- 18 Haziran 2018
- 1.666
- 2.357
- 133
- 33
Kız bu durum senle eşin arasında inat meselesi mi oldu acaba. Seni bu kadar etkileyecekse verme canım.ilk mamayı verdim ama ağlayarak nedense ben bu durumu çok fazla içselleştirmişimsanki anne sütünden memeden kopacakmış gibi bir korkum var bakalım bu gece nasıl uyuyacak mamanın mucizevi etkisini görecek miyiz acaba inşallah huzurlu uzun bir uyku uyur bebeğim
Ama anne sütü vermiycem demionki. Bi kaç gün sadece akşamları ver sersemken baktın fark var çıcuk memeyi istiyor devam edersin.
Canım bende çalışan biri olarak hobim balkon oldu. Ama küçük üşür diye şartlandırma. Sarmalarsın çıkar gezersin. Ben koyuyorum arabasına geziyorum yada sahile gidiom araçla mışıl mışıl uyuyor. İki defa küçük bebeyle tatil yaptık. Şükür hepsinde durdu farklı ortam seviolar. Benimde kucaktaydı evi dolaştırdım tanıttım.konuştum sohbet ettim. Sürekli öptüm. Onlar bizi kokumuzdan tanıolar göz perdeleri daha açılmadı. Melek olarak dünyaya geliolar düşünsene birden karşılarında bizi görüolar korkarlarBunu görünce içim rahatladı. Yüzüne bakarak konuşmak en önemlisi diyorlar ama mesela bugün hep kucaktaydi hiç yüzüne bakıp konuşamadım derin uykuya on dk önce daldı şimdi bugün boşa mı gitti diye içim içimi yiyor. Havalar güzel olsa çıksak dolassak dışarlarda.
Ev hanımı kimliğini küçümsemek için demiyorum on yıldır hep çalışıyorum oglandan beri hiç dışarı çıkamadigim hafta oldu. Kapalı avm için rahat etmiyor dışarda aman soğuk geldi yel girmesin kafası evden başka hiç bir yerde rahat etmiyorumama dışardaki hayatı da özlemeye başladım
![]()