Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün kesin bir şekilde öğrendim hamile olduğumu :) beta hormonu 1114,8 çıktı. Cuma günü doktora gideceğim eskişehir ümit hastanesi talat beye. Herkes çok memnun inşallah ben de memnun kalırım. Benim şu an yanlarım ve belim ağrıyor bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. Mide bulantım ve baş dönmem var bir de. İnşallah geçicidir bunlar.
Merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın umarım
geçiyor canım bulantı baş dönmesi 3aydan sonra
Biri beni tarif etmiş :) bugun iş yerinde 5dk mola verince uyuyakalmışım
hayırlı olsun canım hoşgeldin,sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah
bende uyuyorum neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri zaten seviyordum uykuyu diğer hamileliklerimde de hep uyudum
Merhaba arkadaşlar, aynı iletiyi başka konuda da yazdım ama sizlere de yazıp fikir almak istedim.
1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, hatta daha önce konular da açmıştım yaz başında ama daha sonra hamile kalamayınca aklıma çok takmaya başladım ve foruma girmeme kararı aldım. o yüzden 8-9 aydır yoktum buralarda. Ama çalışmalarımız devam etti tabi. Eşim ise eylül sonunda bedelli askerliğe gidecek, o yüzden tam şuan ocak sonu şubat başı dönemde hamile kalsam, doğumu askerdeyken olacaktı o yüzden bu ay dikkat etmiştik olmasın diye ama, sanırım hamile kaldım :) Son adet tarihim 16 ocak, ctesi kan testi yaptırdım 3 çıktı, dün yani salı günü yeniden yaptırdım 17 çıktı. 2 kez idrar testi yaptım hafif silik çıktı. Adetim ise 4-5 gün gecikti.
Sizce durumlar nedir. Değerler hakkında yorum yapar mısınız, doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum, kimyasal veya dış gebelik olsa, 3 günde değer 3 den 17 ye çıkar mı. Of kafamda deli sorular :)
Merhaba canım,bebekler sürpriz yapmayı sever
evet değer düşük ama önemli olan artarak devam etmesi hakkınızda hayırlısı olsun
Kizlar bel agrisi yasayanlariniz var mi?,
ağrımaz olur mu azcık ayakta durdum mu ağrıyor
Yaa nolacak bu istahin sonu! 2 jafrada hemen 1 kg almışım
surekli yemek dusunuyorum ya.. kızlar siz de boyle misiniz?
Bugun ac yatiyorum resmen. Karnim gurul gurul. Ama azaltacagim yemegi. Yoksa basa cikmayacagim. Daha 35 hafta var.. dile kolay!
kız 1kilo mu yine iyi
beni hiç sorma o zaman,yemeyince midem kazınıyor sadece sabahları yiyemiyorum ama sınrası doymuyorum bende dikkat etmeye başladım bıgün itibariyle
Gunaydin kizlar.
İstahi acik olanlar, belirtisi olmayanlar vb cok sanslisiniz. Masallah deyin kendinize. Ve tadini cikarin.
Bende istahi birak tiksinme basladi ve bulantilarim yuzunden dogru duzgun bir sey yiyemiyorum, cubuk krakerle yasiyorum.
Ah bir de en onemlisi iki sabahtir istifra basladi duzenli sekilde
daha oncesinde de oluyordu arada ama aksam falan...
Allah yardimcimiz olsun, hayirlisiyla ve kolaylikla atlatalim bu aylari insallah
Günaydın canım,geçecek kuzum herkes farklı yaşıyor ilk ayları bebekler sağlıklı olsun yeter ki bazı şeylere katlanıcaz,az bişeyler yemeye çalış canımdirencin düşer,bebeği merak etme onun keyfi yerindedir
Günaydın herkese, benim de cuma pozitifti teste. Kan tahlili yaptırmayacağım dedim ama kuyruk sokumundaki şidetli ağrı nedeniyle mecbur doktora gittim. Hcg 99 çıktı kese de görülmedi.4+3 düm dün. Eşim de işten çıkarıldı. herşey üst üste geldi. bakıyorum da 4+3 lerde genelde hcg ler 150 ve üzeri oluyor. işte bu nedenle hiç kan tahlili yaprımak istemiyordum. şimdi deli sorular var mı yok molacak mı. bir yandan eşimin işsizliği. allah hayırlı ne ise onu versin diyorum. hm çok istedik 2nci çocuğu ama işsiz olunca da korku oluştu. ama yeterki sağlıklı hayrılı olsun bir şekilde bakılır diyorum içimden. Ne kötü birşeymiş keseyi görememk ya da değerin düşük çıkması. ilkinde hiç yaşamamıştım bunları. direk kese görünmüştü. gelişmelerden haberdar ederim.
merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun öncelikle değerin artar canım inş daha gebeliğinin ilk zamanları değişiyor her hamilelik bir deil,güzel haberler gelecek senden de bekliyoruz
Dün gittim doktora 5+3 keseyi ulturasonda gördü fakat kese etrafında kanama alanı vardı o yüzden progestan tedavisi verdi bide leke görürsem kullanayım diye iğne verdi düşük riski bulunuyor
kesen görülmüş gözünaydın canım,inş leke falan görmezsin,Allah göstermesin bolca dinlenme zamanın
Kızlar Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra en çok neye dikkat etmeye başladınız ?
Ben çok fazla kahve içiyordum mesela muhtemelen hamileyken de içmişim. Artık içmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ????
süt içmeye çalışıyorum,az da olsa yoğurt sebze tüketmeye çalışıyorum,balığı çok severdim malesef şimdi tiksindim yiyemiyorum
türk kahvesi azalttım çayı azalttım ve çok açık içiyorum,aburcuburu da kestim mi iyi olacak