- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Ay hiç sorma herkes mide bulantısından yakınıyo ben uykudan, inanılmaz bi uyku var üstümde. Şaşırıyorum kendime yaBiri beni tarif etmiş :) bugun iş yerinde 5dk mola verince uyuyakalmışım
Canım bulantın da başlayacak iyi günler :)Ay hiç sorma herkes mide bulantısından yakınıyo ben uykudan, inanılmaz bi uyku var üstümde. Şaşırıyorum kendime ya
Allah hayırlısını versin canım. Bana değerlerin düşük gibi geldi. Ama belki geç döllenmedir. Net bilgim yok. Benim ikinci gebeliğim bu. Adetime tahmini 3-4 gün kala kan verdim 375 gibi bi şeydi. İki Gün sonraydı sanırım 2000 küsür olmustu bu değer.Merhaba arkadaşlar, aynı iletiyi başka konuda da yazdım ama sizlere de yazıp fikir almak istedim.
1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, hatta daha önce konular da açmıştım yaz başında ama daha sonra hamile kalamayınca aklıma çok takmaya başladım ve foruma girmeme kararı aldım. o yüzden 8-9 aydır yoktum buralarda. Ama çalışmalarımız devam etti tabi. Eşim ise eylül sonunda bedelli askerliğe gidecek, o yüzden tam şuan ocak sonu şubat başı dönemde hamile kalsam, doğumu askerdeyken olacaktı o yüzden bu ay dikkat etmiştik olmasın diye ama, sanırım hamile kaldım :) Son adet tarihim 16 ocak, ctesi kan testi yaptırdım 3 çıktı, dün yani salı günü yeniden yaptırdım 17 çıktı. 2 kez idrar testi yaptım hafif silik çıktı. Adetim ise 4-5 gün gecikti.
Sizce durumlar nedir. Değerler hakkında yorum yapar mısınız, doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum, kimyasal veya dış gebelik olsa, 3 günde değer 3 den 17 ye çıkar mı. Of kafamda deli sorular :)
Ay ben bulantıya bile razıyım şu an tatlım ya yeter ki sağlıklı olsun, napalım bulantıya da katlanırız :)Canım bulantın da başlayacak iyi günler :)
Bana da öyle diyorlardı ama meğer gerçekten 6. Haftada başlıyormuş tabi umarım olmaz
Merhaba canıım. Değerlerin biraz düşük seyrediyo sanırım ama bu herkeste farklı olabilir. Yani senin bekleme süren daha uzun olucak sabır gerektiricek katlanması için. Benim adete 2 gün kala 236, adet günü 782 ydi değerim. Mesela ben de fazla mı acaba diye çok telaş yapmıştım ama hormonlar herkeste farklı işliyomuş bunu öğrendim. O yüzden sabırla değerlerin katlanmasını bekle, kan testiyle kontrol et hep. İnşallah burada hep birlikte oluruzMerhaba arkadaşlar, aynı iletiyi başka konuda da yazdım ama sizlere de yazıp fikir almak istedim.
1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, hatta daha önce konular da açmıştım yaz başında ama daha sonra hamile kalamayınca aklıma çok takmaya başladım ve foruma girmeme kararı aldım. o yüzden 8-9 aydır yoktum buralarda. Ama çalışmalarımız devam etti tabi. Eşim ise eylül sonunda bedelli askerliğe gidecek, o yüzden tam şuan ocak sonu şubat başı dönemde hamile kalsam, doğumu askerdeyken olacaktı o yüzden bu ay dikkat etmiştik olmasın diye ama, sanırım hamile kaldım :) Son adet tarihim 16 ocak, ctesi kan testi yaptırdım 3 çıktı, dün yani salı günü yeniden yaptırdım 17 çıktı. 2 kez idrar testi yaptım hafif silik çıktı. Adetim ise 4-5 gün gecikti.
