Yaaa çok tatlısın gerçekten tam flimlere konu olacak cinsten bende senin yaşadıklarını zayıflık yönünden çektim diyetisyenlere gittim neler neler karanlıkta oturup yemek mi yemedimYaparlar kuzum. Kilo ortak kamu alani gibi bisi cunku. Benim yapim kilolu. Çocukluğumdan beri tombisim. 3 teyzem var ucude tombis. Bi annem normal kilolu çıkmış aralarından bi de ablamlar ki ablamlar havayla yasiyo. Hic yemezler.
Ben ömür billah diyetisyen, spor salonu ugrasir dururum. Arada pes eder kilo alirim. Sonra yine bi daha bastan diyet spor.
Ben 24 yasinda evlendim. Kocam yabancı benim Bangladeş li. O yuzden uni de çıkarken gizlemistim. Bütün akrabalar aaa sisman ya evde kaldı dediler. Dugun davetiyesini gorunce hepsi sok. Biz ilk 5 sene çocuk dusunmedik. Gezdik bol bol o ulke senin bu ulke benim. Herkes yine aa çocuğun olmuyor mu. Devini yaptik ki 3. Ayda geldi minnagim cok bekletmedi beni oyle. Devin cok hareketli bi çocuk ve ayrica uykusuz. Ayrica daha sadece 2.5 yaşında. 1 senedir yine dönüyor dedikodu şişman ya... Ikinci olmadi. Tek cocuk yapsak zaten kabul degil. Neyse simdi daha ikinciyi bilmiyolar ama ben söylerken cok zevk alicam. Annemi cok uzuyolar cunku böyle. Kadin akrabalarla konusmuyor bu yuzden.
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin izmirliler çoğalıyor@aysenazim yaş:26 sat:5 ocak doğum tarihi 12 ekim ilk bebek - izmir
Ben de normalde bugün 5+3 üm ama ultrasonda kese 4 gün önde gidiyodu, doktor ona göre değerlendirelim şimdilik dedi. Yani ultrasona göre bugün ben de 6+0 olmalıyım canım. Yarın doktora bi gidicem bakalım görür müyüm, gerçi biraz erken daha ama olsun ben açık kahve lekelenmem vardı 2 gün önce onun için bi gitmek istiyorum. Kalp atışını muhtemelen biraz daha sonra duyarızGünaydın herkese
Her sabah uyandığımda ilk işim telefondaki uygulamaya bakmak oluyor. Bugün 6+0 olduk tabi kesin bir bilgi değil bu. Uygulama öyle söylüyor
Bugün de bunlar yazıyordu. İnşallah bir hafta sonra gittiğimden duyulur kalp atışı
Evet, gece terlemelerini bende yaşıyorumKızlar sizdede gece terlemeleri oluyomu ben gece çok terliyo rum 3 gündür 4 haftalik bugün
Inşallah canım iyi düşün hersey yolunda inşaallah bende korkuyorum sıkıntı çıkacak diye yarın bende tekrar kan verecem inşaallah sağlıkla artmistirKızlar 3 gün süren açık kahve lekelenmelerim 2 gündür tamamen normale döndü beyaz akıntıya döndü. Umarım her şey yolundadıryarın doktora gidicem
Canım çok sevindim, çok şükür...Kızlar 3 gün süren açık kahve lekelenmelerim 2 gündür tamamen normale döndü beyaz akıntıya döndü. Umarım her şey yolundadıryarın doktora gidicem
Her şey yolunda diye düşünüyorum canım hep olumluyum. Allah yardımcımız olsun, hepimiz hep güzel sonuçlar alalım inşallahInşallah canım iyi düşün hersey yolunda inşaallah bende korkuyorum sıkıntı çıkacak diye yarın bende tekrar kan verecem inşaallah sağlıkla artmistir
Ben normalde hiç terleyen birisi değilimdir spor yaparken bile millet 10-15. Dk da terlemeye başlar Benimki 50. Dk dan sonra hafif hafif olur. Ama şimdi geceleri boynum terlemiş oluyor.Kızlar sizdede gece terlemeleri oluyomu ben gece çok terliyo rum 3 gündür 4 haftalik bugün
Ben de tutunma yerleşme büyüme gibi bi şeyle alakalı olduğunu düşünüyorum canım.Canım çok sevindim, çok şükür...
Muhtemelen senin ki tutunma ile ilgiliydi...
Benim de bu gün belim ağrıyor, seni anlıyorum çünkü insan internete ne yazsa hemen felaket tellaliği...
Ay hepimiz iyi olalım, sağlıkla, hayırla...
Ben de tutunma yerleşme büyüme gibi bi şeyle alakalı olduğunu düşünüyorum canım.
Bel ağrısından korkma çok normal bi şey, benim hemen hemen her gün, ara ara ağrıyo. Kasık ağrılarım azalmıştı baya, dün biraz ağrıdı.
Amiin canım hepimiz hep iyi olalım, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Aaa Nevşehirli misinnn :) bende Nevşehirliim ama izmitteyim nörüyon :)@aysenazim. Anne adı parolaben yaş:29 sat:11 ocak, doğum tarihi : 18 Ekim, ikinci çocuk. Nevşehir
Canımm benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah olumlu düşün hep stres yapma bak herşey güzel gidiyorBenim Oncesinde uc kaybim var. ilki 2015 te dusuk oldu kurtaj oldum ikincisi 2018 mayista Kalbi atiyordu ama durdu kurtaj oldum 8. Haftada. Ucuncude yine Gectigimiz Ekim ayi kimyasal gebelik oldu. Sonra Tup Bebek surecim basladi ve amh degerimin Cok dusuk oldugunu erken menapoz riskimin bulundugunu ogrendim surece oyle heyheyli basladim ki Cok stresliydim. Hala da arada yokluyorlar panik halleri ama su an yapabilecegim tek sey kendimi olumlu sekilde telkin etmek. Guzel seyler dusunmek.
Aslen kayseriliyim eşim buralı. Hemşeri sayılırız yine deAaa Nevşehirli misinnn :) bende Nevşehirliim ama izmitteyim nörüyon :)
Salı benim de randevu var. Geçen hafta gitmiştim haftaya gel dedi bakalım bebek görünecek miHemen Salı olsa da yavrumu görsem ya
Günaydın
Yaa Ben de kayseriliyim ama is nedeniyle Sivasta yaşıyoruz :)Aslen kayseriliyim eşim buralı. Hemşeri sayılırız yine denörüyüm sen nörüyon