Bende çıkmadı. 5 gün sonra yine yaptım çıktı. Yine yapınKızlar ben test yaptım ama negatif çıktı. Aslında var gibi geliyordu bana ama psikolojik de olabilir. 5 şubat Bat, beklicem artık test yapmaya gerek yok. Ama olsaydı çıkardı gibi geliyor bana çünkü erken gebelik testi yazıyor üstünde.
Bende oldu. Memelere bi şey diyemiyorum emen sıpam var :)Ekim anneleri, size bir sey soracagim.
Bata 1-2 gun kala hala sari akinti ve gogus uclarinda aci hisseden oldu mu?
(Ara ara da sol kasik agrisi)
Keseyi gördük. 10 gün sonra yine çağırdıKızlar gidip kese gören kalp atışı dinleyen var mı içinizde ?
Bende oldu. Memelere bi şey diyemiyorum emen sıpam var :)
Bebeğin kaç haftalık canım yada en son bat tarihin?ben keseyi gördüm fakat kalp atişinı olusmamiş daha 2 hafta sonra gel dedı
Kız inşallah bende de öyle olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana canım. Bizim için de hayırlısı olsun.Bende çıkmadı. 5 gün sonra yine yaptım çıktı. Yine yapın
Canım kasık batmaları bende de oluyor,sarı akıntı için doktor kontrolüne gitmelisin bence göğüs uçlarındski acı bende de var hatta şimdiden büyüdüzuka araciligiyla herkese soruyorum kizlar
bugun ya da yarin adet gunum. ama cok ilginc hala sari akintim var ve goguslerimde agri ve gogus uclarimda aci var.
ve hala ara ara yoklayan sol kasik agrim var.
daha onceleri hic boyle olmuyordu.
o yuzden soruyorum, bat gunu bu tarz seyler yasayan oldu mu acaba?
Canım kasık batmaları bende de oluyor,sarı akıntı için doktor kontrolüne gitmelisin bence göğüs uçlarındski acı bende de var hatta şimdiden büyüdü
Evet canım tabi daha doktora gitmedim,asm de betahcg baktırdım sadecehamile misin peki aysenazimcim
Evet canım tabi daha doktora gitmedim,asm de betahcg baktırdım sadece
İnş canım darısı başına inşallah,regli günün ne zaman canımyaaaa cok hayirli olsun evladin, cok sevindim. Darisi bizlere insallah. Bende beklemedeyim bakalim ne olacak. Kasik ve gogus ucu normalde yasamadigim seyler de o yuzden umutlaniyorum,insallah husrana ugramam.
İnş canım darısı başına inşallah,regli günün ne zaman canım
TEst yaptın mı canım,ay hadi inşallah atlat şu 2günübugun ya da yarin gelmesi lazim normalde canim
TEst yaptın mı canım,ay hadi inşallah atlat şu 2günü
Ayyy kız çok heyecanlı nasıl dayandınhayir hicbir test yapmadim, adetim gecsin diye bekleyeyim dedimama kasik agrim 17 gundur var nerdeyse ara ara. Bakalm sonuc ne olacak
Ayyy kız çok heyecanlı nasıl dayandınben 6gün kala başladım yapmaya tabi en doğrusu batı beklemek bence sen hamilesin gibi geldi bana inşallah yanılmam yarın test yapsana
Ay valla regli olacam sandım belime bile o ağrı gidi meme hassasiyeti falan ama olmadımyaa ne guzel 6 gun once cikmasi:) Valla ben daha bat gecerse 2-3 gun daha bekleyeyim diye dusunuyorum:))) peki bata yakin ya da bat gunu falan adet olacaksiniz gibi hissettiniz mii? Benim adet olmadan once rutin gelisen belirtilerimde mevcutta, tedirginimay bu arada cok coook tesekkurler, deneyimli biriyle yazismak bambaska
Ay seni çok merak ettim, hamilesindir inşallah.bugun ya da yarin gelmesi lazim normalde canim