- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
Teşekkür ederim canım az önce iştim yumuşattı biraz netten birüz araştırdım ıhlamur zararlı deıilmiş dnu içerim yarın ama bitçi çayı içmem kuzum sağol
Sizin ilk bebeginizmi olacakAy ben bulantıya bile razıyım şu an tatlım ya yeter ki sağlıklı olsun, napalım bulantıya da katlanırız :)
Evet canım ilk bebeğim olacak inşallah.Sizin ilk bebeginizmi olacak
Bende günde 3 4 litre su içiyorum ama birkaç gündür kokusu var gibi geldi. Belki de hamilelik sebebiyle kokuya mı hassaslaştım doktora soracağım bakalım
Canim benim ilk bebegimde kahve rengi akıntı gelmişti ben bebek yerleşme lekesi olarak bildiğimden gitmemiştim o zaman bi ağrım falan da olmadigi icin bide leke devam etmedigi icin gitmemistim icinde bi şüphe varsa doktora gidebilirsin burdan yanlış da yönlendirmek istemem bende olduğu için yazmak istedim.Kizlar bugunki msjlarini okuyamadim canımda sıkıldi bi sorum var
Kahve lekesi gelip progestan kullanan arladaslar sonradan tekrar lekelenme oldumu progestana baslayinca lekelenme bittimi
P.tesi gidicem doktora kalp atisini duymak icin ama daha onceden de gitmem gerekirmi normalmi bu durum
Hamilelikte idrarda koku olurmuş canım bi sorun yoktur bence
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz Allah tekrarini yasatmasinEvet canım ilk bebeğim olacak inşallah.
Geçen sene 8 haftalık bi kürtajım var malesef kalp atışı alınamadığı için
Merhaba arkadaşlar, aynı iletiyi başka konuda da yazdım ama sizlere de yazıp fikir almak istedim.
1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, hatta daha önce konular da açmıştım yaz başında ama daha sonra hamile kalamayınca aklıma çok takmaya başladım ve foruma girmeme kararı aldım. o yüzden 8-9 aydır yoktum buralarda. Ama çalışmalarımız devam etti tabi. Eşim ise eylül sonunda bedelli askerliğe gidecek, o yüzden tam şuan ocak sonu şubat başı dönemde hamile kalsam, doğumu askerdeyken olacaktı o yüzden bu ay dikkat etmiştik olmasın diye ama, sanırım hamile kaldım :) Son adet tarihim 16 ocak, ctesi kan testi yaptırdım 3 çıktı, dün yani salı günü yeniden yaptırdım 17 çıktı. 2 kez idrar testi yaptım hafif silik çıktı. Adetim ise 4-5 gün gecikti.
Sizce durumlar nedir. Değerler hakkında yorum yapar mısınız, doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum, kimyasal veya dış gebelik olsa, 3 günde değer 3 den 17 ye çıkar mı. Of kafamda deli sorular :)
Yok zannetmiyorum canım. İdrar yaparken yanma kaşıntı yoksa sorun yokturİnşallah yoktur beni tedirgin etti enfeksiyon düşüge sebep olabilir diye biliyorum çünkü insallah enfeksiyon değildir
Amiin canım. İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalımInsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz Allah tekrarini yasatmasin
Teşekkür ederim canım parol zararlı değil diya biliyorum bende yarın doktoruma sorarım canım çok sağolBirmucize20192024 camoö geçmiş olsun. Bende gebeliği ilk öğrendiğimde grip geçirdim. Birde kızım var emziriyorum. Doktora sordum çok ilerlemesin spgum algınlığım parol içebilirsin bir tane dedi. Birer tane iki gün içtim hemen toparladım. İstersen doktoruna danış. Uzun süre enfeksiyon gebelik için şyi değil hemen toparlarsın inşallah
merhaba bebeginizi emzirdiginizi yazmışsınız bende emziriyorum sütten kesmeyi dusunuyormusunuz?Birmucize20192024 camoö geçmiş olsun. Bende gebeliği ilk öğrendiğimde grip geçirdim. Birde kızım var emziriyorum. Doktora sordum çok ilerlemesin spgum algınlığım parol içebilirsin bir tane dedi. Birer tane iki gün içtim hemen toparladım. İstersen doktoruna danış. Uzun süre enfeksiyon gebelik için şyi değil hemen toparlarsın inşallah
Kıyamıyorum. 21 aylık kızım. Sizin ki kaç aylıkmerhaba bebeginizi emzirdiginizi yazmışsınız bende emziriyorum sütten kesmeyi dusunuyormusunuz?
Bende kıyamıyorum 18 aylık bugün sabır tası aldim doktora gidene kadar emzirmek istiyorumKıyamıyorum. 21 aylık kızım. Sizin ki kaç aylık
İşimiz zor valla haftaya Salı Benim kontrol. Aslında emzirmek istiyorum ama biz beraber uyuyoruz. Ve milyonlarca kez uyanıyor meme için. Şuan iyiyim ama bulantım olur halsiz felan olursam ne olur onu düşünüyorum.Bende kıyamıyorum 18 aylık bugün sabır tası aldim doktora gidene kadar emzirmek istiyorum
Canım bu akşam benimde belimde ağrı var nedense, tam belimin ortasında yumru gibi bir ağrı...Kizlar bel agrisi yasayanlariniz var mi?,
Benim de belimde ara ara ağrı oluyo canım gün içinde. Çok ayakta kalınca artıyo uzanınca geçiyo. Çok şiddetli değil ama hemen hemen her gün ara ara hissediyorum bel ağrısıKizlar bel agrisi yasayanlariniz var mi?,