2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

cok tesekkurler canimmmm ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

bulantim daha once basladi benim(4.haftada ara ara).

istahsizlik, tiksinme, kusma daha sonra oldu. (5.haftada az az basladi, 6.haftada hat safhada su an)

Kızlar Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra en çok neye dikkat etmeye başladınız ?
Ben çok fazla kahve içiyordum mesela muhtemelen hamileyken de içmişim. Artık içmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ????
Süt.su.meyve.abur cubur yememeye hazır meyve suyu kola tarzı şeyler icmemeye çayı kahveyi pek sevmedigimden eksikliğini aramıyorum.Canim bundan sonrada haftada bir balık kırmızı et kuru bakliyat yemeğe dikkat edicem ilk bebegimde bunlara çok dikkat emistim bunda da öyle yapicam allah nasip ederse.

Benim aniden oldu...
Arkadaşa oturmaya gitmiştik
Çocuğunun cips paketi açmasıyla kusmam bir oldu
Şok oldum halbu ki bulantım da yoktu

A AloeeVeraa florürsüz olan dişmacunlarını araştırabilirsin roc ve eczanede satılan çeşitli markalar var ben Gratislerde satılan Splati tercih ettim. Şampuan tresan paraben alkol SSL olmayan bir şampuan 2. otacı bitkisel yves rocher ürünleride aynı ama ekonomik olsun dersen bebek şampuanlarıda aynı saflıkta unibaby gibi

Çok teşekkür ederim canım diş macunu splat almayı düşünüyodum zaten. Şampuan araştırmamıştım hiç, onlara bakıp alıcam

Sekercim hafif yemek, cok ac kalmamak, arada tuzlu leblebi çubuk kraker bir iki tane atarak açlığı bastirmak, soda icmek, cok kokan yerlerde ağzından nefes almak hep bunlar bulantiyi kusmayi bastiriyor.
Ama cikartiyorsan arada bir yaninda bir torba, bir de bos kahve kutusu tasi. Arabada orda burda geldiginde çok lazim oluyor.
Ahh ahh.. cok severim portakal kokusunu, ama hamileyken cok bulandirdi beni. is yerinde bir arkadaşım her gün yiyordu. Her gun ayni saatte ben de çıkariyordum

Ahhaha bu sefer ben esimden once ablama soylemis oldum
Uzun süre gormeyecektim. Ugurlamaya giderken öğrendim. Daha sonra telefonda soylemek de istemedim. Oyle denk geldi.

Ama ben de esine katılıyorum. Hem bitak sevinsin insanlar, hem de en kotu ihtimal diyelim ki allah korusun bebegi kaybettin. O zaman yanlizlik kadar kotusu yok. Ailenin yaninda olmasi pahabicilmez bir sey.

Sen saap yine de bence. Kahve sigara zaten hamileligin sonlanmasina neden olmuyor, bebek de kalici hastalik birakiyor. Sigara ozellikle hem emzirirken hem de gebeyken cok zararli. Kanser hucrelerini fazlalastiriyor ve dusunsene bebegin her saniye hucre sayisi defalarca kat artıyor. Bi kanser hucresi milyonlarca hucreye donusuyor.

Ay aman şekerim. Daha 30 hafta var. Ilk 4 ay kg almaya gerek bile yokmuş. Aahhh su havalar duzelsede azcik yuruyus yapsak

anladım cnm ben o ilacı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. benimde 50 mg. hamilelik sebebiyle yükseliyor galiba cnm ya. öncesinde benim 1.6 filan çıkardı.

evet cnm kese göründü normal ultrasonla. vajinal muayene yapmadı bana. günüm 4 gün geçtiğinde beta 821 çıktı.

Hiiiic suphen olmasin ki bulantin gecincd bayila bayila yiyorsun ilk gebeligimde tecrube ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…