2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın umarımgeçiyor canım bulantı baş dönmesi 3aydan sonra
Biri beni tarif etmiş :) bugun iş yerinde 5dk mola verince uyuyakalmışım
hayırlı olsun canım hoşgeldin,sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallahbende uyuyorum neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri zaten seviyordum uykuyu diğer hamileliklerimde de hep uyudum

Merhaba canım,bebekler sürpriz yapmayı severevet değer düşük ama önemli olan artarak devam etmesi hakkınızda hayırlısı olsun
Kizlar bel agrisi yasayanlariniz var mi?,
ağrımaz olur mu azcık ayakta durdum mu ağrıyor

kız 1kilo mu yine iyi beni hiç sorma o zaman,yemeyince midem kazınıyor sadece sabahları yiyemiyorum ama sınrası doymuyorum bende dikkat etmeye başladım bıgün itibariyle

Günaydın canım,geçecek kuzum herkes farklı yaşıyor ilk ayları bebekler sağlıklı olsun yeter ki bazı şeylere katlanıcaz,az bişeyler yemeye çalış canımdirencin düşer,bebeği merak etme onun keyfi yerindedir
merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun öncelikle değerin artar canım inş daha gebeliğinin ilk zamanları değişiyor her hamilelik bir deil,güzel haberler gelecek senden de bekliyoruz

Dün gittim doktora 5+3 keseyi ulturasonda gördü fakat kese etrafında kanama alanı vardı o yüzden progestan tedavisi verdi bide leke görürsem kullanayım diye iğne verdi düşük riski bulunuyor
kesen görülmüş gözünaydın canım,inş leke falan görmezsin,Allah göstermesin bolca dinlenme zamanın

Kızlar Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra en çok neye dikkat etmeye başladınız ?
Ben çok fazla kahve içiyordum mesela muhtemelen hamileyken de içmişim. Artık içmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ????
süt içmeye çalışıyorum,az da olsa yoğurt sebze tüketmeye çalışıyorum,balığı çok severdim malesef şimdi tiksindim yiyemiyorumtürk kahvesi azalttım çayı azalttım ve çok açık içiyorum,aburcuburu da kestim mi iyi olacak

Eşim annesine dedi hemen . Bende doktora gittikten sonra söyledim aileme. Bende 1.dereceler biliyor yemek yapamıyacak durumdaysan söyle bence. İlkinde öyleydim kv'em yaptı yolladı yemeklerimi hep. En azından pişirirken ki bulantı olmuyor. Bir de mideni rahatsız etmeyen şeyleri bul. Üç ay sadece ekşi elma ve mandalina dan midem bulanmıyordu ikisini yiyerek ayakta kalmaya çalışıyordum

ne de mantikli aciklamis, sen de ne guzel yazdin bize. ♡♡♡ Bilgi paylasildikca guzel. Cok tesekkurler canim.
Ne demek canım ya bildiğim bi şey olursa elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. Burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz

tavsiyen cok iyiymis canim, bulmaya calisacagim insallah cubuk kraker haricinde bi sey :) aynen yemek yapamiyorum su an soylesem iyi olacak anlasilan

Günaydın kızlar...
Güzel haberlerle dolu bir gün olsun...
Bu gün SEVGİ günü, hepimizin gününü kutlarım
Ah canım ince bi düşünce çok teşekkürler hepimizin sevgi günü kutlu olsun, sadece sevgililerin günü değil ya bugün :)

Kızlar Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra en çok neye dikkat etmeye başladınız ?
Ben çok fazla kahve içiyordum mesela muhtemelen hamileyken de içmişim. Artık içmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ????

Bende oğlumu kucağa almamaya çalışıyorum ama arada mecbur kalabiliyorum. Bide kahve yeşil çayı azalttım. Maydonoz da tüketmiyorum

Canım ben öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim çay sabahları bazen 1 bardak açık içiyorum ( aslında günde 4-5 bardak içerdim eskiden )
Çikolata bağımlısı olmama rağmen yine hiç yemedim
Et, tavuk vs yapamam dokunamam onlaraama et tavuk yemeye başladım
Hergün rutin 1 avuç kuruyemiş (badem kaju ceviz Antep fıstığı fındık)
Süt
Yumurta
Madensuyu
Kivi mandalina muz elma (nedense sadece bunlaeı yiyorum)
Sabahları portakal suyu sıktırıyorum eşime
Günde 2-3 porsiyon yoğurt
Ekmek de yine hamile kaldığından beri hiç yemedim

Bunların dışındaekstra bişey yemiyorum 2 günde bir brokoli ve karnabaharı haşlayıp yiyorum etin yanına

Şimdilik bunlar :)

mesajini agzim acik okudum azracim, masallah valla. ben mumkun degil agzima lokma atamiyorum iki gundur, daha oncesinde de inanilmaz istahsizlik basladi.

mesajini agzim acik okudum azracim, masallah valla. ben mumkun degil agzima lokma atamiyorum iki gundur, daha oncesinde de inanilmaz istahsizlik basladi.
Canım senin bulantıların erken başladı o yüzden yiyemedin.

Benim bulantım başlayalı 2 gün oldu maden suyu ve süt hariç yedim (yediklerimi kusuyorum o ayrı )
Ne hikmetse bugun bulantım Yok sabah olmadı çünkü
Sabah 6.30 da kalkıp çubuk yedim komidinin üstüne bırakmıştım.(dün bi makalede öyle okumuştum)
Saat 7:00 a kadar uyudum uyandığımda toktum işe geçtim
Tok karınla midem bulanmadı şükür
Ama her an olacajmış gibi tuhaf his hala devam editor fakatkusma olmadı.. hamile kaldıktan sonra kilo bile vermişim 52 idim bu sabah 50.500 olmuşum sonumuz hayır ola :)

ah canim yaaa Allah yardimcimiz olsun.
Bende o kadar saskinim ki bu kadar bulanti yasamama. Dogumlar anneye benzer derler, benim annem dogru duzgun bulanti bile yasamamis. Yoksa evlatlik miyim ben tovbe tovbe
Doktor bana dedi degerin cok yuksek, cok normal bu kadar bulanti ve kusma yasaman dedi.
Peki degerim oyleyse ben niye bebegimi goremedim o zaman?

Kaç günde bir adet oluyorsun canım 4-5 gün nasıl gecikti daha bir olmamış erken oluyo döngün sanırım ama önemli olan değerlerinin yükselmesi imkanın varsa daha sonra kan testini tekrar et hayırlı olsun bebeğin.

Değerin 2 güne 2 katı artış gösteriyosa sorun yoktur canım benimde adet geçtikten 14 gün sonra 51 değer çıktı olmaz olmaz demeyin.

Dün gittim doktora 5+3 keseyi ulturasonda gördü fakat kese etrafında kanama alanı vardı o yüzden progestan tedavisi verdi bide leke görürsem kullanayım diye iğne verdi düşük riski bulunuyor
Bendede düşük riski var canım ama iğneyi bulamiyoruz biz kalmamis depolarda sen nerede oturuyosun bulursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…