2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba arkadaşlar geçen salı doktor randevum vardı hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk :KK49:inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza vaktim oldukça takip etmeye çalışıyorum.
Ben de bazı arkadaşlar gibi yesem bir dert yemesem bi dert durumundayım:mad: bakalım nasıl devam edecek.
Ayy maşallah canım ya ne güzel haber darısı başımıza. İnşallah ben de yarın bi sürpriz yaşayıp duyarım ya da en kötü ihtimal cuma günü duyayım :dua:

Merhaba arkadaşlar geçen salı doktor randevum vardı hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk :KK49:inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza vaktim oldukça takip etmeye çalışıyorum.
Ben de bazı arkadaşlar gibi yesem bir dert yemesem bi dert durumundayım:mad: bakalım nasıl devam edecek.
Aynıyız senle :) bende Salı gideceğim :anneadayı:

Oyy maşallah ya :KK200: hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza da alırsınız

Kaç haftalıktı bebeğin kalp atışı duyulmuş ben de ona göre tahmin yürütmeye çalışayım :anneadayı:

Peki benim gibi yemekten sonra mide yanması yaşayanlar :hasta:napacam bilmiyorum neden oluyo ne yapabilirim rahatlamak için sizce bulantı değil ama her yemekten sonra midem yaniyo önceki gebeligimde içinde olmazdı hiç bunda neden böyle ki

Peki benim gibi yemekten sonra mide yanması yaşayanlar :hasta:napacam bilmiyorum neden oluyo ne yapabilirim rahatlamak için sizce bulantı değil ama her yemekten sonra midem yaniyo önceki gebeligimde içinde olmazdı hiç bunda neden böyle ki
Mide yanması yapan bir şey yiyor olabilir misin? Mesela bende dönem dönem bir besin mide yanması yapar. Bazen kuru soğan bazen sarımsak bazen hazır kek limon. Neyin dokunduğunu tahmin edip onu yemem uzunca bir süre düzelir.
Böyle bir şey olabilir mi senin de

Mide yanması yapan bir şey yiyor olabilir misin? Mesela bende dönem dönem bir besin mide yanması yapar. Bazen kuru soğan bazen sarımsak bazen hazır kek limon. Neyin dokunduğunu tahmin edip onu yemem uzunca bir süre düzelir.
Böyle bir şey olabilir mi senin de
Soyle soylim hamileliğimi oğrenmememden 2 3 gün sonra ne yesem midem yaniyo farketmiyo yani normalde olmaz bana

:bicak:
Kızlar sizde göğüste dolgunluk varmı benim ara da ağrısı geçiyo sisligi iniyor gibi sabah vardı suan yok gibi
Benim ilk hissettiğim durum göğüslerim oldu ve hala şişiyolar:oops:
Evet canım ya benim hiç bulantım yoktu hatta hep burda yazıyodun 3 gün önce işk kez bulantım oldu, dün iyiydim güzel yedim bugün yine midem havada. Gerçekten ne ilginç şeymiş :) ben daha öyle çok kötü değilim yiyebiliyorum kusmuyorum canım ama su çok içiyodum şimdi içemiyorum midem bulanıyo hemen
Ben de boş boş su içerdim öncelerden,artık hiç içemiyorum midem almıyor suyu:KK64:
Kızlar benim battan bir hafta önce regl olucakmışım gibi karın ve bel ağrım vardı. Bu iki ağrı hiç geçmedi. Karnımın alt kısmı hep ağrıyor yani ani sancı gibi değil arada bir gelmiyor sürekli var. Uzanınca diniyor ayağa kalktığım gibi gene hissediyorum niye acaba bilen var mı
canım benimde geçen haftalar daha sıktı o ağrılar namaz bile kılarken eğilemiyırdum zorluyordu baskı oluyordu alt tarafa,ayakta durdum mu sürekli oluyordu o ağrılar belimde de oluyor o hala oluyor gerçi,şimdi biraz daha geçti sanki fakat bende uykumdan uyanıp wc zor yetişiyorum baskı devam,dinlenince geçiyorsa daha çok uzanmaya çalış

Maşallah ne güzel darısı bizlere:nazar:
Ayy maşallah canım ya ne güzel haber darısı başımıza. İnşallah ben de yarın bi sürpriz yaşayıp duyarım ya da en kötü ihtimal cuma günü duyayım :dua:
darısı yarın sana olur inş canım:KK200:

ben bu durumu bayaca çekiyorum,çok yiyince yağlı salçalı yiyince hamurişi kızartmalar öldürüyor midemi hatta baxı sebzeler bile midem kaynıyor,gaviscon iyi geliyor yazdı dr bana sade soda da içebilirsin arada,az yesem bile dünyayı yemişim hissi bende de var

Benim de aynen öyle canım midemde bi rahatsızlık hissi var içi karışık gibi, yenek yiyebiliyorum Allahtan. Ama benim tam tersi sabah hiçbir şey yemek istemiyorum sonradan iştahım açılıyo öğleden sonra
Aynen bendede oyle sabah canim birsey istemiyor midem kotu gibi haksizlik uyku halide var ama aksam iyiyim

Bu akşam yemeğe çıktık,meşhur bi köfteci ye resmen yolda burnumdan gelmeye başladı,eve zor yetiştim bağırsaklarımıda bozdu,hala kendimde deilim:KK43:bütün yediğimde çıktı hala öğürüyorum acaba yemek mi dokundu,bu kadar da değildim:işsiz:

Ay ben yanlislikla bastaki bebeginizin cinsiyeti ne olacak kismina erkek olcak kismina tiklamisim silemiyorum da acaba erkek mi olacak

Bende de çok oldu mide yanması ve bogazim bile yaniyordu bir bardak sütü yandikca 1 yudum alıyordum bana iyi geldi denemekden zarar gelmez

Normalde bugun adet olmam lazımdı olmadım bı kac gun ınce test yaptım negatıf cıktı 2 gun once kahve akıntım oldu 1 defa sonra normal akıntılarım oldu ama bgn cok yogundu bırı bana neler oldugunu soylesın lutfen

X