Salı günü gitmem erken mi sizce benim ilk begeliğim bilgim inanın yok..Benim sat 24 Mart ben bu Cuma kalp atışı için gidicem inşallah ben de ara ara miğde bulantısı oluyor geçiyor
Bence erken değil ben geçen hafta Pazartesi mecbur gittim çünkü grip oldum ateşim doktor gördü iyi dedi rahme yerleşmiş bana garip geldi keseyi görmesi 1 hafta yada 2 hafta sonra gel dedi ben de Cuma’ya randevu aldım 11 gün geçmiş oluyor siz benden önce gidekcesiniz haberleri sizden alırız artık yarınSalı günü gitmem erken mi sizce benim ilk begeliğim bilgim inanın yok..
Hayırlısı olsun size de
Bence erken değil ben geçen hafta Pazartesi mecbur gittim çünkü grip oldum ateşim doktor gördü iyi dedi rahme yerleşmiş bana garip geldi keseyi görmesi 1 hafta yada 2 hafta sonra gel dedi ben de Cuma’ya randevu aldım 11 gün geçmiş oluyor siz benden önce gidekcesiniz haberleri sizden alırız artık yarın
Bence erken değil ben geçen hafta Pazartesi mecbur gittim çünkü grip oldum ateşim doktor gördü iyi dedi rahme yerleşmiş bana garip geldi keseyi görmesi 1 hafta yada 2 hafta sonra gel dedi ben de Cuma’ya randevu aldım 11 gün geçmiş oluyor siz benden önce gidekcesiniz haberleri sizden alırız artık yarın
inşallahhh kese görünür her ikimizin de sabırsızlanıyorum, kalp atışı çok az ihtimal diyorlar ama anneler gününe kadar o da duyulur bence.. harika bir anneler günü hediyesi olur..Perşembe randevunuz bence güzel kesin kese görünür ben Cuma gidicem kalp atışı duyulur mu acaba 5+5 olucam hayırlısı ile o gün doktordan sonra buraya yazalım o zaman☺
Bende cumartesi gittim 7+0 iken dr 6+3 gözüküyor dedi bizde de geç döllenme belkide geriden gelme var bikaç gün bakalım ilerleyen haftalarda ne olacakSat'a göre 7+2 olması lazım ama sanırım geç döllenme olmuş, ultrasona göre 6+1di..
Hayırlı olsun öncelikle 5.Haftada kese görünür 6. Haftada da kalp atısı duyulabiliyor 7 ye de sarkabilir.inşallahhh kese görünür her ikimizin de sabırsızlanıyorum, kalp atışı çok az ihtimal diyorlar ama anneler gününe kadar o da duyulur bence.. harika bir anneler günü hediyesi olur..
allahım inşallah
Benim Cuma 5+5 olucak duyulur mu acabaHayırlı olsun öncelikle 5.Haftada kese görünür 6. Haftada da kalp atısı duyulabiliyor 7 ye de sarkabilir.
Ultrasona göre 6+3te bizim kalp atışı göründü bu hafta.
Biraz erken gibi 6. Haftadan önce duyulmayabilir 6. Hafta içinde git istersen..Benim Cuma 5+5 olucak duyulur mu acaba
6+4te ancak vajinalle aldık biz 5ci hafta erken olurBiraz erken gibi 6. Haftadan önce duyulmayabilir 6. Hafta içinde git istersen..
kalp atışı duyulmsa da kese görünür ama kesin değil mi?Biraz erken gibi 6. Haftadan önce duyulmayabilir 6. Hafta içinde git istersen..
değildir Allahın izni ile, takipte kalın benceMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim birsey sormak istiyorum. Geçen hafta evde test yaparak çift çizgiyi gördüm emin olamadığım için hemen Dr a gittim beta hcg 612 çıktı 2bucuk 3 haftalık hamilesin denildi. Ben gene emin olmak için 2 gün sonra başka bir doktora gittim bu sefer muayene de oldum beta hcg 871 çıktı. Dr 2 katı olmasını beklerdim dedi yarın için tekrar gidecegim dr a. Sizce sıkıntılı mıdır. İnşallah değildir ilk bebegimiz olacak 5 yıllık evliyim.
Evet görünmesi lazım normal şartlardakalp atışı duyulmsa da kese görünür ama kesin değil mi?
kalp içinde anneler gününde gitmeyi düşünüyorum ben , daha anlamlı olur
teşekkürler inşallahEvet görünmesi lazım normal şartlardaduyarsın inşallah ozaman bebeğini
Bende sizinle aynı tarihteyim sağlıkla kucağımiza alırız inşallahAaaa ne güzel aynı bendensin
3. Çocuk olacak 2 oğlum var
31.12 muhtemel doğum tarihimiz
Bende doktora gitmedim 7. Haftada düşünüyorum gitmeyi
Hamişdaşım hoş geldin hayırlısıyla kucagimiza alalım bebeklerimizi
kutlarim seni
Gorunuse gore Aralığın son anneleri biz olacağız
güzel haberlerini bekliyoruz cnmArkadaslar doktora geldim Insaallah temiz hayırlı haberler alirim
Ya ben gitmesem mi Cuma günü kızlar ama benim ayın 22 sinde keseyi gördü rahimde iyi dedim bir hafta yada 2 hafta sonra gel dedi Cuma günü 5+5 oluyorum benim nasıl böyle erken göründü 4 +0 da bunları dedi bana ultrasonda görüntü de verdikalp atışı duyulmsa da kese görünür ama kesin değil mi?
kalp içinde anneler gününde gitmeyi düşünüyorum ben , daha anlamlı olur