Bana da kesinlikle ayran ve yoğurt iyi geliyor ben sabah işe gitmeden 6bucukta yataktan kalkmadan çubuk yiyorum sonra 7 bucukta kalktığımda Sabah bulantım olmuyor ön mli olan boş mideyle ayağa kalkmamak ben çok faydasını gördüm 2 gündür
Kizlar mrb ben de hamile oldugumu yeni ogrendim hicc beklemiyodum .
Hayirlisi artik
Yaza dogru kiz bebek icin biraz ugrasirm diyodum ama simdi hamile kalmisim .ins saglikli ve hayrli bir kizim olur bana da lutfen dua edin
2 oglum var
37 yaşindayim bu arada
Canım ya duyacaksın kalp atışını lütfen üzülme erkendir belkiBenimkininde dun kalbi atmadigini duyduğumdan beri agliyorum carsamba bida gidecem ama ben bittim carsambaya kadar beni gomerler heralde
Kesinlikle katiliyormMasallah bayagi gec ogrenmissin ne guzel biz ogrendik burda kendimizi yiyoruz en guzeli gec ogrenmek
Cnmmm hosbuldukHoş geldin canım hayırlısı olsun, öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun, sonra da gönlündeki gibi bi kız bebiş gelsin inşallah
Ah canım ya ben de geçen yıl aralıkta kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum biliyorum o durumu hep bi tedirginlik oluyo ama ben bu kez iyi düşünüyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alcaz bu kezKizlar ben 5 ay once bebegin kalp atisini duyamadgmz icin kurtaj oldum
Gecen ay da ilk defa 20 gun adet oldum
Bi gariplik olunca ve hic mide bulantisi fln olmayinca ihtimal vermedim
Sonlanan gebeligimde felaket bi bulanti ve koku duyarliligm vardi canmdan bezdiren
.ins bu oyle olmaz
Ah canım ya ben de geçen yıl aralıkta kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum biliyorum o durumu hep bi tedirginlik oluyo ama ben bu kez iyi düşünüyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alcaz bu kez
Ins cnm insAh canım ya ben de geçen yıl aralıkta kalp atışını duyamadığımız için kürtaj oldum biliyorum o durumu hep bi tedirginlik oluyo ama ben bu kez iyi düşünüyorum Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alcaz bu kez
Ben aliskinim sekerim. Ilk tanistigim insanlar bile bazen diyet fikri veriyor banaAy insanlar çok acımasız ya nasıl böyle olabiliyolar hiç anlamıyorum. Sen hiçbir şeye kulak asma yavrum boşver, sanki millete göre yaşamak zorundayız
Ooo baya skntili surecin olmus cnmBenim Oncesinde uc kaybim var. ilki 2015 te dusuk oldu kurtaj oldum ikincisi 2018 mayista Kalbi atiyordu ama durdu kurtaj oldum 8. Haftada. Ucuncude yine Gectigimiz Ekim ayi kimyasal gebelik oldu. Sonra Tup Bebek surecim basladi ve amh degerimin Cok dusuk oldugunu erken menapoz riskimin bulundugunu ogrendim surece oyle heyheyli basladim ki Cok stresliydim. Hala da arada yokluyorlar panik halleri ama su an yapabilecegim tek sey kendimi olumlu sekilde telkin etmek. Guzel seyler dusunmek.
Yok yok paketli caylardan uzak dur. Yani içeriğine bak en azindan cunku paketli caylar karma oluyor, zarar veren bisi olmasim içinde.. ben bildigin azicik zencefil rendeliyordum. Bir kac damla limon, tatlansin diye de bi kasik bal. Ustune sıcak su. Hem dogal hem lezizAh teşekkür ederim tatlım. Zencefilli limonlu poşet çay mı tatlım hiç bilmiyorum. Öyleyse deneyeyim. Papatya mideye iyi geliyor ya netten araştırdım, hamilelikte zararlıymış. Çok üzüldüm. Maden suyu midemdeki gazı artırdığı için o da rahatsız ediyor ama içebildiğim tek su benzeri içecek.
6+1 kalp atışı duymak için biraz erken canım hiç canını sıkma. 1 hafta sonra rahat duyulur. Ayrıca vajinal ultrason her şeyi ayrıntılı gösterdiği için aslında ikiz annesi olucağını öğrenmişsin ne kadar güzel :)Selam kızlar 2 gündür okuyamıyorum nasılsınız keyifler yerinde mi kalp atışı duyanlarımız oldu mu? İyi haberler alalım hep insallah.
Bende bugün doktora gittim 6+1 günlüktüm ölçümde gününe uygun çıktı önce karından baktı kese ve bebek boyu güzel ama kalp atışı almamız lazımdı geç döllenme gibi ölçmedim dedi. Cuma gel tekrar bakalım dedi bende vajinal baksak görürmüyüz dedim görmemiz lazım dedi bende bakalım Cuma’ya kadar yer beni düşünmek dedim. Vajinal bakınca bir kese iki parça şeklindeydi yani ortadan bi perde gibi iki parça doktor iki oldu keseler dedi. Ama maalesef kalp atışı alamadı yine biraz morali bozuldu insallah Cuma’ya duyarız dedi. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım
Sen kulak asma hiç, herkes her şeyi çok biliyo tatlımBen aliskinim sekerim. Ilk tanistigim insanlar bile bazen diyet fikri veriyor banaben de inatla yemegi seviyorum napiyim
Hep güzel şeyler düşün canım. Yaşadığın şeyler hiç kolay değil ama hepsi geçti ve bu yepyeni bir süreç. Sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallahBenim Oncesinde uc kaybim var. ilki 2015 te dusuk oldu kurtaj oldum ikincisi 2018 mayista Kalbi atiyordu ama durdu kurtaj oldum 8. Haftada. Ucuncude yine Gectigimiz Ekim ayi kimyasal gebelik oldu. Sonra Tup Bebek surecim basladi ve amh degerimin Cok dusuk oldugunu erken menapoz riskimin bulundugunu ogrendim surece oyle heyheyli basladim ki Cok stresliydim. Hala da arada yokluyorlar panik halleri ama su an yapabilecegim tek sey kendimi olumlu sekilde telkin etmek. Guzel seyler dusunmek.
6+1 kalp atışı duymak için biraz erken canım hiç canını sıkma. 1 hafta sonra rahat duyulur. Ayrıca vajinal ultrason her şeyi ayrıntılı gösterdiği için aslında ikiz annesi olucağını öğrenmişsin ne kadar güzel :)
Yok kuzum çoğu kişinin duyulmaz vajinal bile olsa o kadar erken. Sabret bi kaç güne bir haftaya duyulur. Ayrıca gözün korkmasın hiç vardır Allahımın bi bildiği, rızkını da verir kolaylığını daAma vajinal da olsa duymak gerekmez miydi. Ben 2. Cocugu zor kabul etmişken 3 cocuk fikri bir an ürküttü ama vardır Mevlanın bildiği birsey cok şükür derim herseyin hayırlısını nasip etsin hepimize