2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

cok cook tesekkurler ilgine insallah saglikla ve hayirla kavusursun aysenazimcim yavrucuguna

ah bende coook merak ettim insallah busracim hayirla ve saglikla, isteyen herkese
Amin canım.
aaa sende mi bekliyosun? Hamile saniyordum seni. İnsallah en kisa surede hayirli haber aliriz hep beraber. Kac kaldi bata ve belirtiler var mi?
4 kaldı bakalım ne olacak ama ben bi kere test yaptım negatif çıktı.. Belirtiler var ama ilk oğlumda hiç belirti olmamıştı. Herkes Belirti yaşamayabilir. Hayırlısı olsun hakkımızda canım.

Hayırlısı olsun inşallah psikolojik değildir. Bu kez çoğu kişi ikinci bebeğe hamile sanki, yoksa bendeki algıda seçicilik mi :))

Hayırlısı olsun inşallah psikolojik değildir. Bu kez çoğu kişi ikinci bebeğe hamile sanki, yoksa bendeki algıda seçicilik mi :))

Allah isteyen herkese versin inşallah .Bizim ki biraz kazara olduğu için kafam çok rahattı aslında .Bu yıl ikinci bebeği düşünüyorduk ama yaz sonuna doğru ve biraz kilo vermeliyim diye düşünüyordum,eğer bebek gelecem diyorsa basım gözüm üstüne diyorum :)
Ve 8 yıllık evliliğim boyunca hiç böyle bir kaza yaşamadık bilmiyorum hayırlısı diyorum .

Bende fark ettim evet çocuk ikinci hatta üçüncü vardı bir tane :)

Hayırlısı olsun canım hakkınızda3.bebeğini bekleyen anne benim inşallah

Mrb herkeseee bende 4+5 ekim annesi gozukuyor ama 2.bebegim olcak kismetse insallah kucagima almayi nasip ederse rabbim sezeryandi ilk bebegim muhtemelen eylul sonu anneside olabilirim
Hoşgeldin hayırlı olsun canım,hep bi acelicilik var bendeama bthcg ye göre kesinin gözükmesi gerekmiyomuuydu yabenimde 4.5yaşında oğlum var sezeryanla doğmuştu belki ben bile eylül sonları olabilir

Hoşgeldin hayırlı olsun canım,hep bi acelicilik var bendeama bthcg ye göre kesinin gözükmesi gerekmiyomuuydu yabenimde 4.5yaşında oğlum var sezeryanla doğmuştu belki ben bile eylül sonları olabilir
Sagol cnm 5000 olursa karindan gozukuyor diye hatirliyorum ama vajinal baktirmadiysaniz gune karindan cikar bende diyordum sabredicem direk kalp atislarini duymaya giderim diye ama sabir edemicem heralde

Mrb herkeseee bende 4+5 ekim annesi gozukuyor ama 2.bebegim olcak kismetse insallah kucagima almayi nasip ederse rabbim sezeryandi ilk bebegim muhtemelen eylul sonu anneside olabilirim

O zaman kilit soruları sorayım :) ne gibi belirtiler oldu ,kaç gün varken tahlil yaptınız inşallah sağlıkla kucağınıza alın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…