2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnşallah duyarım canım hiç zaman geçmiyo aklım hep bebişte sen ne zaman gidiyosun kontrole canım
Tabi aklın bebişte olacak annesi, iyi düşün inşallah duyarız hep beraber benim haftaya randevum 6+6 olunca

4+4 de iken iki hafta sonra gel dediler ama garanti olsun diye iki haftadan bir kaç gün sonraya randevu aldım, inşallah duyarız biz de ilk gitmem de, yoksa iki de bir ultrasona bebeğimi maruz bırakmak istemiyorum

Yaa nolacak bu istahin sonu! 2 jafrada hemen 1 kg almışımsurekli yemek dusunuyorum ya.. kızlar siz de boyle misiniz?

Bugun ac yatiyorum resmen. Karnim gurul gurul. Ama azaltacagim yemegi. Yoksa basa cikmayacagim. Daha 35 hafta var.. dile kolay!

İnşallah hepimiz duyarız ilk gidişte canım, bize de çok stres oluyo hep iyi düşünüyorum inşallah her zaman her şey güzel olucak

Benim de iştahım çok açık canım frenlemeye çalışıyorum. Bi sabahları canım hiçbir şey yemek istemiyo, akşama dpğru bi açılıyo iştah hiç sorma

Gunaydin kizlar.

İstahi acik olanlar, belirtisi olmayanlar vb cok sanslisiniz. Masallah deyin kendinize. Ve tadini cikarin.

Bende istahi birak tiksinme basladi ve bulantilarim yuzunden dogru duzgun bir sey yiyemiyorum, cubuk krakerle yasiyorum.

Ah bir de en onemlisi iki sabahtir istifra basladi duzenli sekilde daha oncesinde de oluyordu arada ama aksam falan...

Allah yardimcimiz olsun, hayirlisiyla ve kolaylikla atlatalim bu aylari insallah

Allah yardımcın olsun kimi hamileler böyle geçiriyormuş umarım kısa sürer

Günaydın herkese, benim de cuma pozitifti teste. Kan tahlili yaptırmayacağım dedim ama kuyruk sokumundaki şidetli ağrı nedeniyle mecbur doktora gittim. Hcg 99 çıktı kese de görülmedi.4+3 düm dün. Eşim de işten çıkarıldı. herşey üst üste geldi. bakıyorum da 4+3 lerde genelde hcg ler 150 ve üzeri oluyor. işte bu nedenle hiç kan tahlili yaprımak istemiyordum. şimdi deli sorular var mı yok molacak mı. bir yandan eşimin işsizliği. allah hayırlı ne ise onu versin diyorum. hm çok istedik 2nci çocuğu ama işsiz olunca da korku oluştu. ama yeterki sağlıklı hayrılı olsun bir şekilde bakılır diyorum içimden. Ne kötü birşeymiş keseyi görememk ya da değerin düşük çıkması. ilkinde hiç yaşamamıştım bunları. direk kese görünmüştü. gelişmelerden haberdar ederim.

Günaydın kızlar, bence şu kalp arılı olayını düşünüp strese girmeye hiç gerek Yok .. stres sadece bize kötü geliyor gönül ister ki hemen duyalım ama annelik tam bir sabır işi kalp atılı bitecek ikili testi başlayacak o bitecek detaylısı şeker yüklemesi vs bu süreç bitmez

Çubukçulara da ayrıca selam olsun bundan sonra ÇUBUKBEY diyeceğiz

Valla kuzum size derken sanırım bu sabah ilk ciddi bulantımı yaşadım. Burnuma her şey kötü koktu ve öğürdüm durdum nerdeyse istifra edicektim boğazıma acı tat geldi. Sonra biraz bi şeyler yemeye çalıştım normale döndüm. Allah yardımcın olsun canım. Ama kendin halsiz kalmamak için az da olsa bi şeyler yemeye çalış. Bebiş senden besleniyo zaten depolardan

Kızlar Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra en çok neye dikkat etmeye başladınız ?
Ben çok fazla kahve içiyordum mesela muhtemelen hamileyken de içmişim. Artık içmiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ????

en once asitli icecekleri cikardim hayatimdan.
sigara icilen ortamlarda durmuyorum.
agir kaldirmamaya ozen gosteriyorum.
ve yoruldugum an hemen yaptigim isi birakip dinleniyorum.
...
ah bir de gonul ister ki beslenmemi super yapayim, gelsin avokadolar gitsin peynirler falan... Ama bulantimdan dolayi yeme icmem sifira yakin. Bu da beni endiselendiriyor.

Canım değere takılma hiç o herkeste farklı oluyo. Hem vücudun hormon salgılamasıyla alakalı hem de döllenme zamanıyla. Geç döllenme olmuş olabilir, kese de zaten değerin yükseldikçe görülecek boşuna bumlarla canını sıkma yani. Eşinin işi için de Allah yeni hayırlı kapılar açsın canım, bi kapı kapanır başkası açılır hiç üzülme her şey yoluna girer

Dün gittim doktora 5+3 keseyi ulturasonda gördü fakat kese etrafında kanama alanı vardı o yüzden progestan tedavisi verdi bide leke görürsem kullanayım diye iğne verdi düşük riski bulunuyor
Dinlenmeye çalış bol bol canım. İlaçların faydasını görürsün zaten, Allahın izniyle atlatırsın bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…