailesi beni asla kotu karşılamadi, benim de ailem onu.. ama yine de heerkesin bi ah yazik oldu dusuncesi vardi. Cok sukur 10 senedir beraberiz bu sene de 7. Yilimiz doldu evlilikte.
Bi de bayramda seyranda hic bi zaman tam olmuyoruz. Bi sene onun ailesini bi sene benim ailemi ziyaret ediyoruz. Malum mesafeler cok uzak..
Ama tabi zevkli yanlari da var. Mesela banglades te dugunumuz oldu bizim. Onlarin geleneklerine uygun sari tarzı gelinlik giymek, saçlarımı ciceklerle suslemeleri cok güzel deneyimlerdi. Evimizde senlikli boyle. Degisik yemekler, kulturler, müziklerle dolu. Oglumuz bile aliskin bi yandan korili tavuk obur yandan sucuklu tost yiyor.
Ah canım beniim ben de hep bulantım yok diye gezerdim ortalıkta. 3 gündür bulantım var kusmuyorum ama midem sanki hep havada her an çıkcak gibi. Dün iyiydim bugün yine bulantım var. Ama az çok bi şeyler yiyorum yine deBu arada kizlar benim de bulantilarim basladi. Daha istifra etmedim hic ama. Bu sefer glüten alerjim de var tuzlu kraker yiyemiyorum. Zeytin atiyorum agzima sabahlari. Biraz rahatlatıyor. Sanırım bi de tuzlu leblebi arayacağım. Insallah türk marketinde bulurum
Normal olabilir canım belirtiler zamanla bi gidiyo bi geliyo. Mesela benim gebeliği öğrendiğim ilk günlerden daha fazla göğüs hassasiyetim var şu an, taş gibiler yatarken falan çok acıyolarKızlar sizde göğüste dolgunluk varmı benim ara da ağrısı geçiyo sisligi iniyor gibi sabah vardı suan yok gibi
Canım bende de bi anda olmuştu biliyorsun, ilginç bişey vigün yok ertesi gün yatak döşeksin bu hamilelik çok ilginçAh canım beniim ben de hep bulantım yok diye gezerdim ortalıkta. 3 gündür bulantım var kusmuyorum ama midem sanki hep havada her an çıkcak gibi. Dün iyiydim bugün yine bulantım var. Ama az çok bi şeyler yiyorum yine de
Kızlar sizdede gece terlemeleri oluyomu ben gece çok terliyo rum 3 gündür 4 haftalik bugün
Ben de normalde bugün 5+3 üm ama ultrasonda kese 4 gün önde gidiyodu, doktor ona göre değerlendirelim şimdilik dedi. Yani ultrasona göre bugün ben de 6+0 olmalıyım canım. Yarın doktora bi gidicem bakalım görür müyüm, gerçi biraz erken daha ama olsun ben açık kahve lekelenmem vardı 2 gün önce onun için bi gitmek istiyorum. Kalp atışını muhtemelen biraz daha sonra duyarız
Kızlar sizde göğüste dolgunluk varmı benim ara da ağrısı geçiyo sisligi iniyor gibi sabah vardı suan yok gibi
Evet canım ya benim hiç bulantım yoktu hatta hep burda yazıyodun 3 gün önce işk kez bulantım oldu, dün iyiydim güzel yedim bugün yine midem havada. Gerçekten ne ilginç şeymiş :) ben daha öyle çok kötü değilim yiyebiliyorum kusmuyorum canım ama su çok içiyodum şimdi içemiyorum midem bulanıyo hemenCanım bende de bi anda olmuştu biliyorsun, ilginç bişey vigün yok ertesi gün yatak döşeksin bu hamilelik çok ilginç
Ay inşallah görürüz canım kalp atışını bekliyorum çok büyük heyecanlaBen terlemiyorum tam tersi çok üşüyorum. Geceleri hiç uyanmazdım artık tuvalete uyanıyorum sürekli
İnşallah duyulur da duyulmazsa da bekleriz artık napalım :)
Benim regl öncesi olurdu hep ama olmadı bu sefer. 6 haftalık hamile olmama rağmen daha 4 gündür göğüste hassasiyet var
Benim de dün başladı mide bulantım çok şiddetli değil ama az da olsa var. Yeme içmemi engellemiyor ama bir garip rahatsız edici his var. Sabah yok ama öğle yemeğinden sonra başlıyorEvet canım ya benim hiç bulantım yoktu hatta hep burda yazıyodun 3 gün önce işk kez bulantım oldu, dün iyiydim güzel yedim bugün yine midem havada. Gerçekten ne ilginç şeymiş :) ben daha öyle çok kötü değilim yiyebiliyorum kusmuyorum canım ama su çok içiyodum şimdi içemiyorum midem bulanıyo hemen
Biz ikimizde kanada da okumaya geldik . üniversitesi de tanistik. Buraya da yerleştik. Evet hala burdayizHikayeniz çok hoş maşallah:) nasıl tanıştınız peki? Sen burdan o Bangladeş ten? Bir de şu an orda mı yaşıyorsunuz?