2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Salı günü gitmem erken mi sizce benim ilk begeliğim bilgim inanın yok..
Hayırlısı olsun size de
Bence erken değil ben geçen hafta Pazartesi mecbur gittim çünkü grip oldum ateşim doktor gördü iyi dedi rahme yerleşmiş bana garip geldi keseyi görmesi 1 hafta yada 2 hafta sonra gel dedi ben de Cuma’ya randevu aldım 11 gün geçmiş oluyor siz benden önce gidekcesiniz haberleri sizden alırız artık yarın

çok özürrr 2 Mayıs a aldım randevu 2 mayıs 11:40 da.... döner dönmez yazacğım keseyi görmemek beni biraz endişelendirir o nedenle erken ise iptal edeyim randevuyu demiştim

Perşembe randevunuz bence güzel kesin kese görünür ben Cuma gidicem kalp atışı duyulur mu acaba 5+5 olucam hayırlısı ile o gün doktordan sonra buraya yazalım o zaman

Perşembe randevunuz bence güzel kesin kese görünür ben Cuma gidicem kalp atışı duyulur mu acaba 5+5 olucam hayırlısı ile o gün doktordan sonra buraya yazalım o zaman☺
inşallahhh kese görünür her ikimizin de sabırsızlanıyorum, kalp atışı çok az ihtimal diyorlar ama anneler gününe kadar o da duyulur bence.. harika bir anneler günü hediyesi olur..
allahım inşallah

inşallahhh kese görünür her ikimizin de sabırsızlanıyorum, kalp atışı çok az ihtimal diyorlar ama anneler gününe kadar o da duyulur bence.. harika bir anneler günü hediyesi olur..
allahım inşallah
Hayırlı olsun öncelikle 5.Haftada kese görünür 6. Haftada da kalp atısı duyulabiliyor 7 ye de sarkabilir.
Ultrasona göre 6+3te bizim kalp atışı göründü bu hafta.

Merhaba kızlar ben aranızda yeniyim birsey sormak istiyorum. Geçen hafta evde test yaparak çift çizgiyi gördüm emin olamadığım için hemen Dr a gittim beta hcg 612 çıktı 2bucuk 3 haftalık hamilesin denildi. Ben gene emin olmak için 2 gün sonra başka bir doktora gittim bu sefer muayene de oldum beta hcg 871 çıktı. Dr 2 katı olmasını beklerdim dedi yarın için tekrar gidecegim dr a. Sizce sıkıntılı mıdır. İnşallah değildir ilk bebegimiz olacak 5 yıllık evliyim.

değildir Allahın izni ile, takipte kalın bence

Kızlar merhaba bende aralık annesiyim inşallah betam 278 2 gün sonra tekrar baktircam akintim ve kaşık batmanlarım var sizce normal mi bu kasik ağrıları birde hafif boğazlarım ağrıyor öksürüğün var öksururken bile korkuyorum bisey olcak diye

Bende sizinle aynı tarihteyim sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

kalp atışı duyulmsa da kese görünür ama kesin değil mi?
kalp içinde anneler gününde gitmeyi düşünüyorum ben , daha anlamlı olur
Ya ben gitmesem mi Cuma günü kızlar ama benim ayın 22 sinde keseyi gördü rahimde iyi dedim bir hafta yada 2 hafta sonra gel dedi Cuma günü 5+5 oluyorum benim nasıl böyle erken göründü 4 +0 da bunları dedi bana ultrasonda görüntü de verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…