- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 34
Hayırlı günler canım, güzel haberler aldığımız bi gün olsun ❤Hayırlı günler herkese kızlar musmutlu günler olsun hepimize.
Kaç çıktı değerin ?ah canim yaaa Allah yardimcimiz olsun.
Bende o kadar saskinim ki bu kadar bulanti yasamama. Dogumlar anneye benzer derler, benim annem dogru duzgun bulanti bile yasamamis. Yoksa evlatlik miyim bentovbe tovbe
Doktor bana dedi degerin cok yuksek, cok normal bu kadar bulanti ve kusma yasaman dedi.
Peki degerim oyleyse ben niye bebegimi goremedim o zaman?
Ay evet igrenç bş şey ya offfffBugün itibari ile 7ye girdim hala bulantım Yok ama bu mide ağrısı bulantıyı döver bence
Keşke bende söylemeseydim.. maşallah her gören anlıyorBende bulantı yok ama oglumdada olmadı ama ete karşı duyarlılığım vardı midem bulanmasada hiç yemek istemezdim şimdide sanki o başladı gibi 7.haftadayiz şuan.
Oğlum hareketli olduğu için ona dikkat ediyorum bende ani hareketlerden uzak durmaya çalışıyorum şimdilik adaptasyon sürecindeyiz hepimiz benim evde pek iyi değil ailemde burda degil yardıma gelecek kimse yok ve kimseye söylemedim daha ben biraz daha büyüsün diye bekliyorum bilmiyirum nezaman soylerim.
Bende de var ama kusma yok. Her koku hemen hemen rahatsız ediyor. Sadece peynir yeşil elma ekmek yiyebiliyorum. 1 kilo vermişimKızlar koku duyarlılığınınız nasıl ?
Sanki benim burnum önceki hayatımda yoktu da şimdi var gibi..
Nasıl bir koku almak yarabbim, tarifi yok
Taaa ötede açılan cips paketinden kusmak nedir.
Şu hamilelik gerçekten enterasan bir durum.
Evet peynir bana da iyi geliyor...Bende de var ama kusma yok. Her koku hemen hemen rahatsız ediyor. Sadece peynir yeşil elma ekmek yiyebiliyorum. 1 kilo vermişim
Benim birde kızım var ona yemek hazırlamak zorundayım. Tiksine tiksine hazırlıyorumEvet peynir bana da iyi geliyor...
Acaba bu tiksindiriniz şeyleri ilerde yiyebilecek miyiz ?
Mantıklar börekler kekler bayılırım.
Gel gör ki görmeye bile tahammül edemiyorum.
Hele kiii yeri yemeği, yemekhanenin kokusu Allahım dayanamıyorum
Aynı durumdayım benim de başladı iştahsızlık ve bulantımesajini agzim acik okudum azracim, masallah valla. ben mumkun degil agzima lokma atamiyorum iki gundur, daha oncesinde de inanilmaz istahsizlik basladi.
Kaç çıktı değerin ?
Bence değerle alakalı değildir çünkü benim daha 4.haftada 10.000çıktı iki kese olduğu için ama o zaman bile bulantım yoktu
Aynı durumdayım benim de başladı iştahsızlık ve bulantı
Kızlar sizde erken başlamış ya 5.haftada çok başlamıyor aslında kusma oluyor mu ?Aynı durumdayım benim de başladı iştahsızlık ve bulantı
Kuzum ikiz olabilir mi benim öyle ikiz oldu çünkü :)valla canim doktor oyle soyledi, degerle bulantiyi dogru orantili olarak anlatti.
tam 5+0da 10bini gecikti benimde. Doktor cok sasirdi hatta.
İnsallah bos gebelik degildir. Amin.
Benim birde kızım var ona yemek hazırlamak zorundayım. Tiksine tiksine hazırlıyorumbulaşık da yıkamak istemiyorum sünger midemi bulandırıyor. İki dk Sudan geçirip makinaya atıyorum (
Ahh sünger :)Benim birde kızım var ona yemek hazırlamak zorundayım. Tiksine tiksine hazırlıyorumbulaşık da yıkamak istemiyorum sünger midemi bulandırıyor. İki dk Sudan geçirip makinaya atıyorum (
Kuzum ikiz olabilir mi benim öyle ikiz oldu çünkü :)
Sonra tabi bi tanesini kayboldu (kaybolan ikiz sendromu)
Kese göründü mü senin belki ikizdir
Kızlar sizde erken başlamış ya 5.haftada çok başlamıyor aslında kusma oluyor mu ?
Çocuklu hamile kalmak çok zormuş valla ya. Kızımda ne güzel paso uyuyordumAllah kolaylik versin canim. Kendime bakamiyorum ben, bir de evde cocugum olsa..İnsallah en kisa surede atlatiriz bu zorlu sureci, sonra cok rahat gecer hamileligimiz.
Çocuklu hamile kalmak çok zormuş valla ya. Kızımda ne güzel paso uyuyordum