2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Ayy Rabbim kimseye yasatmasin.insaAllah o kadincazlarda iyidir simdi
Amin inşallah kuzum çok kötü bir durum hani düşmanımın başına vermesin denilecek türden. Malesef dört bebeği olanın rahmi alındı diğeride ameliyattan birgün sonra yoğun bakıma alındı nedenini bilmiyorum ama

Allah acil sifalar versin.uzuldum cidden...
Sendede gaz sancilari varmi ya ben gazman gibiyim ozellikle aksam yemeklerinden sonra abdrsti zor tutuyorm ayyy

Cok su ic 2-2,5lt ic gunde.ben cok iciyorum simdilik kabizlik yok cok sukur.ama gaz felaket bomba bomba☄
Bacım su bende bir işe yaramıyor galiba 5 haftalık gittiğimde idrarda hafif enfeksiyon çıktı doktor su iç ilaca gerek yok dedi inan 3 litreyi bile geçiyordur nadir 2 litre ama perşembe günü yine aynı enfeksiyon çıktı doktor ilaç dedi. Kabızlık için diyetisyen yemeklerden yarım saat önce yada sonra iç dedi o da işe yaramadı çekeceğim var galiba gaz için ne iyi gelir acaba süt içiyorsan laktozsuz iç gaz yapmaz bide ayağından üşütme inceden olsa çorabın olsun

Kiz antalyada sicaklar bastirdi oyle oldugu halde 2 kat corap giyiyorum.sut ise koy sutu iciyorum laktoz etkilermi beni hic bilmiyrm.sende sabahlari ac karna kuru kayisi incir ye istersen ise yarayabilir datlum

Kiz antalyada sicaklar bastirdi oyle oldugu halde 2 kat corap giyiyorum.sut ise koy sutu iciyorum laktoz etkilermi beni hic bilmiyrm.sende sabahlari ac karna kuru kayisi incir ye istersen ise yarayabilir datlum
Ay doğru diyon ya bir sürü kuru kayısım var ben yiyeyim buarada hava gardaşım benim bende Hatay'dayım eşim kapriyle ben çorapla dolaşıyorum
Süt etkiler tabi kuzum en çok kurubaklagil ve süt gaz yapar

Ay doğru diyon ya bir sürü kuru kayısım var ben yiyeyim buarada hava gardaşım benim bende Hatay'dayım eşim kapriyle ben çorapla dolaşıyorum
Süt etkiler tabi kuzum en çok kurubaklagil ve süt gaz yapar
Ya bide yemeden icmeden ziyade rahim genisleyip bebek buyudugu icin bagirsaklardaki alan daraliyor ve hareketleri yavaslayip gaz yapiyormus.nekadaan da arastirmaci olmusum ben arkadas otu cöpü okuyom google sagolsun

Ya bide yemeden icmeden ziyade rahim genisleyip bebek buyudugu icin bagirsaklardaki alan daraliyor ve hareketleri yavaslayip gaz yapiyormus.nekadaan da arastirmaci olmusum ben arkadas otu cöpü okuyom google sagolsun
Sonra yeni nesil herşeyi biliyor diyoruz ana karnında aşılıyoruz garibanlara ya sana enteresan birşey sorsam gülme ama benim arada sol tarafımda balon şişiyor gibi his oluyor içim tuhaf oluyor sende oluyor mu

Benimde bulantılarım yoktu kızlar hergün olmuyor ama bazen ciddi tutuyor nekadar öğürme kusma hali olmasada ciddi rahatsız ediyor halsizlik öyle böyle değil. Çarpıntı bende oğluma hamileyken vardı kalbim yerinden çıkacak gibiydi bir arkadaş sormuştu. Tüm annelere Selam oğluştan dolayı Alel acele yazıyorum iyi bakın kendinize minişlerinize

Sonra yeni nesil herşeyi biliyor diyoruz ana karnında aşılıyoruz garibanlara ya sana enteresan birşey sorsam gülme ama benim arada sol tarafımda balon şişiyor gibi his oluyor içim tuhaf oluyor sende oluyor mu
Sol tarafim derken kasigindami?yok balonlar sismiyoda ben arada bi abdominal kaslarimi sisirerek bebemm ordamisin isaret gonder iyimisin diyorum ama gogusler dersen ikiside balon

Sol tarafim derken kasigindami?yok balonlar sismiyoda ben arada bi abdominal kaslarimi sisirerek bebemm ordamisin isaret gonder iyimisin diyorum ama gogusler dersen ikiside balon
Kasık değilde biraz yıkarısında oluyor canım rahimde hissediyorum birşey şişiyor göğüsler deme ya gündüz o kadar etkilemiyor ama gece her dönmede gözlerim açılıyor daha bu haftada böyleyse Doğurana kadar nice olur halimiz

Benide yokluyor bulantılar çoğu zaman mide ağzımda geziyorum özellikle ilaç içince kötü oluyorum. Sende minişe paşaya ve kendine iyi bak canım paşayı öp yerime

Evet yaa bi 8-9 aylik olsak Allahin izniyle saglicakla..ilk gunler gecmek bilmiyor sanki.bi sonraki randevumuzada 20 gun var

Bizde malesef her hafta doktordaydız canım ama yine geçmiyor iki gün iyi sonra kafada senaryolar başlıyor
Ahh o senaryolar sorma gitsin.nezmn bi olumsuz biseyler duysam hemen etkileniyorum.okumamaya calisiyorum cogu seyi ama gunluk hayattakilerden kacamiyorum.gecen gun arkadasin birinin 10 haftalik bebeginin kalbi durmus kurtaj olmus falan,bunu duydum 2 gun kendime gelemedim.sonra sacmalama Allaha emanet yicek ekmegi varsa elbet gelecektir dunyaya bol bol dua ettim cok sukur iyiyim.bu gunlerde..olumsuz herseye karsiyim buaralar

Aynı şeyler canım ya doğurmadan psikolojiyi bozmasak bari doktorum en son bak 10 haftayı doldurmadan en yakının dışındakilere söyleme dedi benim aklımdan hemen kötü bir şey gördü bana söylemiyor geçti dayanamadım niye noldu dedim birşey olmadı kötü şeyler yaşadın millet bir sürü soru sorar kafan rahat etsin diye dedim dedi ama çok geçti el yürekte geçecek bu aylar
Geçen kendimi doğumu hayal etmeye zorladım aklımdan kötü düşünceler çıksın diye

Valla tatlim iyi dusunelim iyi olsun insaALLAH ki ben inaniyorum hersey cok guzel olacak.hobi edin kendine ben canta örüyorum penye ipten onla oyalaniyorum.mumku oldugu kadar az okuyup az kisiyle muhattap oluyorum.aklima kotu seyler gelince duaya salavata sariliyorum iyi geliyor sende dene

Benide yokluyor bulantılar çoğu zaman mide ağzımda geziyorum özellikle ilaç içince kötü oluyorum. Sende minişe paşaya ve kendine iyi bak canım paşayı öp yerime
Tşkler teyzesi bizde sizi öpüyoruz kocaman ben belirtiler artınca endişeyide attım biraz ama sen haliyle sıkıntılı süreçler geçirdiğin için belli bir süre lazım bu endişeleri kafandan atmak İçin evde durmamaya bakın istirahate engel olmayacak yakınlarınıza gezmeye gidin havalarda güzel kış ayları olsa hiç çekilmezdi ilk aylar bulantı halsizlikler vs

Aynen canim.gezmelerde yuruyuslerde iyi geliyor.sizde belirtiler nasil bulanti cokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…