2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba kızlar ben çatlatma iğnesinin 11.günü gece dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ama dikkatli bakınca sanki hayalet çizgi var gibi bilemedim napsam erken yaptım 12.gün yazıyor heryerde. Umutlanmalımıyım acaba Ekim annesi olabilirmiyim :KK68::KK33:

Ooo baya skntili surecin olmus cnm
Peki cocugun varmi
Bu sefer ins bi sknti yassmayiz
Surecim sikintili idi ama buna da sukur insanlar kac kez deneyip oyle olumlu sonuc aliyorlar.
Hayir cocugumuz yok. Bizimle evlenenleri gectik bizden sonra evlenenler bile ikinci turlarini donduler. AMA olsun ben bunlarin da guzel yonunu goruyorum mesela bulantilarim basladiginda sevinecem her sey yolunda gidiyor ohh diye. Asla sikayet etmeyecem.

Hep güzel şeyler düşün canım. Yaşadığın şeyler hiç kolay değil ama hepsi geçti ve bu yepyeni bir süreç. Sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah :dua:
Olumlu dusunmez olur muyum Ilk beta Sonucumu aldigimdan beri bulutlarin ustunde geziyorum sanki yuzumde surekli sapsal bir gulumseme halleri :)

Merhaba kızlar ben çatlatma iğnesinin 11.günü gece dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ama dikkatli bakınca sanki hayalet çizgi var gibi bilemedim napsam erken yaptım 12.gün yazıyor heryerde. Umutlanmalımıyım acaba Ekim annesi olabilirmiyim :KK68::KK33:
Insallah olursun ama test icin biraz acele etmemis misin? Catlatma ignesi false positive sonuc verebiliyor diye biliyorum

İnşallah güzel sonucu alırsın canım, testi tekrarlamaya devam et bence

Hayırlı olsun canım darısı kese ve kalbe:KK200:

Daha değer düşük o yüzden çok normal canım inşallah haftaya gayet net görünür :dua:

Sağlıkla gelişsin inşallah canim ilk öğrendiğinde değerin kaçtı ve haftası kaçtı canim

Bebeğin çok minikmiş tatlım. Sakın kafana takma her şey yolundadır inşallah. Ben taa 8de duymuştım ilk hamileliğimde. Şimdi hala bekliyorum doktora gitmeyi. Salıya randevu aldım bakalım.
KIZLAR Hepinize çok tesekkur ederim kan tahlilini ilk defa yaptirdim canim evde testle ogrenmistim. Iki güne bir yaptiramayacagim da cumaya gidicez insallah O zaman da keseyi bebegi goruruz :)

Bu arada bugun bir sürü tahlil yapildi. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı ki artık sasirmiyorum gecmiyo bir türlü oysa suyumu da ihmal etmiyorum en AZ iki litre içiyorum ama gecmiyo. Doktor tek kullanimlik bir ilaç verdi. Demir eksikligim vardi iki aydir ilaç kullaniyordum cok şükür demir seviyem iyi. Troidim yuksekti biraz (4,6) onu için de ilaç kullanmistim 3,5 olmus ama hamilelikte 2,5 olmasi gerekiyormus en kötü yani ilaca bir ay daha devam. Bunlari sa soyliyim dedim belki ayni durumda olanlar vardir. Bilgi olsun

Selam kızlar 2 gündür okuyamıyorum nasılsınız keyifler yerinde mi kalp atışı duyanlarımız oldu mu? İyi haberler alalım hep insallah.

Bende bugün doktora gittim 6+1 günlüktüm ölçümde gününe uygun çıktı önce karından baktı kese ve bebek boyu güzel ama kalp atışı almamız lazımdı geç döllenme gibi ölçmedim dedi. Cuma gel tekrar bakalım dedi bende vajinal baksak görürmüyüz dedim görmemiz lazım dedi bende bakalım Cuma’ya kadar yer beni düşünmek dedim. Vajinal bakınca bir kese iki parça şeklindeydi yani ortadan bi perde gibi iki parça doktor iki oldu keseler dedi. Ama maalesef kalp atışı alamadı yine biraz morali bozuldu insallah Cuma’ya duyarız dedi. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Aaaa canım ikiz mi oluyorrr ne güzel de daha alırsınız kalp atışını

Kizlar mrb ben de hamile oldugumu yeni ogrendim hicc beklemiyodum .
Hayirlisi artik
Yaza dogru kiz bebek icin biraz ugrasirm diyodum ama simdi hamile kalmisim .ins saglikli ve hayrli bir kizim olur bana da lutfen dua edin
2 oglum var
37 yaşindayim bu arada
Gozunaydin canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin bende bir oglus istiyorum Rabbim biliyo

Bu arada bugun bir sürü tahlil yapildi. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı ki artık sasirmiyorum gecmiyo bir türlü oysa suyumu da ihmal etmiyorum en AZ iki litre içiyorum ama gecmiyo. Doktor tek kullanimlik bir ilaç verdi. Demir eksikligim vardi iki aydir ilaç kullaniyordum cok şükür demir seviyem iyi. Troidim yuksekti biraz (4,6) onu için de ilaç kullanmistim 3,5 olmus ama hamilelikte 2,5 olmasi gerekiyormus en kötü yani ilaca bir ay daha devam. Bunlari sa soyliyim dedim belki ayni durumda olanlar vardir. Bilgi olsun
Ben de perşembe kan verdim bi sürü tahlil için canım çıkmamış daha pazartesi çıkcakmış bi tek tam idrar tahlili çıkmış temizmiş her şey. Ayrıca tsh benim de genelde 4 civarı çıkıyo diye ilk beta hcg baktırdığım gün baktırdım hemen tsh ve 4.1 çıktı hemen ilaç başladım canım. Bakalım diğer sonuçlar nasıl, gerçi 3-4 ay önce her şeye baktırmıştım iyiydi genel olarak ama bakalım

Ayy hadi inş biri yazmış başka topikte bendede 10.12.gün negatif çıktı 14.gün pozitif çıktı kanda da 14dü değerim diye ondan da umutlandım çizgiyide bi ben görüyorum sanki yaa
İnşallah bebişin gelmiştir ve pozitifi görürsün canım

X