2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
İyi akşamlar kızlar, bende hamileliğimi geciktiğim 8. Gün çift çizgiyi görerek öğrendim. Sat’a göre 6+4 üm şuan. Geçen hafta kan testide yaptım 8 bin çıkmıştı. Direk kalp atışı için gitmek istedim doktora çarşamba gideceğim inşallah. Bende bulantı yok fakat yedikten sonra aşırı mide ağrısı çekiyorum ve gaz problemim oluştu. Benim gibi durum yaşayan var mı? Mide ilacı kullanabiliyor muyuz?

8+4 'ün ben de. Yanıyorum bulanıyorum a dostlar. Napıcam ben böyle ya ne zamana kadar devam edecek bu böyle. Herkes derdi 8den sonra baslar diye Allahım sen yardım et yarabbim

Bu süreçte genelde söylenen kendi yaptığı yemeği yiyememek ama başkaları yapınca yiyebilmek şeklinde o da muhtemelen pişirme kokularını duymamaktan kaynaklanıyor. Ben de annem pisirince yiyorum ama pişme kokusunu duyarsam onu da yiyemiyorum midem bulanıyor. Üstelik ben kahvaltılık da yiyemiyorum 8. Hafta cidden fena vurdu dört gözle üç ayı bitirmeyi bekliyorum

Seninde kötüymüş canım bende kusma yoktu dün akşam başladı gene az çok birşeyler yiyebiliyorum ama daha sonra olacaklardan korkuyorum dün artık bulantı dan ağladım yani onun çaresizliği de çok başka hiçbir şey yapamıyor insan Rabbim hepimize yardım etsin

Kızlar benim ilk hamileliğimde vardı bulantı ve yemek yiyememe bunda o kadar yok çok sükür.
Ben ne yapıyordum o zamanlar; temiz hava cok iyi geliyor bulantıya balkonda otururdum genelde, limonlu soda, limon koklamak, nane koklamak , yogurt yemek,kaşarlı tost,mercimek çorbası yemek kısacası temiz hava alıp tadı kokusu olmayan şeyler yemek iyi geliyordu

Sana oyle cok katiliyorum ki...benimde ilk bebegim bu yuzden dustu.288-311-354diye gitti gunasiri olcumlerde ve kendimi harab ettim nie artmiyo bu diye.dr da sagliksiz bi gebelik bu diyince uzuntu ve stres 10kat artarak bebek dustu.bu gebeligimde sadece 1kez baktirdim ve 2hafta sonra dr a gittim.direk bebegimi ve kalp atisini duyduk cok sukur.stres kaygi ve telastan baska bisey degil kan takibi

Sadece ben mi hiç birşey hissetmiyorum? Ne bulantı var ne halsizlik var, gece gördüğüm kabuslardan başka hiç bir hamilelik belirtim yok yazılan hamilelik belirtileri şu an bana cok ironik geliyor

Sadece ben mi hiç birşey hissetmiyorum? Ne bulantı var ne halsizlik var, gece gördüğüm kabuslardan başka hiç bir hamilelik belirtim yok yazılan hamilelik belirtileri şu an bana cok ironik geliyor
Cok normal canim daha minikse hicbisey hissetmeyebilirsin.biz yarin 10.haftaya giriyoruz bendede cok fazla bulanti olmadi kusma hic olmadi cok sukur.sadece bitkinlik uyku halleri var bide ara ara kasik agrilari.saglicakla gelsin yavrularimiz da hic belirti olmayadabilir.bunyeyle alakali bence

Ben 5nci haftadayken ben de öyle diyordum inşallah olmaz tabiki ama 8nci haftadan itibaren bulantılar ve bitkinlik başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…