Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Çok teşekkür ederim inşallah sadece fotoğraf açısı değildir 😊

Ben de şimdi hastaneye gidiyorum. Bana da 22 Aralıktan sonra bir tarih verirler de inşallah dayanır da benim sıpam anası babası gibi oğlak olur. 😀 21 22 Aralıkta bir de sınava girmeyi düşünüyorum, inşallah sınavda doğurmam da sınav bebek olmaz 😀

Kızlar bu arada ben de dün dedim benim az oluyor diye 2'ye kadar uyumadım, 5'te uyandım. Galiba sancılar bende de biraz sıklaştı. Dün yoruldum ona bağlıyorum.
İnşallah arkadaşım yüzdük kuyruğuna geldik hepimiz sağ Salim alalım kucaklarımıza

Kızlar bebek üniversitesi kitaplarından alan varmı ben hiç bebeğe okumalik himaye kitabı almadım bublar öyle biseymi acaba bilgim yok☺️
Ben aldım bence çok güzeller bebeğe de okunabilir. Görselleri de fazla, içini de örnek atıyorum
1000062029.jpg
1000062027.jpg

Kizlar günaydın 🤗🤗🤗sol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum
Aynısı benimde canım sol tarafıma yatamıyorum sırt üstü mümkün değil zaten sağ tarafıma yatmaktan kalça kemiklerim hatta kulaklarım bile açıyor o derecek zor durumdayım bide gece ikizler geliyor yanımıza bazen 3 kişi yatıyoruz yemin ederim şu sıralar işkence gibi oluyor

Kızlar bende yine nst de sancı çıktı pazartesi de çıkmıştı protestona başlamıştım 3 e çıkarttı rahim de 2 mm lik bi kısalma var açılma yok ama doktorum yine yatış ya da serum vs yapmadı normal mi bu sizce ciğer geliştirici de yapmaya isteklaiz gebelik şekeri var diye 😣
Kaç
Haftalıksın canım ben 3 cm açıklık
İle 5 hafta dayandım dinlen bol bol rahim ağzı uzunluğu dinlenmek ile uzuyor

cinnabon cinnabon canım senin bi listen vardı ben o listeye ulaşamıyorum alışveriş listesi gibi yanlış mı hatırlıyorum nelerim eksik onları tespit etmem gerek 🙈

Kızlar size bir sağlık çalışanı olarak
Önereceğim en güzel şey emzirmek için eds yöntemini araştırın ben hastane çantama eds malzemelerimi de koyup gideceğim hem bebeğim sarılık ihtimalini azaltıyor hemde emzirmeye büyüm destek sağlıyor benim ikizlerim yoğun bakımdan çıktıktan sonra meme reddi yaşadık çünkü orada biberon ile beslendiler ne kadar yavaş akış
Olsa da biberona alıştılar ben emzirmeye alıştırsan kadar çok zorlandım en son bi tanıdığım bana eda yöntemini söyledi ve bebeklerim o yöntem ile meme emmeye başladılar kesinlikle benim hayatımın belkide dönüm noktası oldu bu yöntem

Kızlar size bir sağlık çalışanı olarak
Önereceğim en güzel şey emzirmek için eds yöntemini araştırın ben hastane çantama eds malzemelerimi de koyup gideceğim hem bebeğim sarılık ihtimalini azaltıyor hemde emzirmeye büyüm destek sağlıyor benim ikizlerim yoğun bakımdan çıktıktan sonra meme reddi yaşadık çünkü orada biberon ile beslendiler ne kadar yavaş akış
Olsa da biberona alıştılar ben emzirmeye alıştırsan kadar çok zorlandım en son bi tanıdığım bana eda yöntemini söyledi ve bebeklerim o yöntem ile meme emmeye başladılar kesinlikle benim hayatımın belkide dönüm noktası oldu bu yöntem

Eklentiler

• 3D34C2D8-E546-4D4B-A1F0-73801107EBC0.png
    3D34C2D8-E546-4D4B-A1F0-73801107EBC0.png
    226 KB · Görüntüleme: 9
  • 1EA8C598-DB4C-45AA-9A81-34DDB49C61B8.png
    1EA8C598-DB4C-45AA-9A81-34DDB49C61B8.png
    226 KB · Görüntüleme: 11
Doğurcağın zaman anlarsın arkadaşım emin ol 😂 ya suyun boşalır bi anda ya sancın gelir. O sancıda acaba doğuruyomuyum yoksa normal bi sancı mı bu gibi bi sancı değil direk anlatıyo sana doğuruyosun diye 🤭
Valla bi 5 hafta daha uzak olsun da o sancılar ondan sonra gelebilir 😂

