Hicbir belirti olmadi aslında :) belirdide aramayin adetle cok benzer seyler benim satımdan emin degildim 2 gun cok cok az geldi acaba az geleni mi cok gelenimi sayicam derken ebe bi arkadasim var ona sordum oda az gelenden say dedi baktim 3 gun gunum gecmis oluyor o zaman bide ben ilk gebeligim 2.5 senede oldu asilamaydi hic umudum yoktu testte cikti once sonra kan verdim halen inanimiyorum zaten :) sifre şu hic kafana takmicaksin :)O zaman kilit soruları sorayım :) ne gibi belirtiler oldu ,kaç gün varken tahlil yaptınız inşallah sağlıkla kucağınıza alın :)
Hicbir belirti olmadi aslında :) belirdide aramayin adetle cok benzer seyler benim satımdan emin degildim 2 gun cok cok az geldi acaba az geleni mi cok gelenimi sayicam derken ebe bi arkadasim var ona sordum oda az gelenden say dedi baktim 3 gun gunum gecmis oluyor o zaman bide ben ilk gebeligim 2.5 senede oldu asilamaydi hic umudum yoktu testte cikti once sonra kan verdim halen inanimiyorum zaten :) sifre şu hic kafana takmicaksin :)
Bende sabredebilirsem biraz daha geç gideyim diyorum doktora kalpte duyarım belki ya da önce kese için gitsem miSagol cnm 5000 olursa karindan gozukuyor diye hatirliyorum ama vajinal baktirmadiysaniz gune karindan cikar bende diyordum sabredicem direk kalp atislarini duymaya giderim diye ama sabir edemicem heralde
olsun canım sağlıkla katlanır değeri inşallahCanım benim geç döllenme galiba bugun kan verdim 340 çıktı
merhaba canım ben şimdilik vajinal baktırmadım kendi doktoruma bi gideyim istedim ama az daha ertelesem mi dedim,Allah bağışlasın canım btchg kaçtıMerhaba, ben de 4+5 gunluk hamileyim. Carsamba gunu doktora gittim, vajinal ultrasonda kese gorundu. Iki hafta sonra kalp atisi icin gidecegim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tesekkur ederim, seninkini de bagislasinBende sabredebilirsem biraz daha geç gideyim diyorum doktora kalpte duyarım belki ya da önce kese için gitsem mine yapsam şaştım
olsun canım sağlıkla katlanır değeri inşallah
merhaba canım ben şimdilik vajinal baktırmadım kendi doktoruma bi gideyim istedim ama az daha ertelesem mi dedim,Allah bağışlasın canım btchg kaçtı
Bizim hemen hemen ayni demek ki. Crs da benim 2000 küsürdü. 10 gün sonra gel dedi :)Tesekkur ederim, seninkini de bagislasin
Sali gunu 2330 cikti
Benim tahmini dogum tarihi 7 ekim. Benden 4 gun ondesinBizim hemen hemen ayni demek ki. Crs da benim 2000 küsürdü. 10 gün sonra gel dedi :)
Benim tahmini dogum tarihi 7 ekim. Benden 4 gun ondesin
Benim doktorum sezeryandan 2yıl sonra risk yoksa normal yaptırıyo 5yıl olacak benim arası normal istiyorum inşallah,sezeryan olursa eylülde olur heralde,tahmini tarih 5ekim yazı hesaplayıcılardaİlki sezaryendi benim. Sanırım ikinciyi erken alıyorlarmış. Bakalım kısmet. Önce kimin doğuracağı belli olmuyor :)
Hsyırlı olsun canım,kese görmediniz di mi,benimde pztesi 906ydı bugün gözükmedi keseBenim pazartesi 959 çıkmiştı çarşamba günü değerim 2700 lerde çıktı 12 gün sonraya randevu verdi beklmesi zor gerçekten
Beta hcg baktırdın mı? Bende dayanamadım ilk kontrole gittim. Keseye alttan gördü sadece. Bekletebiliyorsan bekle derim. En azından 7 haftalık olsun. Kalbini duyarsın. Ama benim gibi dayanamazsan git :)Kızlar birşey soracağım. Şimdi sizce ben doktora gitmelimiyim devlet hastanesinde randevuyu 14 subatta verdiler. Eşim yarın özele gidelim kese falan bakılıyormuş deid o da netten araştırmış kafası karışmış Sizce beklemelimiyim 14 ünü. Bir de şimdi gidersem alttan mı bakarlar ve bunun Bir zararı var mıdır. Su an 5+4 üm. Bana akıl verin lütfen
Yok canım doktor izinde hem izinde olmasa bile 12 gün sonraya randevu veriyorlarmis bende merak içindeyim hemen hemen aynı kan değerimizHsyırlı olsun canım,kese görmediniz di mi,benimde pztesi 906ydı bugün gözükmedi kese
Kızlar birşey soracağım. Şimdi sizce ben doktora gitmelimiyim devlet hastanesinde randevuyu 14 subatta verdiler. Eşim yarın özele gidelim kese falan bakılıyormuş deid o da netten araştırmış kafası karışmış Sizce beklemelimiyim 14 ünü. Bir de şimdi gidersem alttan mı bakarlar ve bunun Bir zararı var mıdır. Su an 5+4 üm. Bana akıl verin lütfen
Peki kızlar beta hcg normal mi 5+1 Ken 210 cıktı herkez daha fazla değerler yazmıs bu hafta için moralim bozuldu
Regle 2 \3 gun kala 6.31 2 gun sonra 26 cıktı sonra 6 gun sonra 210 cıktı