2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba arkadaşlar, aynı iletiyi başka konuda da yazdım ama sizlere de yazıp fikir almak istedim.

1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, hatta daha önce konular da açmıştım yaz başında ama daha sonra hamile kalamayınca aklıma çok takmaya başladım ve foruma girmeme kararı aldım. o yüzden 8-9 aydır yoktum buralarda. Ama çalışmalarımız devam etti tabi. Eşim ise eylül sonunda bedelli askerliğe gidecek, o yüzden tam şuan ocak sonu şubat başı dönemde hamile kalsam, doğumu askerdeyken olacaktı o yüzden bu ay dikkat etmiştik olmasın diye ama, sanırım hamile kaldım :) Son adet tarihim 16 ocak, ctesi kan testi yaptırdım 3 çıktı, dün yani salı günü yeniden yaptırdım 17 çıktı. 2 kez idrar testi yaptım hafif silik çıktı. Adetim ise 4-5 gün gecikti.

Sizce durumlar nedir. Değerler hakkında yorum yapar mısınız, doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum, kimyasal veya dış gebelik olsa, 3 günde değer 3 den 17 ye çıkar mı. Of kafamda deli sorular :)

Allah hayırlısını versin canım. Bana değerlerin düşük gibi geldi. Ama belki geç döllenmedir. Net bilgim yok. Benim ikinci gebeliğim bu. Adetime tahmini 3-4 gün kala kan verdim 375 gibi bi şeydi. İki Gün sonraydı sanırım 2000 küsür olmustu bu değer.

Canım bulantın da başlayacak iyi günler :)
Bana da öyle diyorlardı ama meğer gerçekten 6. Haftada başlıyormuş tabi umarım olmaz
Ay ben bulantıya bile razıyım şu an tatlım ya yeter ki sağlıklı olsun, napalım bulantıya da katlanırız :)

Merhaba canıım. Değerlerin biraz düşük seyrediyo sanırım ama bu herkeste farklı olabilir. Yani senin bekleme süren daha uzun olucak sabır gerektiricek katlanması için. Benim adete 2 gün kala 236, adet günü 782 ydi değerim. Mesela ben de fazla mı acaba diye çok telaş yapmıştım ama hormonlar herkeste farklı işliyomuş bunu öğrendim. O yüzden sabırla değerlerin katlanmasını bekle, kan testiyle kontrol et hep. İnşallah burada hep birlikte oluruz

Canim benim de sat 16 ocak Pazartesi Sali bekliyordum ama olmadi tabii Ben cok önceden test yapmaya baslamistim :) Pazartesi silik çıktı Sali sabah yaptım yine silik çıktı Eee bu gün de bitti sayılır gelen giden yok :) hamileyim :) kan tahlili de yaptirmadim. Bence Sen de hamilesin kafa olarak Rahat oldugun için bu ay tutmus demet ki Rabbim gonlune göre versin insallah canım

Aaa birebir aynıyız, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız, kan testi yaptırrsan haberini bekliyorum canım :))

Amin canım çok teşekkürler

Herkesin çok farklı olabiliyormuş değerler, bakalım kısmet, hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini :))

Canım aynı durumdayım bende endişe etme dr.a gitmeden önceki gün başlamıştı ve geçen hafta pazartesi gitmiştim keseyi görmüştük ama risk olunca vajinal bakıldı kanama alanı yoktu daha önceki bi kanamanın akıntısı olabilecegini söylemişti Dr. bende hap kullanıyorum ama iğneyi bulamadık hiç bir eczanede ve bu geçtiğimiz pazartesi kontrole gittim kalp atışını gördük çok şükür bi sıvı birikimi var dedi Dr. ama genel bi sorun yok hersey yolunda dedi ve hapa devam edicem hala akıntım geliyo az az.Bende psikolojik çok zor günler geçirdim çok endişeliydim senin gibi ama çok şükür rahatladım kontrolde seninde böyledir inşallah.

Kanama alanın yokmuş zaten için rahat olsun inşallah sorun yoktur.

Cok tesekkur ederim gercekten bemziyormus hikayemiz insallah bidaha gelmez seninde benimde herkes evladini saglikla kucagina alsin insallah

Aaa birebir aynıyız, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız, kan testi yaptırrsan haberini bekliyorum canım :))
Amin canım insallah aslinda haftaya cumaya kadar gitmeyi dusunmuyordum canim biz küçük bir ilcede yaşıyoruz merkeze 1 saat uzaklikta yol da cok guzel değil O yüzden Hadi gidelim deyince olmuyo. Ama cumartesi hava alalim biraz diye gitmeye karar verdik e gitmisken doktora da gidelim dedik bakalım bir aksilik olmazsa gidecegiz 4+3 olacagiz daha tabii varsa kan tahlili olmayinca da ne desek bos. Insallah iyi haberler veririm canim

sinhus canım kasık ağrın yoksa çok endişelenme oğlumda lekeli devsm ettim doğuma kadar,dinlen hiç tereddüt etmeden uzan Sllshın izniyle bişey olmayacak

Yok sukur cnm valla sinir bozucuymus benimde ilk gebeligimde oldu ama 24 haftadan sonra hic kalkmadan yattim o zaman erken dogum riskim vardi simdi ilk zmaanlar ilkkez oldu bu sefer dusuk riskim var diye korktum ama rabbim veriyor diyorum sual olmaz diye rahatlatiyorum kendimi

Çok geçmiş olsun canım. Limonlu sıcak su iç iyi gelir gribe, bitki çayı kullanma canım nokur nolmaz. Bol bol su iç ve hep dinlen. Çabucak atlatırsın inşallah
Teşekkür ederim canım az önce iştim yumuşattı biraz netten birüz araştırdım ıhlamur zararlı deıilmiş dnu içerim yarın ama bitçi çayı içmem kuzum sağol

Teşekkür ederim canım az önce iştim yumuşattı biraz netten birüz araştırdım ıhlamur zararlı deıilmiş dnu içerim yarın ama bitçi çayı içmem kuzum sağol
Evet ıhlamur biraz daha masum canım onu içebilirsin. Ama mesela adaçayı sakın... dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…