Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aserme cok güçlü geliyor sekerim. Insanin aklindan baska bisi gecmiyor o anda. Bi de duygulaniyosun sanki biri seni uzmus gibi. Sanki sana o yiyeceği cok gormusler gibi. Ozellikle de yiyemediginde.
Bu arada benim ilk gebeliğimde oglan portakali cok seviyodu. Ne zaman portakal yesem icerde 4 dönerdi. Simdi buyudu hala cok seviyor portakali. Gordumu sapur supur heryere doke saca yer. Belki seninki de oyle olur
Tebrik ederim canim hayirli bir sekilde kucagina alirsin bebislerini.ailede varmi ikiz bebekAy bende anlayamadım Sudan çıkmış balık gibi oldum galiba ikiz hayırlısı insallah duyarız Cuma’ya kalp atışını
Kıyamam ya bana da ilk ikiz dediler hem şok oldum hem çok sevindim so ra malesef kesenin biri kaybolduAy bende anlayamadım Sudan çıkmış balık gibi oldum galiba ikiz hayırlısı insallah duyarız Cuma’ya kalp atışını
İkiz bebek ne kaa güzel bir duygu yaa bende ikiz hamilelik geçirdim ne yazıkki kaybettim ama rabbim bidaha yaşatır o duyguyu inş sendr Cuma günü duyarsın kalp sesini inş ikiz olduğu için gelişimleri diğer hamileliklerden daha yavaş oluyorAy bende anlayamadım Sudan çıkmış balık gibi oldum galiba ikiz hayırlısı insallah duyarız Cuma’ya kalp atışını
Canım aklına getirme kimyasalı,Allahı izniyle iyi haberlerini alacaz seninde,regli olmamışsın işte demek ki büyük ihtimalle hamilesin inşallh,belirtilerinde varmış bak aklına kötü şey getirmeKızlar iyi akşamlar daha önce yazmıştım çarşamba değerim 168.7 di suan 4 haftalik oldu kimyasal olmasından korkuyorum eğer ole olsaydı allah korusun hala belirtileri hissetmezdim demi goguslerim falan iyice dolmaya başladı üst taraflarından kimyasal olsaydı çarşambadan bu yana degerim sıfırlanıp adet olurdum şimdiye demi çok korkuyorum allah korusun kasiklarimda hala batma kasilmalar var akıntımda sadece sarı ne kahve ne başka bi renk
Merhaba canım hayırlı olsun bebeğinhoşgeldin aramızaAllah gönlüne göre versin inşallahKizlar mrb ben de hamile oldugumu yeni ogrendim hicc beklemiyodum .
Hayirlisi artik
Yaza dogru kiz bebek icin biraz ugrasirm diyodum ama simdi hamile kalmisim .ins saglikli ve hayrli bir kizim olur bana da lutfen dua edin
2 oglum var
37 yaşindayim bu arada
Canım baya kayıpların olmuş çok üzüldümHayırlısıyla kucağına alırsın inşallah,imtihan dünyası işte,Rabbim bu sefer yüzünü güldürecek inş iyi şeyler düşün iyi olsunBenim Oncesinde uc kaybim var. ilki 2015 te dusuk oldu kurtaj oldum ikincisi 2018 mayista Kalbi atiyordu ama durdu kurtaj oldum 8. Haftada. Ucuncude yine Gectigimiz Ekim ayi kimyasal gebelik oldu. Sonra Tup Bebek surecim basladi ve amh degerimin Cok dusuk oldugunu erken menapoz riskimin bulundugunu ogrendim surece oyle heyheyli basladim ki Cok stresliydim. Hala da arada yokluyorlar panik halleri ama su an yapabilecegim tek sey kendimi olumlu sekilde telkin etmek. Guzel seyler dusunmek.
Canım hayırlı olsun inş Cuma günü ikisinde jslp atışını duyarsınçok heyean verici bi durum ikizikiz olmasada inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,cuma günü dinlersiniz kalp atışlarını6+0da biz de duymadık kalp atışını canım ama kesenin sağlıklı olduğunu söyledi seninde öyle canını sıkma hiçAma vajinal da olsa duymak gerekmez miydi. Ben 2. Cocugu zor kabul etmişken 3 cocuk fikri bir an ürküttü ama vardır Mevlanın bildiği birsey cok şükür derim herseyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Seker idrar yolu enfeksiyonu icin cranberry juice yani kizilcik serbeti ic. Benim bir arkadaşım antibiyotige doymustu. Sonra dr u bunu onerdi. Bir iki hafta elinde bu meyve suyuyla gezdi. Sonra kurtulduBu arada bugun bir sürü tahlil yapildi. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı ki artık sasirmiyorum gecmiyo bir türlü oysa suyumu da ihmal etmiyorum en AZ iki litre içiyorum ama gecmiyo. Doktor tek kullanimlik bir ilaç verdi. Demir eksikligim vardi iki aydir ilaç kullaniyordum cok şükür demir seviyem iyi. Troidim yuksekti biraz (4,6) onu için de ilaç kullanmistim 3,5 olmus ama hamilelikte 2,5 olmasi gerekiyormus en kötü yani ilaca bir ay daha devam. Bunlari sa soyliyim dedim belki ayni durumda olanlar vardir. Bilgi olsun
Insallah diger sonuclarin da iyidir canimBen de perşembe kan verdim bi sürü tahlil için canım çıkmamış daha pazartesi çıkcakmış bi tek tam idrar tahlili çıkmış temizmiş her şey. Ayrıca tsh benim de genelde 4 civarı çıkıyo diye ilk beta hcg baktırdığım gün baktırdım hemen tsh ve 4.1 çıktı hemen ilaç başladım canım. Bakalım diğer sonuçlar nasıl, gerçi 3-4 ay önce her şeye baktırmıştım iyiydi genel olarak ama bakalım
Bilgi için çok teșekkür ederim canim en kisa zamanda deneyeyimSeker idrar yolu enfeksiyonu icin cranberry juice yani kizilcik serbeti ic. Benim bir arkadaşım antibiyotige doymustu. Sonra dr u bunu onerdi. Bir iki hafta elinde bu meyve suyuyla gezdi. Sonra kurtuldu
Günaydın herkese
Her sabah uyandığımda ilk işim telefondaki uygulamaya bakmak oluyor. Bugün 6+0 olduk tabi kesin bir bilgi değil bu. Uygulama öyle söylüyor
Bugün de bunlar yazıyordu. İnşallah bir hafta sonra gittiğimden duyulur kalp atışı