- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
Inşallah herşey güzel olur canım. Moralini bozma lütfen. Herşeyin hayırlısı. Allah ol derse oluyor hayırlı zamanda nasip olsun inşallah.İyi akşamlar kızlar. Benim bugün hcg tekrarım vardı. 2 gün önce 48 çıkmıştı bugün 67 doktor yeterli değil ama korkma daha çok yeni yükselebilir dedi. Progestan ilave etti kab sulandırıcının yanına. Ama benim karnım ağrıyor ve tuvalet kağıdına silince gelen hafif vir lekelenmen var çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
İnşallahhh görürsün canımdiğer pazartesiye randevu aldım canım ialçlarıma basladım dırek o gn nasıpse ıgnemı verır
İnşallahhh görürsün canımPıhtılaşma için mi iğne kullanacaksın?
7.HAFTADA DUYDUM CANIMKaçıncı gündesiniz bu gün ? Kaç günde kalp atışını duydunuz bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
gözün aydın.Herkese merhabalar bugün kalp atışı duyduk Bursa'da Esentepe Emel Altundağ'a gidiyorum. Aralık başı doğum dedi. Allah nasip ederse. 7+4'üm :)) Ne zamandır yazmıyordum. Sevgiler.
Bendede durumlar ayni. Herhangi bir agri, uyku hali vs kalmadi. Hic belirtim yok. Kizimda kucak istiyor, bazen mecbur kaldirmak zorunda kaliyorum. sakalasiyoruz falan. Yani bende dinlenemiyorum ve dikkat edemiyorum. Insallah Allah in izniyle bisey olmazKızlar bendeki halsizlik ve uyku hali gitti sadece bel ağrısı var oda ilk zamanki gibi şiddetli değil kasıklarda adet sancısı gibi sancıda yok 3 gündür böyle yarın yine kan tahlili vericem inş sizin belirtiler nasıl birde benim oğlum kucak ister boğuşuruz evde dinlenmeye pek vakit kalmıyor bende pek dikkat edemiyorum çocuklu anneler nasıl gidiyor sizdede durumlar aynımı
BUGÜN KUCAGINA ALDIRMAK İSTEDİ OĞLUM ALMAYINCADA AĞLADI İÇİM GİTTİM AMA DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIM. WC YE FALAN GÖTÜRÜRKEN MECBUR BİRAZ KALDIRIYORUM AMA YAPACAK BİRŞSEY YOK ONDA KENDİ OTURAMIYORKızlar bendeki halsizlik ve uyku hali gitti sadece bel ağrısı var oda ilk zamanki gibi şiddetli değil kasıklarda adet sancısı gibi sancıda yok 3 gündür böyle yarın yine kan tahlili vericem inş sizin belirtiler nasıl birde benim oğlum kucak ister boğuşuruz evde dinlenmeye pek vakit kalmıyor bende pek dikkat edemiyorum çocuklu anneler nasıl gidiyor sizdede durumlar aynımı
Bende kullanıyorum canım bu daha yirminci iğne kol ve göbek dolduevet canım ilk hamileliğimdede kullandım
inş inş bende hiç dikkat etmiyorum sadece her fırsatta uzanmaya çalışıyorum ben daha 5. Haftanın içindeyim acaba sevinçtenmi enerji geldi uyku kaçtı bilemedimBendede durumlar ayni. Herhangi bir agri, uyku hali vs kalmadi. Hic belirtim yok. Kizimda kucak istiyor, bazen mecbur kaldirmak zorunda kaliyorum. sakalasiyoruz falan. Yani bende dinlenemiyorum ve dikkat edemiyorum. Insallah Allah in izniyle bisey olmaz
ben alıyorum hep 14 buçukkilo oğluş öyle kilolu değil ama lazımlığa daha sık oturtuyorum klozettense çok şükür inatlaşmadı çünkü lavabo sık sık gidiliyorBUGÜN KUCAGINA ALDIRMAK İSTEDİ OĞLUM ALMAYINCADA AĞLADI İÇİM GİTTİM AMA DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIM. WC YE FALAN GÖTÜRÜRKEN MECBUR BİRAZ KALDIRIYORUM AMA YAPACAK BİRŞSEY YOK ONDA KENDİ OTURAMIYOR
İşe güce daldım yazamadım hiç ben şükür kalp atışını duydum bebişimi gördüm hiç sıkıntısız devam ediyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu 2,5 kilo verdim 62 kiloyla hamile kaldım 59,5 olmuşum mide bulantım yok ama iştahım kapalı canım istemiyor çabuk doyuyorum 7+5 oldum bu güneyom nerdesin nerede?
Aynen benimde iştahım hiç yok. Maşallah arkadaşımaİşe güce daldım yazamadım hiç ben şükür kalp atışını duydum bebişimi gördüm hiç sıkıntısız devam ediyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu 2,5 kilo verdim 62 kiloyla hamile kaldım 59,5 olmuşum mide bulantım yok ama iştahım kapalı canım istemiyor çabuk doyuyorum 7+5 oldum bu gün
Anlamadim canım bugün mı dinledin kalp atışlarını.kizlar ben bugun kalp atışı aldim 6+4 te
Benide cuma çağırdı o zamana kadar 6+5 oluyoruz inşallah bizde duyarız .kizlar ben bugun kalp atışı aldim 6+4 te
BUGÜN KUCAGINA ALDIRMAK İSTEDİ OĞLUM ALMAYINCADA AĞLADI İÇİM GİTTİM AMA DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIM. WC YE FALAN GÖTÜRÜRKEN MECBUR BİRAZ KALDIRIYORUM AMA YAPACAK BİRŞSEY YOK ONDA KENDİ OTURAMIYOR
evet kuzum bugun duyduk cok sukur vajinal ultrasonlaAnlamadim canım bugün mı dinledin kalp atışlarını.
Hey maşallah. Darısı yarın benim başımakizlar ben bugun kalp atışı aldim 6+4 te
İşe güce daldım yazamadım hiç ben şükür kalp atışını duydum bebişimi gördüm hiç sıkıntısız devam ediyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu 2,5 kilo verdim 62 kiloyla hamile kaldım 59,5 olmuşum mide bulantım yok ama iştahım kapalı canım istemiyor çabuk doyuyorum 7+5 oldum bu gün
Gözünüz aydın MaŞAllahkizlar ben bugun kalp atışı aldim 6+4 te