Anladım vajinal muayne yaptırdın mı benim benimkiler vajinal görünüyordu ama karından tek dihemen ilk gun(5+0) gorduk cok sukur keseyi canim ama tek kese var. İkinci gidisimde(6+0) de tek keseyi gordum. Ama bebegimi goremedim hala. Tek yumurta ikiziyse bilemiyorum tabi
Kuzum nasıl oluyor sürekli kusuyor musunbiz 6.haftadayiz ama bencegerci benim 4te basladi az az ama 5te biraz daha artti, 6ya girdigimden beri perisanim.
Kuzum nasıl oluyor sürekli kusuyor musun
Ben bugun iyiyim hergün farklı mı oluyor sende de?
Anladım vajinal muayne yaptırdın mı benim benimkiler vajinal görünüyordu ama karından tek di
Bulantım hiç olmadı. Bu garip igrenç mide ağrısını 9 ay cektim. Ondan korkuyorumAllah onunda kolayligini verir insallah canim sabret. Senin ilk hamileliginde ne kadar surdu bulantin?
Ben de hep öyle düşünüyorum canım ama sorun yoktur herhalde ya. İlk defa bu sabah kokulardan rahatsız olup çok öğürdüm istifra etcem sandım ama sonra biraz bi şeyler yiyince geçtikızlar bende öyle aşırı bulantı yok. kusma hiç olmadı. yazdıklarınıza bakınca bende mi bi anormallik var acaba
Bulantım hiç olmadı. Bu garip igrenç mide ağrısını 9 ay cektim. Ondan korkuyorum
kızlar bende öyle aşırı bulantı yok. kusma hiç olmadı. yazdıklarınıza bakınca bende mi bi anormallik var acaba
Oluyor malesef. Öbür hamileliğim gibi olmaz inşallah diye dua ediyorum.Kızlar sizde erken başlamış ya 5.haftada çok başlamıyor aslında kusma oluyor mu ?
Katılıyorum sana sabah zorla kalktım ayağa. Eşim ile ikimizken ben zaten yiyemiyordum idare ediyordum şimdi ilgi bekleyen bir çocuk zor oluyorÇocuklu hamile kalmak çok zormuş valla ya. Kızımda ne güzel paso uyuyordum
Bilemiyorum canım. Allah kolaylık versin hepimizeah canim napicaz biz yaaaa
Ya aloeevera senin doktor sanirm bazi testler istemiş benim doktor keseyi gordu kalp atisini duyduk ama hicbir test istemedi bugun de sordum kan testi vs yaptirilmayacak mi diye cevap bile vermedi. Hangi testleri istedi sendn bi daha paylasir misin?Çoklu alıntıyı ben de pek yapamıyorum, yapınca ortalık biraz karışıyo :)
Keşkee :))
Ben de hep öyle düşünüyorum canım ama sorun yoktur herhalde ya. İlk defa bu sabah kokulardan rahatsız olup çok öğürdüm istifra etcem sandım ama sonra biraz bi şeyler yiyince geçti
benimde dogum 8 ekim gosteriyor canim, ayniyiz. Cok sanslisin, tadini cikar valla. Ye yiyebildigin kadar. Oyle ozledim ki, ruyamda bir seyler yiyiyorum resmen.
Evet kuzum karından tek göründü sonra karından çift göründü sonra tekrar karından tek göründü çok karmaşık ama öyle :)nasil yaniiiii, karindan bakinca tek kese mi gozukuyordu?
vajinal bakarsak goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da dedi doktor ama ben istemedim, biraz daha bekleyeyim dedim.
Paylaşayım canım. Ben de dün sağlık ocağında yaptırdım sonuçlar yarına çıkarmış. Bu arada maşallah kalp atışını da duymuşsun canım darısı başımızaYa aloeevera senin doktor sanirm bazi testler istemiş benim doktor keseyi gordu kalp atisini duyduk ama hicbir test istemedi bugun de sordum kan testi vs yaptirilmayacak mi diye cevap bile vermedi. Hangi testleri istedi sendn bi daha paylasir misin?
Tahliller bunlar tatlımYa aloeevera senin doktor sanirm bazi testler istemiş benim doktor keseyi gordu kalp atisini duyduk ama hicbir test istemedi bugun de sordum kan testi vs yaptirilmayacak mi diye cevap bile vermedi. Hangi testleri istedi sendn bi daha paylasir misin?
Şanslı gruptayız herhalde canım öyle düşünüyorum benKOKU HASSASİYETİ EPEYDİR VAR AMA BULANTI KUSMA YOK ŞU AN ÇOK ŞÜKÜR
Hmm tamam baska bir doktora geceyim artik benTahliller bunlar tatlım