2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Gecen hafta cubuk bana iyi geliyordu bu hafta level atladim hic fayda etmiyor

Masallah bayagi gec ogrenmissin ne guzel biz ogrendik burda kendimizi yiyoruz en guzeli gec ogrenmek

Kizlar ben 5 ay once bebegin kalp atisini duyamadgmz icin kurtaj oldum
Gecen ay da ilk defa 20 gun adet oldum
Bi gariplik olunca ve hic mide bulantisi fln olmayinca ihtimal vermedim
Sonlanan gebeligimde felaket bi bulanti ve koku duyarliligm vardi canmdan bezdiren
.ins bu oyle olmaz

Gebeligi gec ogrenme nedenim bu
Bir de su an ne yapiyosnz neye dikkat ediyosunz yiyecek konusunda
Bir de maneviyat anlaminda yaptignz seyler varmi

Ah canım ya ben de geçen yıl aralıkta kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum biliyorum o durumu hep bi tedirginlik oluyo ama ben bu kez iyi düşünüyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alcaz bu kez

Selam kızlar 2 gündür okuyamıyorum nasılsınız keyifler yerinde mi kalp atışı duyanlarımız oldu mu? İyi haberler alalım hep insallah.

Bende bugün doktora gittim 6+1 günlüktüm ölçümde gününe uygun çıktı önce karından baktı kese ve bebek boyu güzel ama kalp atışı almamız lazımdı geç döllenme gibi ölçmedim dedi. Cuma gel tekrar bakalım dedi bende vajinal baksak görürmüyüz dedim görmemiz lazım dedi bende bakalım Cuma’ya kadar yer beni düşünmek dedim. Vajinal bakınca bir kese iki parça şeklindeydi yani ortadan bi perde gibi iki parça doktor iki oldu keseler dedi. Ama maalesef kalp atışı alamadı yine biraz morali bozuldu insallah Cuma’ya duyarız dedi. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım

Ay insanlar çok acımasız ya nasıl böyle olabiliyolar hiç anlamıyorum. Sen hiçbir şeye kulak asma yavrum boşver, sanki millete göre yaşamak zorundayız
Ben aliskinim sekerim. Ilk tanistigim insanlar bile bazen diyet fikri veriyor bana ben de inatla yemegi seviyorum napiyim

Benim Oncesinde uc kaybim var. ilki 2015 te dusuk oldu kurtaj oldum ikincisi 2018 mayista Kalbi atiyordu ama durdu kurtaj oldum 8. Haftada. Ucuncude yine Gectigimiz Ekim ayi kimyasal gebelik oldu. Sonra Tup Bebek surecim basladi ve amh degerimin Cok dusuk oldugunu erken menapoz riskimin bulundugunu ogrendim surece oyle heyheyli basladim ki Cok stresliydim. Hala da arada yokluyorlar panik halleri ama su an yapabilecegim tek sey kendimi olumlu sekilde telkin etmek. Guzel seyler dusunmek.

Ooo baya skntili surecin olmus cnm
Peki cocugun varmi
Bu sefer ins bi sknti yassmayiz

Yok yok paketli caylardan uzak dur. Yani içeriğine bak en azindan cunku paketli caylar karma oluyor, zarar veren bisi olmasim içinde.. ben bildigin azicik zencefil rendeliyordum. Bir kac damla limon, tatlansin diye de bi kasik bal. Ustune sıcak su. Hem dogal hem leziz

6+1 kalp atışı duymak için biraz erken canım hiç canını sıkma. 1 hafta sonra rahat duyulur. Ayrıca vajinal ultrason her şeyi ayrıntılı gösterdiği için aslında ikiz annesi olucağını öğrenmişsin ne kadar güzel :)

Hep güzel şeyler düşün canım. Yaşadığın şeyler hiç kolay değil ama hepsi geçti ve bu yepyeni bir süreç. Sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah

Ama vajinal da olsa duymak gerekmez miydi. Ben 2. Cocugu zor kabul etmişken 3 cocuk fikri bir an ürküttü ama vardır Mevlanın bildiği birsey cok şükür derim herseyin hayırlısını nasip etsin hepimize

Ama vajinal da olsa duymak gerekmez miydi. Ben 2. Cocugu zor kabul etmişken 3 cocuk fikri bir an ürküttü ama vardır Mevlanın bildiği birsey cok şükür derim herseyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Yok kuzum çoğu kişinin duyulmaz vajinal bile olsa o kadar erken. Sabret bi kaç güne bir haftaya duyulur. Ayrıca gözün korkmasın hiç vardır Allahımın bi bildiği, rızkını da verir kolaylığını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…