Sizce durumlar nedir. Değerler hakkında yorum yapar mısınız, doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum, kimyasal veya dış gebelik olsa, 3 günde değer 3 den 17 ye çıkar mı. Of kafamda deli sorular :)
Canim benim de sat 16 ocak Pazartesi Sali bekliyordum ama olmadi tabii Ben cok önceden test yapmaya baslamistim :) Pazartesi silik çıktı Sali sabah yaptım yine silik çıktı Eee bu gün de bitti sayılır gelen giden yok :) hamileyim :) kan tahlili de yaptirmadim. Bence Sen de hamilesin kafa olarak Rahat oldugun için bu ay tutmus demet ki Rabbim gonlune göre versin insallah canımMerhaba arkadaşlar, aynı iletiyi başka konuda da yazdım ama sizlere de yazıp fikir almak istedim.
Canim benim de sat 16 ocak Pazartesi Sali bekliyordum ama olmadi tabii Ben cok önceden test yapmaya baslamistim :) Pazartesi silik çıktı Sali sabah yaptım yine silik çıktı Eee bu gün de bitti sayılır gelen giden yok :) hamileyim :) kan tahlili de yaptirmadim. Bence Sen de hamilesin kafa olarak Rahat oldugun için bu ay tutmus demet ki Rabbim gonlune göre versin insallah canım
Merhaba canıım. Değerlerin biraz düşük seyrediyo sanırım ama bu herkeste farklı olabilir. Yani senin bekleme süren daha uzun olucak sabır gerektiricek katlanması için. Benim adete 2 gün kala 236, adet günü 782 ydi değerim. Mesela ben de fazla mı acaba diye çok telaş yapmıştım ama hormonlar herkeste farklı işliyomuş bunu öğrendim. O yüzden sabırla değerlerin katlanmasını bekle, kan testiyle kontrol et hep. İnşallah burada hep birlikte oluruz
yasmin89 hayırlısı olsun çok erken teşhis etmişsiniz 25 şubata kadar sabredip beklemenizi tavsiye ederim. Sabrın sonu selamet
Allah hayırlısını versin canım. Bana değerlerin düşük gibi geldi. Ama belki geç döllenmedir. Net bilgim yok. Benim ikinci gebeliğim bu. Adetime tahmini 3-4 gün kala kan verdim 375 gibi bi şeydi. İki Gün sonraydı sanırım 2000 küsür olmustu bu değer.
Hep beraber inşallah canım. Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalımHerkesin çok farklı olabiliyormuş değerler, bakalım kısmet, hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini :))
Endişelenme canım herkesin yapısı farklı bi yerde okumuştum ilk ay kanama oluyomuş yerleşme kanaması kiminin geç olurmuş İnşallah öylezbişeydir doktora ne zaman gidiceksin
Amin canım insallahAaa birebir aynıyız, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız, kan testi yaptırrsan haberini bekliyorum canım :))
sinhus canım kasık ağrın yoksa çok endişelenme oğlumda lekeli devsm ettim doğuma kadar,dinlen hiç tereddüt etmeden uzan Sllshın izniyle bişey olmayacak
Teşekkür ederim canım az önce iştim yumuşattı biraz netten birüz araştırdım ıhlamur zararlı deıilmiş dnu içerim yarın ama bitçi çayı içmem kuzum sağolÇok geçmiş olsun canım. Limonlu sıcak su iç iyi gelir gribe, bitki çayı kullanma canım nokur nolmaz. Bol bol su iç ve hep dinlen. Çabucak atlatırsın inşallah
Amin canım çok geçmiş olsun bünyemiz hassas galiba o yüzden bide salgın var diyorlar İnşallah atlatırız hemenGeçmedi canım malesef eşimde oldu,küçüğümünde burnu akıyor o da olacak sanki,banada bulaşmazdı hemen nasıl olduysa oldum,Allah şifa versin canım inş
Evet ıhlamur biraz daha masum canım onu içebilirsin. Ama mesela adaçayı sakın... dinlen bol bolTeşekkür ederim canım az önce iştim yumuşattı biraz netten birüz araştırdım ıhlamur zararlı deıilmiş dnu içerim yarın ama bitçi çayı içmem kuzum sağol