2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Kızlar merhaba eski bir üyeyim ama gebeliğim henüz yeni biraz da burda sohbet ederiz artık. Bugün 6+2yiz bundan 3 4 gün önce en ufak belirti yokken şimdi bulantı iştahsızlık ağızda acı tat hepsi var. İşin kötü yanı çalışıyorum ve baş etmek daha zor oluyor. Yaptığınız ve işe yarayan bişeyler var mı?

ben perşembe gittiğimde sanna buradan mutlaka haber / bilgi vereceğim
aynıyız aşağı yukarı fikşir olur sana da canım

Aynı yer de mi yaptırdın tahlili 2 günde 1 iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum senin son baktırdığın bu hesaba göre 1200 olmalı ondan doktor öyle demiş ama bence problem yok içini ferah tut yarın iyi haber alırsın

Hayır farklı hastanelerde yaptırdım. İnşallah iyi haber alırım çok stresliyim

Başka hastanede yapılmışsa farklılık olabiliyor. Bana da olmuştu. Eğer öyle ise hiç takılma

malesef canım çalışıyorum bu pek mümkün olmuyor

Bayanlar bir konuda çok rahatsızım ve sizleri bilgilendirmek istiyorum

Gördüğüm kadarıyla ciddi ciddi burada defalarca beta hcg tahlili yapanlar var.
Arkadaşlar bu tahlil tamamen size zarar verir.
Sadece hamile oldugunuzu anladığınızda bir kez yapılmalıdır.
30 değerinin üzerinde ise kesinlikle sürekli takip edip kendinizi strese sokmaya gerek yok
Bakınız ben tam adet olacagım gün yaptırdım 176 çıktı.

doktorum dedi ki

" bunu görmemiz yeterli şimdi iki günde bir bu deger ikiye katlar.

kişisine göre değişir bazen daha çok bazen daha az artar.
Değeri 176 çıkan birinin tam 7 gün sonra gelmesi yeterlidir.
Genellikle Hcg 2000 oldugunda kese karından görünür
önemli olan keseyi görmektir.
sizden alınan herbir damla kanda milyonlarca hücre vardır ve bu giden hücreler asla yeniden gelmezler.
hamilelikte hemoglabin degerlerinize çok ihtiyacınız olucak.
ve her kan aldırmada bu değerleriniz düşer yerine koymanız çok zaman alır.
Birde şimdi her gün yaptırırsan yükseldi yükselmedi telaşına girersin.

bebeginide kendinide strese sokarsın. dedi.

bu bilgilerden hareketle herçekten dikkat edin emin olun bhcg ölçtürmeniz hiç bir işe yaramaz.

Eğer bir hafta sonra kese görünmemişse o zaman yeniden ölçtürülür.

inşaAllah durumu anlatabilmişimdir.
sizlerede bebeklerinizede hiç bir zarar gelmesin istiyorum.

Rabbi hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.
iyi günler

Başka hastanede yapılmışsa farklılık olabiliyor. Bana da olmuştu. Eğer öyle ise hiç takılma
Aynen öyle 2 ayrı hastane ama sanırım ilk oldugu için tecrübemiz yok o yuzden cok sitres yaptım. Çok erken oldugunu içinde kimseye söylemedik henüz

İyi akşamlar herkese. Ben bugün kese görürüm dedim ama maalesef göremedim. Ctesi ye inşallah. 25 mart batım, adet gecikmesinin 4.günü evde testle gebeliğimi öğrendim. 5.günü kan testi 394 tü. Üç gün sonra 1550 olmuş ama kese yok henüz. Dr rahatsız etmeyeyim şimdi onu alttan muayene yapmıcam o yüzden dedi. Gebelik var ama görünür ctesi gel dedi. Genel anlamda ferah ve rahatım. Umarım herkes sağlıkla yavrusuna kavuşur....

Ben 8+4 um 5 buçuk haftada başlayan bulantılarim hiç geçmeden artarak devam ediyor. Ben de tez yazıyorum ve aşırı zorlanıyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum midem eksidikce gaviscon kullaniyorum Dr dramamine verdi ama hiç faydası olmadı zofran verdi kullanmak istemedim kusmaktan aşırı takatsiz kalıyorum su bile içemiyorum sadece muz yiyebiliyorum muz mideye iyi geliyor 6 haftalikken haşlanmış patates de yiyebiliyordum onu da oneririm ama şimdi o da midemi bulandiriyor. Yine ilk haftalarda Bulantıyi kesmek için limon da iyi geliyordu ama o da yetmiyor artık. Ben de çok çaresizim

Benim de bulantılarım rahatsız ediyor artık bi kaç güne kadar gelip geçiyordu . Artık kendi yaptığım yemeği bile yiyemiyorum midem bulanıyor tiksiniyorum . Eskiden yemek için can attığım şeyleri yiyemiyorum ilaç da içmek istemiyorum . 3 öğün kahvaltı olsa yerim . Sürekli plastik kokusu alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…