2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
hemen ilk gun(5+0) gorduk cok sukur keseyi canim ama tek kese var. İkinci gidisimde(6+0) de tek keseyi gordum. Ama bebegimi goremedim hala. Tek yumurta ikiziyse bilemiyorum tabi
Anladım vajinal muayne yaptırdın mı benim benimkiler vajinal görünüyordu ama karından tek di

kızlar bende öyle aşırı bulantı yok. kusma hiç olmadı. yazdıklarınıza bakınca bende mi bi anormallik var acaba
Ben de hep öyle düşünüyorum canım ama sorun yoktur herhalde ya. İlk defa bu sabah kokulardan rahatsız olup çok öğürdüm istifra etcem sandım ama sonra biraz bi şeyler yiyince geçti

Çoklu alıntıyı ben de pek yapamıyorum, yapınca ortalık biraz karışıyo :)
Keşkee :))
Ya aloeevera senin doktor sanirm bazi testler istemiş benim doktor keseyi gordu kalp atisini duyduk ama hicbir test istemedi bugun de sordum kan testi vs yaptirilmayacak mi diye cevap bile vermedi. Hangi testleri istedi sendn bi daha paylasir misin?

nasil yaniiiii, karindan bakinca tek kese mi gozukuyordu?
vajinal bakarsak goruruz muhtemelen bebegi de kalp atisini da dedi doktor ama ben istemedim, biraz daha bekleyeyim dedim.
Evet kuzum karından tek göründü sonra karından çift göründü sonra tekrar karından tek göründü çok karmaşık ama öyle :)

Paylaşayım canım. Ben de dün sağlık ocağında yaptırdım sonuçlar yarına çıkarmış. Bu arada maşallah kalp atışını da duymuşsun canım darısı başımıza

Tahliller bunlar tatlım

Eklentiler

• 20190212_141901-1.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…