2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aman amannn.. devin tam 40. Haftada geldi de son 7 gun niye gelmiyor diye çıldırmıştim. 42. Haftaya kadar beklemek ne zor olsa gerek!

Ben 41 doldu, 42. Haftanın başında suni sancı verdiler artık, evet çok zor artık karnım çatlayacak gibi acıyordu.. sabretmek zaten, son güne kadar sancım başlar diye ümit ettim, nasip işte :))

Ben sürekli aynısını söylüyorum ama benim 1oğlum 1kızım var hiçbiri buna benzememişti. Ben hep soluma yatmayı seviyorum zaten. Ben mide problemi, aşerme ve halsizlik başlıklarında diğerlerinde bu kadar yaşamamıştım. Allah sağlıklısını versin hepimize de, iyi olsunlar iyi olalım huzurlu olalım yeter. :)

Ah teşekkür ederim tatlım. Zencefilli limonlu poşet çay mı tatlım hiç bilmiyorum. Öyleyse deneyeyim. Papatya mideye iyi geliyor ya netten araştırdım, hamilelikte zararlıymış. Çok üzüldüm. Maden suyu midemdeki gazı artırdığı için o da rahatsız ediyor ama içebildiğim tek su benzeri içecek.

Anladım canım ne güzel takip etmişsin değerlerini bende gebelikten önce tüm depolarımı fulledim :)benim dediğim ilaçta tüm vitaminler var..
Kolin olması önemli dedi doktorum içeriğinde kolin beyin ve zekayı çok etkiliyormuş.

Canım maden suyunun gazını alıp içmen gerekiyor
Bardağa dökerken yüksekten dök asiti çıkıyor

Selam kizlar daha pek minnak oldugu için doktorumuz keseyi bile net olarak goremedi deger 333 çıktı. 4+3uz bugun. Haftaya cuma cagirdi keseyi görmek için bizden bugunluk boyle tatli anneler :)
Bebeğin çok minikmiş tatlım. Sakın kafana takma her şey yolundadır inşallah. Ben taa 8de duymuştım ilk hamileliğimde. Şimdi hala bekliyorum doktora gitmeyi. Salıya randevu aldım bakalım.

Merhaba, bana doktorum Ocean mummy verdi bugün, içeiğinde Omega 3 yağ asitleri, folik asit ve B12 ile D vitamini de var.

Merhaba, ilacı yazdınız sanırım ama bi daha söyleyebilir misiniz

Ben balık yağı kullanmıyorum canım henüz vermedi doktorum. Şu an sadece diofol folik asiti kullanıyorum, içerisinde b12, d vitamini ve iyot da var

Merhaba, ilacı yazdınız sanırım ama bi daha söyleyebilir misiniz

Canım
innate pronatal Verdi doktorum
İçeriğine baktım baya bi zengin
EczAcıda çok övünce hemen aldım günde 1 alıyormuşuz.. özellikle omega 3 ve vitamin alırken içerisinde ki omega3 oranı ve vitamin oranlarını kıyaslayın ben bi kaç ilaçla kıyasladım almadan önce bi de efamom varmış o da çok iyi sesi doktorum ben ikisinin vitamin omega 3 oranına bakım innate yi aldım bir de muhakak IFOS kalite onayı gerekiyor kalite onayı olmayan balıkyağı tercih etmeyin

Kizlar 1 .sabah kalkar kalmaz kahvaltiya oturmak tabi bu hafta sonu mumkun haftaici degil 2. Yagsiz yemek 3. Bol bol ayran icmek 5 bardak ictim dune gore bi tık daha iyiyim aklinizda olsn deneyin ayran rahatlatiyor zencefili denemedim deniyen yazsin onuda taze zencefilim yok deneye deneye biseyler buluruz

Bana da kesinlikle ayran ve yoğurt iyi geliyor ben sabah işe gitmeden 6bucukta yataktan kalkmadan çubuk yiyorum sonra 7 bucukta kalktığımda Sabah bulantım olmuyor ön mli olan boş mideyle ayağa kalkmamak ben çok faydasını gördüm 2 gündür

Teşekkür ederim ben daha hiç kontrole gitmedim başlayayım diye düşünüyorum, folik asit alıyorum ama onu kesmem gerekir di mi canım?

Evet ben gebelik oncesi diyetisyene baslamistim o donem biz de depolarimi doldurduk. Evet kolin onemlidir benim onu ek takviye olarak almama gerek yok zaten et yumurta duzenli yiyorum.

Hoş geldin canım hayırlısı olsun, öncelikle sağlıklı sıhhatli olsun, sonra da gönlündeki gibi bi kız bebiş gelsin inşallah

B12 nin De metilkobalamin formu olmasina dikkat edin piyasadaki cogu vitamin kokteylinde b12 siyanokobalamin formu olarak bulunuyor. Yine bu siyano formu yararli degil. Eger bi de mthfr mutasyonu tasiyorsaniz o da folat metebolizmasi ile ilgili oldugu icin folik asidi De methil formu kullanmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…