2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaaa çok tatlısın gerçekten tam flimlere konu olacak cinsten bende senin yaşadıklarını zayıflık yönünden çektim diyetisyenlere gittim neler neler karanlıkta oturup yemek mi yemedim benimde yakın bi arkadaşım bana senınle kim evlenecek ellesen ele gelmezsin baksan göze gelmssin demişti o zaman çok üzülmüştüm ozamanlar 47 kiloydum kilo aldım güzelliştim mesleğimi elime aldım yakışıklıda koca yaptım herkes şok tabi hepsi orda burda sürünüyo laf edenler çok şükür halimize ah o millet varya dilleri kopasıcalar boşver biz mutluyuz huzurluyuz ya o bize yeter sende en iyisini yapmışsın gezcen tozcan tabi sinirlendim şimdi eski günleri hatırlayınca peki yabancı kültürle biriyle evlenmek nasıl bi duygu

Ben de normalde bugün 5+3 üm ama ultrasonda kese 4 gün önde gidiyodu, doktor ona göre değerlendirelim şimdilik dedi. Yani ultrasona göre bugün ben de 6+0 olmalıyım canım. Yarın doktora bi gidicem bakalım görür müyüm, gerçi biraz erken daha ama olsun ben açık kahve lekelenmem vardı 2 gün önce onun için bi gitmek istiyorum. Kalp atışını muhtemelen biraz daha sonra duyarız

Kızlar 3 gün süren açık kahve lekelenmelerim 2 gündür tamamen normale döndü beyaz akıntıya döndü. Umarım her şey yolundadır yarın doktora gidicem
Inşallah canım iyi düşün hersey yolunda inşaallah bende korkuyorum sıkıntı çıkacak diye yarın bende tekrar kan verecem inşaallah sağlıkla artmistir

Kızlar 3 gün süren açık kahve lekelenmelerim 2 gündür tamamen normale döndü beyaz akıntıya döndü. Umarım her şey yolundadır yarın doktora gidicem
Canım çok sevindim, çok şükür...
Muhtemelen senin ki tutunma ile ilgiliydi...
Benim de bu gün belim ağrıyor, seni anlıyorum çünkü insan internete ne yazsa hemen felaket tellaliği...
Ay hepimiz iyi olalım, sağlıkla, hayırla...

Inşallah canım iyi düşün hersey yolunda inşaallah bende korkuyorum sıkıntı çıkacak diye yarın bende tekrar kan verecem inşaallah sağlıkla artmistir
Her şey yolunda diye düşünüyorum canım hep olumluyum. Allah yardımcımız olsun, hepimiz hep güzel sonuçlar alalım inşallah

Ben de tutunma yerleşme büyüme gibi bi şeyle alakalı olduğunu düşünüyorum canım.
Bel ağrısından korkma çok normal bi şey, benim hemen hemen her gün, ara ara ağrıyo. Kasık ağrılarım azalmıştı baya, dün biraz ağrıdı.
Amiin canım hepimiz hep iyi olalım, sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Canımm benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah olumlu düşün hep stres yapma bak herşey güzel gidiyor

Arkadaşlar merhaba hepinize bende 5.5 haftalık hamileyim.. Medipol Mega Bağcılar hastanesi Derya Yaşar hanıma gidiyorum. Fakat doktor hakkında pek fazla bilgi edinemedim.. Aranızda ismini duymuş olan, ya da hastası olan, başka hastahane tavsiyesi olacak olan var mı? Lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…