ben perşembe gittiğimde sanna buradan mutlaka haber / bilgi vereceğimYa ben gitmesem mi Cuma günü kızlar ama benim ayın 22 sinde keseyi gördü rahimde iyi dedim bir hafta yada 2 hafta sonra gel dedi Cuma günü 5+5 oluyorum benim nasıl böyle erken göründü 4 +0 da bunları dedi bana ultrasonda görüntü de verdi
İnşallah değildir yarını bekliyorum sabirsızlıkladeğildir Allahın izni ile, takipte kalın bence
Aynı yer de mi yaptırdın tahlili 2 günde 1 iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum senin son baktırdığın bu hesaba göre 1200 olmalı ondan doktor öyle demiş ama bence problem yok içini ferah tut yarın iyi haber alırsınMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim birsey sormak istiyorum. Geçen hafta evde test yaparak çift çizgiyi gördüm emin olamadığım için hemen Dr a gittim beta hcg 612 çıktı 2bucuk 3 haftalık hamilesin denildi. Ben gene emin olmak için 2 gün sonra başka bir doktora gittim bu sefer muayene de oldum beta hcg 871 çıktı. Dr 2 katı olmasını beklerdim dedi yarın için tekrar gidecegim dr a. Sizce sıkıntılı mıdır. İnşallah değildir ilk bebegimiz olacak 5 yıllık evliyim.
Tamam canım ona göre ertelerim bende randevumu sat a göre aramızda 1 gün tek var zatenben perşembe gittiğimde sanna buradan mutlaka haber / bilgi vereceğim
aynıyız aşağı yukarı fikşir olur sana da canım
Hayır farklı hastanelerde yaptırdım. İnşallah iyi haber alırım çok stresliyimAynı yer de mi yaptırdın tahlili 2 günde 1 iki katına çıkması gerekiyor diye biliyorum senin son baktırdığın bu hesaba göre 1200 olmalı ondan doktor öyle demiş ama bence problem yok içini ferah tut yarın iyi haber alırsın
Belki farklı yerde yaptırdın ya onun etkisi olabilir bu kadar yükselmiş beta hiç canını sıkmaHayır farklı hastanelerde yaptırdım. İnşallah iyi haber alırım çok stresliyim
Teşekkür ederimBelki farklı yerde yaptırdın ya onun etkisi olabilir bu kadar yükselmiş beta hiç canını sıkma
Başka hastanede yapılmışsa farklılık olabiliyor. Bana da olmuştu. Eğer öyle ise hiç takılmaMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim birsey sormak istiyorum. Geçen hafta evde test yaparak çift çizgiyi gördüm emin olamadığım için hemen Dr a gittim beta hcg 612 çıktı 2bucuk 3 haftalık hamilesin denildi. Ben gene emin olmak için 2 gün sonra başka bir doktora gittim bu sefer muayene de oldum beta hcg 871 çıktı. Dr 2 katı olmasını beklerdim dedi yarın için tekrar gidecegim dr a. Sizce sıkıntılı mıdır. İnşallah değildir ilk bebegimiz olacak 5 yıllık evliyim.
Kese göründükten sonra kanama vb durum yoksa bhcg takibi yapmak gereksiz canım.Arkadaslar kese gorundu kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi kan tahlilide almadi ilkinde de boyle yapmıştı
malesef canım çalışıyorum bu pek mümkün olmuyorbolbol dinlen fırsatın varsa ..
canim herseyin hayirlisi olsun insallhh. rabbim en kisa zamanda saglikli rahat bir hamilelik nasip etsin..
cok sevindim bende 2 cocuk var biri 10 yadinda digeri 1 yadinsa abimize okula goturup geliyoruz uyku cok basiyor gunduzleri onun disinda iyyim şükür.. ben sanirim bu gidisle ramazsndan donra bebisi gormeye giderim dr. a ..
cok guzel canim hosgeldin
bence gayet normal bebek yerlesiyor rahim genişlemeye calisiyor.. stressiz rahat bir hamilelik gecirdlim insallh..
Aynen öyle 2 ayrı hastane ama sanırım ilk oldugu için tecrübemiz yok o yuzden cok sitres yaptım. Çok erken oldugunu içinde kimseye söylemedik henüzBaşka hastanede yapılmışsa farklılık olabiliyor. Bana da olmuştu. Eğer öyle ise hiç takılma
Ben 8+4 um 5 buçuk haftada başlayan bulantılarim hiç geçmeden artarak devam ediyor. Ben de tez yazıyorum ve aşırı zorlanıyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum midem eksidikce gaviscon kullaniyorum Dr dramamine verdi ama hiç faydası olmadı zofran verdi kullanmak istemedim kusmaktan aşırı takatsiz kalıyorum su bile içemiyorum sadece muz yiyebiliyorum muz mideye iyi geliyor 6 haftalikken haşlanmış patates de yiyebiliyordum onu da oneririm ama şimdi o da midemi bulandiriyor. Yine ilk haftalarda Bulantıyi kesmek için limon da iyi geliyordu ama o da yetmiyor artık. Ben de çok çaresizimKızlar merhaba eski bir üyeyim ama gebeliğim henüz yeni biraz da burda sohbet ederiz artık. Bugün 6+2yiz bundan 3 4 gün önce en ufak belirti yokken şimdi bulantı iştahsızlık ağızda acı tat hepsi var. İşin kötü yanı çalışıyorum ve baş etmek daha zor oluyor. Yaptığınız ve işe yarayan bişeyler var mı?
Benim de bulantılarım rahatsız ediyor artık bi kaç güne kadar gelip geçiyordu . Artık kendi yaptığım yemeği bile yiyemiyorum midem bulanıyor tiksiniyorum . Eskiden yemek için can attığım şeyleri yiyemiyorum ilaç da içmek istemiyorum . 3 öğün kahvaltı olsa yerim . Sürekli plastik kokusu alıyorumBen 8+4 um 5 buçuk haftada başlayan bulantılarim hiç geçmeden artarak devam ediyor. Ben de tez yazıyorum ve aşırı zorlanıyorum. Hiçbir şey yiyemiyorum midem eksidikce gaviscon kullaniyorum Dr dramamine verdi ama hiç faydası olmadı zofran verdi kullanmak istemedim kusmaktan aşırı takatsiz kalıyorum su bile içemiyorum sadece muz yiyebiliyorum muz mideye iyi geliyor 6 haftalikken haşlanmış patates de yiyebiliyordum onu da oneririm ama şimdi o da midemi bulandiriyor. Yine ilk haftalarda Bulantıyi kesmek için limon da iyi geliyordu ama o da yetmiyor artık. Ben de çok çaresizim