Gebelik sekeri çok sıkıntılı bir şey mi? Bana 3 gün yatış verdiler şeker takibi icin. Pazar ya da pazartesi geleceğim diye çıktım. 3 gün o zaman yatacağım. Ama bir sürü canım sıkıldı. Bebek büyük diyorlar 3155 gram 34+3. Şeker takibini ben evde yapıyor idim orada da ölçtüm onların ölçümü ile eş zamanlı. Birinci saat tokluk onlar 137 ölçüyor benim cihaz 164. Böyle değerleri gösterince bebek de büyük olunca gün boyu sefil oldum hastanede her anlamda. Bir de diyabet yemekleri verdiler, kendimi aşırı aç hissediyorum.

Gebelik sekeri çok sıkıntılı bir şey mi? Bana 3 gün yatış verdiler şeker takibi icin. Pazar ya da pazartesi geleceğim diye çıktım. 3 gün o zaman yatacağım. Ama bir sürü canım sıkıldı. Bebek büyük diyorlar 3155 gram 34+3. Şeker takibini ben evde yapıyor idim orada da ölçtüm onların ölçümü ile eş zamanlı. Birinci saat tokluk onlar 137 ölçüyor benim cihaz 164. Böyle değerleri gösterince bebek de büyük olunca gün boyu sefil oldum hastanede her anlamda. Bir de diyabet yemekleri verdiler, kendimi aşırı aç hissediyorum.
Bende de gebelik şekeri var doktorum çok dikkat ediyor bu konuya kesinlikle istemiyor diyet dışına çıkmamı hatta şuan bebek için 200-400 arası kilo alımı normalken doktorum 200 den fazla aldıysa hoşlanmıyor pek , iri bebek hem doğum da hem de sonrasında bazı sağlık sorunlarına yol açar diye yapmışlardır çünkü gebelik şekeri olunca kilolu doğan bebek bir anda 1 kiloya yakın verdiği durumlarda oluyormuş ödemden dolayı yani doktorumun anlattıkları bunlar

Bende de gebelik şekeri var doktorum çok dikkat ediyor bu konuya kesinlikle istemiyor diyet dışına çıkmamı hatta şuan bebek için 200-400 arası kilo alımı normalken doktorum 200 den fazla aldıysa hoşlanmıyor pek , iri bebek hem doğum da hem de sonrasında bazı sağlık sorunlarına yol açar diye yapmışlardır çünkü gebelik şekeri olunca kilolu doğan bebek bir anda 1 kiloya yakın verdiği durumlarda oluyormuş ödemden dolayı yani doktorumun anlattıkları bunlar
Peki belirti olarak bebeğin büyük olması dışında sizin yaşadığınız bir şeyler oldu mu? Benim yok da o yüzden merak ediyorum. Çok teşekkür ederim bilgi için. İnşallah miniklerimiz sağlıkla doğarlar, hamileliğin son ayi için hastanede kalmak çok zor, bir de 3 gün kalacağım.

Peki belirti olarak bebeğin büyük olması dışında sizin yaşadığınız bir şeyler oldu mu? Benim yok da o yüzden merak ediyorum. Çok teşekkür ederim bilgi için. İnşallah miniklerimiz sağlıkla doğarlar, hamileliğin son ayi için hastanede kalmak çok zor, bir de 3 gün kalacağım.
Benim suyum fazlaydı doktorum oradan şüphelendi ilk sonra da şeker yüklemesinde çıktı diyet yapıyorum kendimce ama biraz kaçırsam bebekten hemen anlaşılıyor mesela bu hafta gittiğimde biraz kaçırmışım suyu normal ama bebeğin karın çevresi bir hafta önde çıktı doktorum daha dikkatli
Ol dedi çünkü ciğer gelişimini de etkiliyormuş yani karın çevresinde bi önden gitme varsa genelde hep şekerden oluyor

X