2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhabalar kızlar eylül sonu ekim başı gibi benimde karışık 18 ocakta öğrendim gebeliğimi bat 15 ocakti. Bi hafta sonrasına çağırdı dr bnm hesaba göre 5+4 idik ama ultrason 4+4 çıktı geç dollenme olabilir dendi keseyi gördük. Bugün yine kontrol vardı 5+4 çıktı (6+3 olması gerekiyor yine bana göre ) kese büyümüş ama bebeği göremedik yolk sac falan oluşmuş dedi. Bence doktorlarinizin uzun aralıklı tarihler vermesi güzel beni haftalık çağırıyor oda stres oluyorum vede değerlere hiç takılmayın çünkü benim değerime hiç bakılmadi bı 18 ocak oda 138.50 bhcg birde 20 ocak kendim meraktan sağlık ocağında baktırdım oda 622.20 gibi biseydi

Yok canım doktor izinde hem izinde olmasa bile 12 gün sonraya randevu veriyorlarmis bende merak içindeyim hemen hemen aynı kan değerimiz hayirlisi seninde hayırlı olsun
sağol canım,beklemekten başka çare yok en iyisi

Peki kızlar beta hcg normal mi 5+1 Ken 210 cıktı herkez daha fazla değerler yazmıs bu hafta için moralim bozuldu
Gayet normal tabi her bünye farklı ve herkesin yumurtlaması ve döllenme uzunluğu aynı deil,değerler güzel artmış bence hayırlı olsun
hoşgeldin hayırlı olsun canım,geç döllenme olabilir tabi zamanla çocuk haftasınada gelebilir,takvime göre bizim hesabımız her zaman tutmuyor

2 gün gecikti idrarda çıktı,pazartesi Dr gidicem:)
hayırlı olsun canım inş bhcgde de artışları görürsün

Arladaslar tup bebek topiginden buraya transfer oldum. 17 ocakta tup bebek transferi yapildi 2 embriyo. 11. Gun 621 ve 13. Gun 1550 cikti beta hcg degerlerim. Simdi 16. Gundeyim transfer sonrasi ve 5 gun sonra kese icin gidecegim nasipse. Gece mide bulantisi ile kalkip kustum malesef ve bayagi uzun surdu. En cok dis gebelikten korkuyorum... Bulantinin bu kadar erken baslamasi normal mi? Benim durumumda olan var mi?

Peki kızlar beta hcg normal mi 5+1 Ken 210 cıktı herkez daha fazla değerler yazmıs bu hafta için moralim bozuldu
Canım benimde düşük ama gec döllenme bizimki sağlıklı ilerlilosa sıkıntı yok yani katnarak ilerlemesi önemli o yüzden korkma ama 3 günde bir acile gidip beta değerine baktır ben öyle yapıyorum

Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin her bünye farklı ve senin iki embriyo olduğu için olabilir canım korkma rabbim sağlıklı ğüzel bi gebelik nasip etsin ben böyle zorlu hamile kalınlara çok dua ediyorum

Canım hayırlı olsun,olabilir bulantı ya da üşütmüş falan olabilir misin,Allahın izniyle keseyi görürsün iyi düşün iyi olsun

Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım

Merhaba arkadaşlar,
Bat 4 gün geçti. Bu sabah test yaptım silik çizgi bile çıkmadı. 26 günde 1 adet gören biriyim. Yani bu durumda erken yumurtluyor oluyorum sanırım o yüzden geç döllenme gibi bir ihtimal olmaz heralde değil mi?
5 senedir çocuk istiyoruz baya bir heyecanlanmıştık. Bu sonuca rağmen hamilelik olma olasılığı pek yoktur değil mi?

Merhaba
Olabilir neden olmasın. Biraz daha bekle yinele istersen. Allah hayırlısını nasip etsin

Ovulasyonla gebeliğe bakıldığını ilk defa duyuyorum. Bi şey diyemicem canım

Hayırlı olsun canım bende 15 Ocak ' ta transfer oldum 13. Gün 959 15. Gün 2700 çıktı bende bulantı yok senin benim değerlerimizde kimyasal gebelik olur mu? Aklıma şüphe düştü doktor randevum 12 Şubat'ta

Canm degerler cok yuksek oldugu icin kimyasal olmaz yogun kanama olmadigi muddetce panik yapma. Onceki hamileligim kimyasaldi degerler artiyordu ama cok dusuktu 90 en son 300 u gordum transferden 17 gun sonra dusun yani sonra da yogun kanama ve dusuk. ben dis gebeliktwn cok korkuyorum. Onu da keseden sonra ogrenecegz artik.

Merhaba vera,
2016 ekim ayinda bat günümde ovulasyon testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu.
Tabi sonra eşim gebelik testi alıp gelmişti ve yine çift çizgi çıkmıştı :)
Bence hamilesin

Bir de bana 7 subatta randevu verdi doktor kese icin. Senin tar8hin bayagi uzakmis acaba hem de kalp atisi mi bakacak 12 sinde

Tesellur edoyorum canim. Zorlu gececek gibi geliyor bana da. Hem oncesi zordu hem de hamilelik zor olacak. Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin de

Bir de bana 7 subatta randevu verdi doktor kese icin. Senin tar8hin bayagi uzakmis acaba hem de kalp atisi mi bakacak 12 sinde
Merkezde doktorun tedavi şekli heralde 2. Testten sonra iki kat artış olduğunu gördükten sonra 12 gun sonraya randevu verdiler. İkisine birden bakabilir. Hiç belirtide yok sabırsızlıkla bekliyorum.

Anladım canım ikisi arası farkı bilmiyordum inşallah sıkıntıtısız şekilde atlatırız.

Herkese merhaba, adetime 3 gün kala beta hcg değerim 15 çıkmıştı, düşük olduğu için dua edip bekliyoruz şu anda, inşallah devam ederse tahmini doğum tarihi 14 Ekim haftası olacak, benzer durum yaşayanınız oldu mu acaba? Herkesin Allah yardımcısı olsun, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…